Haiducul - Dispare padurea Turnu - comentariul zilei.

29 Septembrie 2017, 00:22 | 7164 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Dispare padurea Turnu

In continuare se defriseaza de catre Dl Geara -  nestingherit isi pazeste traseul cu Dusterul, ba la ime ba la botul calului, ca nu cumva sa vina cineva nepoftit.  Dar dupa cum bine stim si stiti nu o sa vina nimeni deci in c*rand o sa mai avem trei floace de padure la Turnu.

Politia unde ...... este.  Dl Dumitru care este cota Dvs din cei 1400 lei cat costa remorca de esenta tare pe la Islaz adusa de le turnu fara bon fara nimic
ALO AUTORITATILE DE CONTROL NU AVETI COMBUSTIBIL PT CONTROALE CE NU AVETI POLITIA DNA UL CINE VA POATE FACE DE CAP UNDE SA MERGEM SA FACEM SESIZARI?

Din ciclul cainele latra, ursul merge
In continuare dl Geara vinde nestingherit lemne cu 1400 lei remorca esenta tare de la tacsu din padure pentru cei intresati il gasiti pe dl Geara la IME sau la Botul Calului isi pazeste traseul pt tractor ca nu cumva sa fie deranjat de cineva il gasiti aproape in fiecare dimineata acolo si pe traseu sa asigure transportul de lemne sa nu apara cineva nepoftit. SUCCES IN CONTINUARE Dl Geara si Dlui Dumitru presupun ca aveti si Dvs cota din aia 1400 lei remorca?

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
x pe 07 Octombrie 2017, 21:04
#6
?
Am auzit că Dumitru ăsta sau cum il cheamă este bogat. O păsărică (păsăroi) spunea că bătrânelul indrăgostit de o doamnă la 1/2 din vârsta lui până și termopanele de la o anexă sau atelier a unităţii de la Turnu Măgurele. Ăsta ar putea să fie un zvon, dar nu se poate să trec la Buc*rești și să nu il văd spre sau dinspre Drăgănești. Benzina o plătește din buzunar? Sunt multe de spus și de aflat. Dacă e șmecher.....
... pe 05 Octombrie 2017, 05:37
#5
...
Zona nostra, de la maluul Dunarii, era ferita de grindina, datorita faptului, ca padurile ne protejau. Acum,suntem tinta grindinei si a furtunilor....

PRAFUL SA SE ALEAGA DE CEI CARE AU TAIAT PADURILE...
Prorietar pe 04 Octombrie 2017, 09:37
#4
Proprietar
Vino s-ă vezi şi la Traian Cum circulă remorcile cu lemne şi proprietari nu au voie s-ă taie lemne
eu pe 03 Octombrie 2017, 15:06
#3
# dinu
Silvicul este regie naţională, nu aparţine de primării. Asta nu inseamnă insă că acolo nu sunt nereguli. Sunt și chiar grave.
? pe 29 Septembrie 2017, 22:45
#2
?
Ăsta de la silvic trebuie intrebat lucruri serioase. Ce lemn vinde să zicem firma unei rude apropiate?!
dinu pe 29 Septembrie 2017, 06:19
#1
hoti
astia va conduc!luati toate institutiile care apartin de primarii si de astia sunt!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.