S-a aflat: Primaria Turnu Magurele a mai gonit un investitor.

28 Septembrie 2017, 10:14 | 14086 vizualizări | 15 comentarii
Car Universal
Primaria Turnu Magurele a mai gonit un investitor.

In urma cu 3 luni, un investitor si-a aratat interesul pentru a veni in Turnu Magurele. Este vorba despre o societate comerciala din Timisoara cu domeniu de activitate in confectionat cablaje.

Doi reprezentanti ai firmei au venit la Primaria Turnu Magurele pentru a propune deschiderea unei fabrici la fostul IMEE. Au plecat asa cum au venit, Danut Cuclea le-a spus ca pe aici nu se trece( nu vor primi avizele necesare functionarii). Chiar daca vor ajunge la o intelegere cu proprietarii actuali ai IMEE, Primaria Turnu si autoritatile judetene nu-i vor sprijini mai mult le vor pune bete in roate.

Firma din Timisoara se va indrepta spre o alta locatie din sudul sarac. Turnenii vor ramane fara locurile de munca pentru ca asa a vrut Primaria. Reprezentantii firmei au spus ca autoritatile locale turnene nu au nevoie de bani la buget, de aceea nu sunt interesate de atragerea investitorilor. 

Citeşte şi
Comentarii (15) Adaugă comentariu
Ana pe 25 Februarie 2018, 19:29
#15
Loc*ri de muncă.
Să veniți să vorbiți cu primarul din Satu

Cătunele judetul

Gorj că este mai de treabă și ajută mult oameni în orașul

Motru nu se poate intra din cauza consilierilor că primarul este penelist iar consilieri pesedisti și nu cedează, uni in favoarea celorlalți.

Nu avem nici o fabrică în oraș, decât la60km de oraș. Vă așteptăm.
Bora pe 25 Februarie 2018, 19:12
#14
Ana
Veniți și la

Motru să investiți că mergem la

Severin să lucrăm că nu avem nimic în oraș
Un cetatean pe 28 Octombrie 2017, 10:53
#13
Sa vina la Zimnicea
Sa vina la Zimnicea ca e aici e o saracie, ne roade stomacul de foame ... Nicolae asa cum a deschis repede atatea tot pe asa le-a si inchis. In rest Dumnezeu cu mila, asteapta lumea un miracol !
gogutzu pe 07 Octombrie 2017, 13:30
#12
pt."autorizatul"
Cracea a construit pe terenul proprietate personala.la cumparat de la o firma.terenul e in intravilan!
anonim pe 01 Octombrie 2017, 19:29
#11
oras de cacat
sant toti niste banditi
Brucee Leee pe 30 Septembrie 2017, 22:54
#10
Dezimformare sau manipilare ???
Oare care este adevarul ???

De ce autoritatile locale, judetene nu dezminte stirea ??? Nu au purtatori de cuvant ???
.,.,.,: pe 30 Septembrie 2017, 18:02
#9
Idiot kamarad
Ce treaba are sula cu prefectura. Autorizație ptr Ce? Fac pariu cu toata lumea ca daca venea cineva sa creeze loc*ri de muncă primarul, asa berbec cum e, ii crea toate facilitatile. Dar de, o j*****e că tine care n-are ce sa scrie inventează cate ceva. Sunteti sclavi prosti ai looserului kracea, singurul veșnic candidat la trofeul prostiei. Țineți minte : dacă prostul asta de kracea candidează singur la orice post nu iese. Atât de dobitoc e. Sa ma ocupați pl toți care scrieti prostii " p-aci pe site-ul asta de tot kktul ". De fapt prost e kracea ca sta că nivelul cu gura căscată sa vada ce scrieti. Cretinilor.

Gogu pe 28 Septembrie 2017, 22:46
#8
Sărăcia e la stele !
Cu Infractorul Dragnea la butoane,veți merge după fier vechi până la moarte.
Nicu pe 28 Septembrie 2017, 22:19
#7
Pt Liviu


Semnarea autorizaţiei de construire/desfiinţare se face de către autoritatea administraţiei publice judeţene/locale, după caz, potrivit competenţelor prevăzute la art. 4 din Lege....adică de către primar ! Ia uitati-va pe o autorizație .... se găsesc pe google!
Pufu pe 28 Septembrie 2017, 22:17
#6
Vrăjeală
Vrăjeală, la ime nu a venit nimeni, așa că mai verificați și ce postați ca știre.
Liviu Pena. pe 28 Septembrie 2017, 17:44
#5
Pentru "Autorizatul"
Este vorba de doua chestiuni diferite: autorizatiile le DA CONSILIUL, iar PRIMARUL LE SEMNEAZA!. Eu citesc cu interes toate hotararile Consiliului local si se confirma ce-am spus. CA CELE SCRISE IN ARTICOL SUNT DIVERSIUNI, SE DOVEDESTE PRIN CE-AM SPUS CA DL CRACEA NU STIE NIMIC, IAR EL CAND A INFIINTAT STATIA FOTOVOLTAICA N-A AVUT NICI O PIEDICA. DAT FIIND CA NU A CREAT LOCURI DE MUNCA SI A SCOS DIN CIRCUITUL AGRICOL UN TEREN CULTIVABIL, SE PUTEA SA NU PRIMESCA AUTORIZATIE. EU UNUL NU I-ASI FI DAT-O SI I-ASI FI INDICAT TERENUL DE LA "BOTUL CALULUI" SAU DE LA UVCP, CU CARE S-A FACUT ATATA TAPAJ IN CAMPANIILE ELECTORALE.PRECIZEZ CA NU SUNT AL VREUNUI PARTID, DAR NICI NU INGHIT UNELE IMBECILITATI SCRISE PE ACEST SITE. SI CA MINE SUNT MULTI! ( vorba unuia, "noi majoritatea"- dar nu "majoritatea" lui de gagauti!)
X pe 28 Septembrie 2017, 17:43
#4
Y
Iar mancati rahat ca de obicei... ziaristii lu' peste!
un turnean pe 28 Septembrie 2017, 16:50
#3
nu ne trebuie
pentru ce sa se faca o fabrica aici, pentru ca poporul este strans unit in jurul conducatorului suprem si nu este nevoie de elemente straine, neofasciste, care vor sa spioneze zona! aici totul este pus la punct si nu patrunde nimic!rasu-plansu!
Autorizatul pe 28 Septembrie 2017, 12:33
#2
pt domnu' Liviu
Autorizatiile de construire sunt emise de primar,cel putin asa e legea la nivel national.La nivel judetean nu ma pronunt,s-ar putea sa aveti dreptate,sa se aplice legi speciale.
Liviu. pe 28 Septembrie 2017, 11:19
#1
Dezinformare crasa!
In asemenea cazuri NU PRIMARIA ESTE PRIMA CARE TREBUIE CONTACTATA, CI PROPRIETARUL DE DREPT! ORI SE STIE CA PROPRIETARUL ESTE UN SECTANT PENTICOSTAL, ALIAT CU BASESCU, PE CARE L-A SPONSORIZAT IN CAMPANIA ELECTORALA, ASA CUM A FACUT IOAN NICULAIE CU MIRCEA GEOANA, DAR PE CARE NIMENI NU L-A CERCETAT. PE DE ALTA PARTE, AUTORIZATIILE LE DA CONSILIUL LOCAL, NU PRIMARUL.AM CERUT LAMURIRI LA DL CRACEA SI-A ZIS CA NU STIE NIMIC, POSIBIL SA FIE IAR VREO GLUMA.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.