Danut Cuclea, un prost infinit .........................

27 Septembrie 2017, 13:45 | 7831 vizualizări | 8 comentarii
Car Universal
Danut Cuclea.

Plata a 500.000 de euro pentru a afla ce sa faca cu portul este o chestiune de om tampit. Cum poti sa dai o suma extraordinar de mare ca sa descoperi o chestiune descoperita?

In logica nebunului din fruntea Primariei Turnu Magurele se pot face studii de fezabilitate pentru orice lucru evident. Il dam cateva ponturi: daca turnenii se vor angaja intr-o fabrica noua sau daca centrul orasului ar fi mai frumos fara tarabe sau daca e bine sa fie bine. Un alt studiu s-ar putea referi la gropile din oras. Turnenii vor sa vada acel studiu pentru ca s-a platit( citam prostul Primariei). Din sursele noastre, in urma studiului a aparut Briza Dunarii. Trebuie reamintit ca prostul dinaintea prostului actual a platit studii pentru realizarea de parcuri industriale. Ca o concluzie a studiului, cine mai voteaza asemenea prosti sunt prostii prostilor. 

Citeşte şi
Comentarii (8) Adaugă comentariu
Tarabega Manolica pe 04 Octombrie 2017, 18:28
#8
Danut Coclitu
Nae Mohanu sa-mi ia lindicu la lins ca nu m-a ajutat cu nimic. Cornelia e o cu**a ordinara, am facut filme porno cu ea in Turcia.
sd pe 29 Septembrie 2017, 22:21
#7
rusine
Domnilor,Nae se poate multumi ca a intrat in istoria orasului cu 2 intersectii semaforizare .Dar piticul gagicar cu CE va intra in istoria orasulyi ? Cu acele oprelisti la trecerile de pietoni, care nu- so au rostul . O idiotenie !
Fane din Giulești pe 27 Septembrie 2017, 21:04
#6
VĂ MERITAȚI SOARTA
Păi,după 25 de ani de PSD,voi acum va-ți dat seama că sunteți conduși de niște nulități și de niște incapabili?Băăăă,ăștia o să vă fure și perna de sub cap,de proști și adormiți ce sunteți.Ce așteptări aveați de la Cuclea(PRM via PSD),sau de la toți cei care îl înconjoară?
Haiducul pe 27 Septembrie 2017, 20:27
#5
dispare padurea turnu
In continuare se defriseaza de catre Dl Geara nestingherit isi pazeste traseul cu dusterul ba la ime ba la botul calului ca nu cumva sa vina cineva nepoftit dar dupa cum bine stim si stiti nu o sa vina nimeni deci in c*rand o sa mai avem trei floace de padure la turnu politia unde ...... este Dl Dumitru care este cota Dvs din cei 1400 lei cat costa remorca de esenta tare pe la islaz adusa de le turnu fara bon fara nimic







ALO AUTORITATILE DE CONTROL NU AVETI COMBUSTIBIL PT CONTROALE CE NU AVETI POLITIA DNA UL CINE VA POATE FACE DE CAP UNDE SA MERGEM SA FACEM SESIZARI?

Mihaela pe 27 Septembrie 2017, 17:42
#4
Chylom
Primarul foarte slabe si pe d-le Danut Cuclea, question question
FRANCHENSTEIN. pe 27 Septembrie 2017, 16:58
#3
Cine este tampitul?
Bai, manca-v-ar neica de sclerozati, DE CE NU CITIM PE ACEST SITE UN COMENTARIU SEMNAT DE DL. CONSILIER LOCAL AL NUMITULUI PARTID NATIONAL LIBERAL (ha,ha,ha..)SI PRETENDENT PERMANENT LA POSTUL DE PASTOR AL TURMEI DE NEISPRAVITI, CUM SUNTEM SOCOTITI LOCALNICII,IN CARE SA NE POVESTEASCA TOATE ACTELE DE TALHARIE ALE LUI DRAGNEA SI-A LUI CEATA-MAFIHOTI CU CEAFA LATA-SI PENTRU CARE SA-SI ASUME RASPUNDEREA?? ASA CUM VRETI SA CREDEM ACESTE BASME SPUSE DE NISTE IDIOTI?
sandu pe 27 Septembrie 2017, 16:55
#2
DEMISIA
nu stii ce conjunctura te-a pus primar! nu ai facut nimic din nici un punct de vedere!ai divizat orasul in doua prin cei care vin sa parasca si sa sifoneze la tine si restul!ai minimalizat oamenii de cultura[Gagiulescu,Tutu Dragnea etc]ai dat la o parte oameni care te au ajutat sa devii primar!ai o echipa de neprofesionisti in jurul tau!nu ai adus nici un investitor!orasul se afunda in criza economica si morala!veti mai ramane doar voi! DEMISIA
manciurianu pe 27 Septembrie 2017, 14:56
#1
primar sclav
D-LE primar nu este nici naiv nici prost,el este un sclav,sau mai bine zis un papy lui dady,cățelusul de companie al fanariotului în fața căruia stă drepți si asteaptă să-i arunce un biscuite, nu-l interesează de oameni ci propietarul lui care il ține de sgardă question snake snake
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.