Zvon: Sorin Cocarlau, Lavcom, cotizeaza cu o suma extraordinara la Petrache Prodana.

25 Septembrie 2017, 11:52 | 9176 vizualizări | 14 comentarii
Car Universal
Sorin Cocarlau.

Conform unor surse de incredere, Sorin Cocarlau, firma de transport Lavcom, este impins de la spate de catre Petrache Prodana, fostul socru al lui Dragnea.

CJ Teleorman i-a oferit cursele iar rudarul face bani frumosi. Pur si simplu Lavcom nu lua asemenea amploare fara sa fie ajutat din spate de famiglia Dragnea. Pentru sprijinul acordat Sorin ii ofera lunar 50.000 de lei lui Petrache Prodana. Suma este foarte mare, dar si rudarul incarca microbuzele la capacitate maxima. Petrache primeste banii celor de pe scaune, patronul se multumeste cu cei care merg in picioare. Sorin Lavcom este un om de paie bagat la inaintare de catre famiglie. 

Citeşte şi
Comentarii (14) Adaugă comentariu
Inna pe 07 Iunie 2019, 16:02
#14
Mitrache ia pe aia fără bani la Alexandria atâtea c*rse și și o trage cu ea la pădure. None o ia pe aia calare pe el și sta sub dud la saelele și rosu ce face papitoiul ala care oprește camera în c*rsa
Inna pe 07 Iunie 2019, 16:00
#13
Ce șoferi angajezi un știrb ca mitrache și un galbejit ca none un handicapat ca roșu
Inna pe 07 Iunie 2019, 15:59
#12
Tărâm basit ce ești bai mascoto unde ai tu moaca de patron ca erai și încă ești un terminat
bily pe 04 Octombrie 2017, 00:13
#11
bocciu
ce uratanie de om si ce haine are langa Mercedes snake
puie haiducul pe 30 Septembrie 2017, 11:38
#10
reclamangii
ba haiducule care esti tu reclamangiu de profesie, sobolanule,asta e frustrarea ta ca nu poti face reclamatii linistit??? cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia. probabil o arzi toata ziua la calculator cu berea in mana inecat in propria frustrare ca altii au si tu nu.
Haiducul pe 27 Septembrie 2017, 20:33
#9
Degeaba
In orasul asta nu poti sa fgaci o reclamatie daca faci o sesizare sau o reclamatie ti se iau toate datele si surpriza esti aflat imediat mi sa intamplat in persoana te poti pune cu ei nu afla unde lucrezi si te zboara nu are nimeni c*raj in orasul asta sa faca nimic suntem niste lasi nu avem c*rajul sa spunem adevarul in fata nu avem c*raj pt ca sistemul este corupt si punct ne batem cu morile de vant.
Adevarul pe 27 Septembrie 2017, 19:56
#8
Adevarul
Invidiosilor...comentati k prostii..in loc sa munciti...sa faceti bani k ei...stati si cersiti la primarie ajutoare sociale...je**silor
007 pe 27 Septembrie 2017, 11:56
#7
Transport
Politia Rutiera ce poate sa faca??? sa asculte de ala mare, daca nu zboara din politie, pai cum sa vada autubozele pline??? vreti sa-si piarda job-ul...

Indrumati toate cunostintele sa mearga la VOT data viitoare rolleyes
Rica pe 26 Septembrie 2017, 14:47
#6
Asta e raspunsul!
Chiar se mira lumea cum s-a ridicat rudarul peste noapte! Acum e mult mai limpede. Alt lingau je**s!
Petrica pe 26 Septembrie 2017, 14:37
#5
Unu
Ce putem face noi ? Iia atitudine ...............
Nicu pe 26 Septembrie 2017, 09:22
#4
eee...
Tot ce este,,afacere,, in Turnu si merge il are in spate pe Ala MARE!!! Cativa ti**ni investitori iau bani tot de acolo,scopul lor fiind acela de a fi influenti si a controla etnia la momentul potrivit.Donica,Victor..etc sunt oameni care fara ajutorul celui,,de Sus,, nu reuseau mare lucru.Sorin,este un angajat la firma,propietar e unu petrache,facand deseori si munca de jos in speta mecanic auto sau sofer. I s-a sugerat acea masina sa para bogat dar dinpacate nu e prevazuta si cu dush sa mai spele slinul de om de afaceri rudar ocupat .

anonim9813 pe 25 Septembrie 2017, 19:07
#3
caracatița prosoperă
nu-i de vină ei,ci noi că o parte dintre noi că i votează,voțati si pe alți



Dumitru pe 25 Septembrie 2017, 13:15
#2
Petrache-un tractorist combinator


Un transport mizerabil că pentru animale.Si fără bilete.Ce face OPC și Poliția Rutiera?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.