Video Surprindem Romania: judetul Teleorman.

14 Septembrie 2017, 00:28 | 8797 vizualizări | 16 comentarii
Car Universal
Surprindem Romania: judetul Teleorman.

Vacanţa în judeţul Teleorman se poate transforma într-o experienţă neaşteptată când gazdele primitoare te invită la o plimbare pe Dunăre. În zona satului Islaz, unde Oltul se varsă în Dunăre, explozia de vegetaţie, multitudinea păsărilor rare transformă zona într-un muzeu viu, protejat prin lege. Mai jos pentru video.

Citeşte şi
Comentarii (16) Adaugă comentariu
haiducul pe 27 Septembrie 2017, 20:21
#16
din ciclul cainele latra si ursul merge
In continuare dl Geara vinde nestingherit lemne cu 1400 lei remorca esenta tare de la tacsu din padure pentru cei intresati il gasiti pe dl Geara la IME sau la Botul Calului isi pazeste traseul pt tractor ca nu cumva sa fie deranjat de cineva il gasiti aproape in fiecare dimineata acolo si pe traseu sa asigure transportul de lemne sa nu apara cineva nepoftit. SUCCES IN CONTINUARE Dl Geara si Dlui Dumitru presupun ca aveti si Dvs cota din aia 1400 lei remorca?
pescar dunarean pe 19 Septembrie 2017, 09:47
#15
liber la pescuit in baltile de la seaca
datorita faptului ca baltile de la seaca si terenurile care le inconjoara au fost luate cu japca de teldrum fara nici-o justificare legala la fel si celelalte balti aveti dreptul sa pescuiti pe oricare din aceste balti fara nici-o problema.daca va opreste cineva sunati la dna s-au la politie sau mergeti in grupuri mai mari sa vedem ce vor face.
eu pe 18 Septembrie 2017, 22:19
#14
mai vorbim
Și mai povestim adevărăciuni de loverboyul libidinos de la păduri că s-a infrăţit cu primaru, da ăsta măcar a fost ales, ăstalaltu are pă Măgaru după ceafă.
x pe 18 Septembrie 2017, 22:14
#13
haiducele!
Lemnele le vinde o rudă a lu ingineru ăla pitic și cocoșat.
eu pe 18 Septembrie 2017, 22:11
#12
păi hai cu drujba!
Păi hai să mai tăiem niște pomi! Știe amorezul lubidinos și tomnatic Dumitru că mai are nevoie iubiţica tinerică de niște termopane ceva? Păi mă inginere, nu i-au ajuns alea de la atelierul de lângă service? Mă inginerule, da au dreptate pădurarii tăicân spun că .......vinde surcelușe de la pădurea păzită dă tine?
Privighetorul pe 18 Septembrie 2017, 21:09
#11
Bavo gardianului
Comentariul tau e o capodopera, denota luciditate si talent.As vrea sa ne cunoastem.
DNA pe 18 Septembrie 2017, 00:17
#10
info
CE DEZVOLTARE ?CE INVESTITII ?NUMIC NU SE VA SCHIMBA PANA FMIGLIA DRAGNEA NU VA AJUNGE LA PUSCARIE IMPREUNA CU TOATE SLUIGILE DIN PRIMARII,PARCHETE SI JUDECATORII
eu pe 15 Septembrie 2017, 13:56
#9
#haiducul
La care domn Dumitru vă referiţi?
Haiducul pe 14 Septembrie 2017, 19:05
#8
Pădurea tăiată de Geara
Domnilor Geara si DL Dumitru care îl ține în spate mai defrisati mult in zona clubului de caiac mai răniți mult? În ce baza faceti aceste rarituri tăiați copaci complet verzi de sute de ani de pe malul dunării de ce sa ii vândă dl Geara prin islaz dvs dl Geara cum puteti vinde lemne din pădurea prin com islaz sunteti societate comerciala sau paznic ca nu mai intelegem a am uitat va protejeaza fratele aha era sa uit de accea nu va intreaba nimeni nimic da cat mai aveti de gand sa furati din padure si cat mai aveti de gand sa vindeti ilegal lemne cu tractorasul ala 4x4 prin sat cat ani de acum incolo deja ati rarit padurea de tot tăiați copaci de sute de ani in nesimțire rusine cineva sa se sesizeze DNA unde sunteti?
Haiducul pe 14 Septembrie 2017, 19:05
#7
Ajutor sunt padurea
Ajutor daca mai are cine nu ma mai raniti am sute de ani sunt padurea din port de ce ma tăiați ce v am facut alo dl Gheara alo dl Dumitru pana cand alo DNA nu se sesizează nimeni unde ajung copaci de sute de ani Unde? Dl Geara afaceristul ori esti paznic ori esti călău ? Ne am săturat o sa iti vina rândul să cazi precum copaci de îi tai.
pescar dunarean pe 14 Septembrie 2017, 17:49
#6
pt.dom.primar
cred ca suntem singurul oras de la dunare care nu are o rampa sa poti da o barca sau o salupa la apa este valabil si ptr.primarul de la islaz,traianu seaca nu-i mare investitie poate citeste articolul vre-unul si ia initiativa.
manciurianul pe 14 Septembrie 2017, 15:36
#5
priveliste minunată
Păkat de peisaj care este mirific pt la primarie sa format un asa zis comitet 21 pt asa zisă dezvoltare urbană o altă fafaroniadă marca psd de sc*rs bani dacă vi si vezi te minunezi că nimic nu se întîmplă în comuna tr mag mizerie peste tot dăcă te duci pe margina oraslui,înconjurat de mizerie drumul dinte odaia si fîntăna andronei, dr nt52 linga spital, maginea magureili,maidane de gunoi si rampa garii bariera de la fosta fabrica de pîine colcăie de mizerie pe d-le primar nu-l interesează cînd vin alegerilie se trezeste acum nu-l interesează excaim
manciurianul pe 14 Septembrie 2017, 15:35
#4
priveliste minunată
Păkat de peisaj care este mirific pt la primarie sa format un asa zis comitet 21 pt asa zisă dezvoltare urbană o altă fafaroniadă marca psd de sc*rs bani dacă vi si vezi te minunezi că nimic nu se întîmplă în comuna tr mag mizerie peste tot dăcă te duci pe margina oraslui,înconjurat de mizerie drumul dinte odaia si fîntăna andronei, dr nt52 linga spital, maginea magureili,maidane de gunoi si rampa garii bariera de la fosta fabrica de pîine colcăie de mizerie pe d-le primar nu-l interesează cînd vin alegerilie se trezeste acum nu-l interesează excaim
jiji pe 14 Septembrie 2017, 14:52
#3
Pt.Gardianul
Corect spus,bine punctat.
Gardianul pe 14 Septembrie 2017, 09:00
#2
S-au terminat subiectele importante?!
Am remarcat o filmare destul de veche,unde niste persoane care ne spun intr-un mod banal despre multitudinea de specii din zona,toaca niste bani,iar rezultatele sunt 0.Mai departe,se face o reclama destul de slaba și usor penibila,casei ori pensiunii unui italian sarit bine de pe fix,care nu are absolut nicio legatura cu potentialul si realizarile din zona.Zona este complet neamenajata,c*ratata sau protejata.Nu exista vreo incercare de a faceun turism civilizat,este doar o incercare de spalare a imaginii unei zone extrem de sarace si depop**ate.
f pe 14 Septembrie 2017, 07:00
#1
o
electriceni la greu peacolo
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.