Pentru toti dobitocii din fruntea primariilor teleormanene: INTERVIU Primarul care a construit cea mai prosperă comună din România.

6 Septembrie 2017, 07:54 | 6.251 | 4
Gheorghe Damian.
Car Universal

Gheorghe Damian este primarul care dacă nu ar fi existat, probabil ar fi trebuit inventat. Administrează de 16 ani comuna Ciugud din judeţul Alba, unde, aproape de fiecare data a fost ales cu peste 80% din voturile cetăţenilor. În interviul care urmează povesteşte despre cum a început şi cum a reuşit să aducă comuna la unul dintre cele mai ridicate standarde de viaţă din România.

Mai mult, aici >> adevarul.ro

4 comentarii Comentează

 • #4
  Caca maca pe 6 Septembrie 2017, 20:01
  Cinste lui
  Exceptia care intareste regula....Romania nu isi mai revine c*rand...speranta......sanchi...
 • #3
  simplu cetățean pe 6 Septembrie 2017, 12:20
  cine să înțeleagă?
  Cât timp există imbecili care votează un partid fiindcă primesc 50 de lei (tarif PSD), noi tot prost vom trăi.
 • #2
  Iliescu Larie. pe 6 Septembrie 2017, 12:03
  Felicitari "Bravo lui"!
  Ai exprimat un mare adevar in ultimile doua fraze. In Turnu Magurele-mai ales!!- majoritatea oamenilor, pe langa faptul ca sunt hoti si prosti- nu vor sa munceasca! V-o spune unul IN CUNOSTINTA DE CAUZA, IAR ALESII, INDIFERENT DIN CE PARTID FAC PARTE, SUNT DUPA CHIPUL SI ASEMANAREA ALEGATORILOR, INDIFERENT PE CINE AU VOTAT!
 • #1
  Bravo lui pe 6 Septembrie 2017, 10:15
  dar nu se zice tot adevarul
  Aceasta comuna este aproape de Orasul Alba Iulia. Fiind foarte ieftin terenul normal ca firmele au optat pentru comuna aceasta. Se ajunge imediat in Alba Iulia. Iar pozitia geografica ii confera avantaje- aproape de granita, se ajunge in Europa de Vest mult mai repede. Turnu Magurele este un fost oras INDUSTRIAL unde daca moare Combinatul moare tot. Sigurul avantaj este DUNAREA. Avem 2 drumuri, unu inspre Alexandria si altul inspre Jud Olt care sunt cum sunt. Dar cel mai important lucru in Jud Alba sunt oamenii care VOR SA MUNCEASCA. In Teleorman nu vor sa munceasca.

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.