Galerie foto Liviu Dragnea si-a scos gagica la o nunta.

5 Septembrie 2017, 00:23 | 3.915 | 3
Liviu Dragnea si-a scos gagica la o nunta.

Dragnea și-a scos familia tradițională, adică țiitoarea, în lume. În acest week-end, președintele PSD a fost invitat de onoare la nunta deputatului Silviu Vexler, care este reprezentant al Federatiei comunitatilor evreiesti. Vexler s-a casatorit cu actrita Geni Breda, nunta avand loc la Clubul Diplomatilor, o locatie exclusivista din Capitala. Dragnea a venit în familia tradițională PSD, cu țiitoarea mai tânără cu 30 de ani, Alexandra Tănase.

Mai mult, aici >> comisarul.ro

3 comentarii Comentează

 • #3
  ... pe 9 Septembrie 2017, 16:46
  ...
  Nu e singurul barbat care are amanta....Toti au aventuri extraconjugale, dar nu toti au c*raj sa se afiseze in public... FELICITARI CELOR CARE SUNT BARBATI ADEVARATI....
  NU TE TINE O HARTIE...
 • #2
  . pe 5 Septembrie 2017, 17:06
  .
  Si Cracea o duce pe Doinita in Dubai, si Paunescu cel care miroase urat si-a trimis fosta nevasta in America, asta este.
 • #1
  turnean supărat pe 5 Septembrie 2017, 11:35
  știți ceva
  Baga-ne-am sula și în gagica lui și sub mustața lui! Al dracu nenorocit ne-a adus la sapă de lemn. El și cu cretinii care au votat psd ciuma roșie.

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.