Nemultumitul - O parere despre Balci - comentariul zilei.

29 August 2017, 23:03 | 8944 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
O parere despre Balci - comentariul zilei.

Domnule Cuclea, este cel mai slab balci organizat la Tr Magurele, o performanta pe care tot dumneavoastra o reusiti! Mizeria de la poarta de langa soseaua de centura arata dezinteresul atat al dumneavoastra cat si al angajatilor de organizarea acestui eveniment cu traditie pentru oras!

Ati facut munti de pamant si gunoaie, este frumos ca ati adus muntii la Turnu Magurele dar munti de gunoaie! Ce parere si-au facut cei din alte localitati care au venit la balci?? Orasul arata jalnic si se afunda pe zi ce trece!

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
PULA MEA pe 04 Septembrie 2017, 01:51
#7
INFECTIE
MIZERIE MIZERABILI TIGANI MITUITORI PUPINCURISTI PRIMARULUI ETC
agentul pe 30 August 2017, 19:52
#6
incapabili
De balci se ocupa cumva marele director Cornel Cone????
manciurianul pe 30 August 2017, 13:07
#5
bravo d-le larie
bine punctat d-le larie nu ei strică cine a negociat cu polaris în defavoarea noastră si în favoare lor snake
ion turneanu pe 30 August 2017, 07:24
#4
jalnic
Saracia si nivelul de trai s-au vazut cel mai bine acum! Asa este,balciul actual a fost cel mai sarac,cat despre organizare....ce poti sa le ceri unor incompetenti care conduc orasul?
Iliescu Larie. pe 30 August 2017, 06:27
#3
Profit de ocazie.....
...si semnalez unele nereguli din activitatea POLARIS si a Serviciului public de salubritate.- Cei de la POLARIS au lasat la cetateni atentionari scrise sa nu mai scoata in strada moloz, balegar si resturi vegetale ca nu mai da voie U.E. In acest caz ce facem cu ele domnilor consilieri locali? Le dam foc, sau le aruncam in Dunare (cei care au ce sa le transporte)?. -Desi in contracte POLARIS se obliga sa ne dea containere si saci de plastic pentru gunoi, nu da nimic pe motiv ca nu au, in schimb au dat la ti**ni cate 3-4 containere fara nici o semnatura si acestia le vand. Mai mult chiar, multi dintre cei care nu au contracte si nu platesc au containere! Un timp, de la cei care nu platesc nu s-a mai ridicat gunoiul, iar acestia au inceput sa-l duca in dreptul celor buni platnici!- "Specialistii" de la Salubritate incep activitatea "de productie" la orele cand merg oamenii la serviciu sau la piata si-i obliga sa inghita praful ridicat de "utilajele" (maturile moderne din dotare!
Gogu pe 29 August 2017, 23:58
#2
Taxe ceva?
Ca a fost, este si va fi mizerie in bâlci, asta nu mai are darul sa surprinda pe nimeni; dilema mea este daca domnii de la ANAF si Militie, pardon!...Politie, s-au deranjat in a-i intreba pe toti precupetii de p-acolo de chitante fiscale, facturi, acte de comerciant. Asta ca sa nu mai vorbim de toate parangheliile cu strigare ale ti**nilor din zona.
t pe 29 August 2017, 23:38
#1
h
balci sarac
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.