Lista cu cei 27 de agenti de politie din Teleorman, absolventi de studii superioare, care se vor bate pentru a deveni ofiteri de investigatii criminale si ordine publica.

25 August 2017, 23:30 | 10.119 | 20
Politisti.
Car Universal

Inspectoratul de Poliţie Judeţan Teleorman scoate la concurs mai multe posturi de ofiţeri în cadrul Biroului de Investigaţii Criminale şi Ordine Publică.

Conform anuţului, proba scrisă – testul grilă se va desfăşura în data de 26.08.2017, la sediul I.P.J. Teleorman, din municipiul Alexandria, strada Ion Creangă, nr.71 – 73, judeţul Teleorman, la “Sala festivităţi”-etaj IV.
Accesul candidaţilor în sala de concurs va fi permis în ziua concursului între orele 09.00 – 10:15.
Până la cel mult ora 10:15, toţi candidaţii trebuie să fie prezenţi în sala unde se va susţine proba scrisă. Candidaţilor care nu sunt prezenţi în sala de concurs până la ora stabilită, nu li se va mai permite accesul în sala de concurs şi vor fi declaraţi “neprezentat”, indiferent dacă se află sau nu în incinta I.P.J. Teleorman.
La intrarea în sala de concurs, candidații se vor prezenta numai cu un document de identitate valabil (carte de identitate, permis de conducere sau pașaport) şi vor avea asupra lor ustensile de scris (pix/stilou) cu pastă de culoare albastră.
Nu se permite accesul în sală cu materiale documentare, manuale, cărți, culegeri, formulare, rezumate, dicționare, notițe, însemnări, precum şi cu telefoane mobile, căști audio, orice alte mijloace electronice de calcul sau de comunicare între candidați sau cu exteriorul, sau care permit conectarea la internet . Nu se admit pixuri/ stilouri care permit ștergerea și rescrierea.
Tabelele cu rezultatele finale ale concursului vor fi afișate la avizierul Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman şi vor fi publicate pe pagina de internet a Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman

Pentru ORDINE PUBLICĂ, “se vor bate’ 11 agenţi de poliţie din judeţul Teleorman. La INVESTIGAŢII CRIMINALE, concurenţa este ceva mai mare, 16 agenţi de poliţie dorind să facă parte din corpul ofiţerilor.

Mai trebuie precizat faptul că, în prima probă de evaluare, patru agenţi de poliţie din judeţ au fost RESPINŞI, din cauza invalidării dosarelor.

TABEL CANDIDAŢI
COMISIA DE CONCURS SPECIALITATEA ORDINE PUBLICĂ

NR. CRT. GRAD NUME, PRENUME
OBS.
1 A.Ș.A BARBU CORNEL-CĂTĂLIN
2 A.P. BREOI IONUȚ
3 A.Ș.A BURCICĂ MIRELA-ALINA
4 A.P DRĂGAN AURELIA-MIHAELA
5 A.P. LINĂ ALEXANDRU-CEZAR
6 AG. MUNICIOIU BIANCA- ALEXANDRA
7 A.Ș.A NEAGU DOMNEL
8 A.Ș.A ROȘU MARIAN
9 A.Ș.P STOIAN ION- OLIMPIU
10 A.P. ȘOIMU IONUȚ- ADRIAN
11 A.P. VOCHIȚU FLORIN-VIOREL

 

TABEL CANDIDAŢI
COMISIA DE CONCURS SPECIALITATEA INVESTIGAŢII CRIMINALE

NR. CRT. GRAD NUME, PRENUME
OBS.
1 A.P. CIOBANU EDUARD-RĂZVAN
2 A.Ș.A. CONE IONUȚ-MĂDĂLIN
3 A.Ș.A. GRIGORE LIVIU-VALENTIN
4 A.Ș. IRIANU LILIAN
5 A.Ș.A. LUPESCU MARIUS-CĂTĂLIN
6 A.Ș.A. MICU VLAD-MARIUS
7 A.Ș.A. MIRCESCU ȘTEFĂNEL-CRISTAN
8 A.Ș.P. NANIA MARIUS-EMANUEL
9 A.P. POPESCU VIORELA-MIRELA
10 A.P. RADU IONUȚ-DANIEL
11 A.Ș.A. ROANĂ IONUȚ-NICU
12 A.Ș.A. SANDA LIVIU-LUCIAN
13 A.Ș.A. SOCOL ALIN-IONUȚ
14 A.P. STANCU CRISTIAN-ȘTEFAN
15 A.Ș.A. ȘERBAN DUMITRU-DĂNUȚ
16 A.Ș.A. VASILE GELU-ALIN

Cei mai multi au studii superioare false. 

20 comentarii Comentează

 • #20
  27 de agenți pe 6 Septembrie 2017, 09:13
  Pt eu
  Îi cunosc pe toți cei care sunt din politia Turnu Măgurele și zona arondat, ba chiar și din IPJ sau de pe unde mai sunt.
  Dacă eu sunt Andronache tu sigur ești PASTOLACHE-Ciobanu Eduard Răzvan. Dar nu sunt Andronache, pe el lasă-l să-și facă treaba că nu stă toată ziua pe la șefi să le bage limba în urechi cum faci dumneatale. Asa făceai și când erai la secția Lunca, îl lingeai în urechi pe Barsasteanu, îi dai o sticla de "vischi"si nu te mai duceai pe la post câte o săptămână.
 • #19
  eu pe 5 Septembrie 2017, 22:28
  pt.27 de agenti!
  Tu ii cunosti doar pe ei,......dar esti politist! Ceilalti nu vin la servici? Pai nu poti sa mergi baut la serviciu,......ca nu te primesc! Tu iti dai seama ce spui? Eu cred ca esti Andronache!
 • #18
  27 de agenți pe 4 Septembrie 2017, 08:20
  Pt eu
  Rectific, este vorba de Mircescu Ștefan nu de Mircea.
 • #17
  27 de agenți pe 4 Septembrie 2017, 08:08
  Pt eu
  Am spus ca nu am nimic cu cei doi, numai ca, personal nu cred ca merita sa fie ofiteri(inca). PASTOLACHE-Ciobanu Eduard Răzvan cât a fost la Lita, șef de post, a distrus comuna, deci....merita sa fie ofițer de judiciar? Mircea un este băiat simpatic numai ca bea prea mult, chiar vine la serviciu beat. Deci merită să fie ofițer de judiciar?
 • #16
  eu pe 3 Septembrie 2017, 16:35
  pt.27 de agenti!
  Daca nu ai nimic cu ei,totusi sustii ca doar ei nu meritau,"ai ceva impotriva lor"!!!
 • #15
  27 de agenți pe 3 Septembrie 2017, 07:50
  Pt eu
  Nu-i cunosc pe toți dar și-au încercat norocul și ei. Care a fost admis nu știu, dar în nici un caz cei doi.
 • #14
  eu pe 2 Septembrie 2017, 22:49
  pt.27 de agenti!
  Dar ceilalti care au candidat ti se par OK pentru functie?
 • #13
  27 de agenți pe 2 Septembrie 2017, 09:08
  Pt eu
  Personal nu am nimic cu cei doi numai că nu este de mintea lor gradul și functia pe care vor sa le ocupe, iar când te întâlnești cu PASTOLECHE-Ciobanu Eduard Răzvan trebuie să ai umbrelă la tine că altfel te iriga pe fata. Cat despre celalalt...hai să fim serioși, face politia de râs.
 • #12
  eu! pe 2 Septembrie 2017, 02:07
  pt.27 de agenti!
  Ai ceva cu cei doi?Sunt mult mai multi pe lista care sunt poate mai "slabi" in a-si face meseria? Te deranjeaza chiar ei doi? Cauta Politia Romana-Teleorman sa vezi ca oricum au fost note bune anul asta,nu a mai luat nimeni nota 3 ca Andronache anul trecut!
 • #11
  Gogu piticu pe 2 Septembrie 2017, 00:37
  Xxxx
  Lăsați poliția in pace, lăsați-o să-și facă treaba, nu mai huliți pe polițiști că....așa buni sau răi aveam nevoie de ei să ne apere.
 • #10
  27 de agenți pe 1 Septembrie 2017, 08:27
  Pt un oarecare
  În nici-un caz nu sunt pe lista celor care au fost admiși PASTOLECHE-Ciobanu Eduard Răzvan și betivanul de Milcescu Ștefan.
  Dragi cititori vă dați seama cine dorește să devină ofițer și să aplice legea în acest oraș?
 • #9
  Anonimus pe 28 August 2017, 23:34
  Ptr un oarecare
  Știe Justițiarul
 • #8
  UN oarecare. pe 28 August 2017, 17:44
  Intrebare.
  S-a desfasurat conc*rsul, care-s fericitii castigatori?
 • #7
  Berete. pe 28 August 2017, 06:06
  O precizare.
  Acest "Justitiar" #2 nu este acelasi cu cel care scria in august 2014 si care ne asigura ca nu va avea liniste pana cand Tavocu nu-si va primi pedeapsa meritata. Acela era si el un interlop care avusese niste conflicte de gasca cu Tavocu si care s-au rezolvat dupa ce si-a primit "drepturile".Acest #2 este tot un individ certat cu legea!
 • #6
  robert pe 26 August 2017, 22:52
  pt itm
  cei de la itm sa mai vina si pe la d na petculesu sa o intrebe de ce nu da concedii la muncitorii de la salubritate, multumesc,,
 • #5
  Xyu pe 26 August 2017, 21:12
  Cine
  Și cine sunt cei doi fericiti câștigători? Dacă Justițiarul știe sa ne spună
 • #4
  valush pe 26 August 2017, 17:18
  Nedumerire!
  Păi... la poliţie cu studii superioare false? Ei, care sunt "oamenii legii",deci care ar trebui să aplice şi să apere legea, permit accesul persoanelor cu studii false în nişte posturi cu mare responsabilitate ? Hm! rolleyes angry
 • #3
  Proorocul. pe 26 August 2017, 17:17
  Justitiarule.
  Ti-aduci aminte ce scriam amandoi exact acum trei ani despre cumplitul accident in care cetateanul Sfetcu Gheorghe a fost UCIS de catre mafiotul Tavocu si nu a patit nimic? CINE A AVUT DRPTATE DINTRE NOI DOI? TU AI PROMIS CEVA SI APOI AI AMUTIT. Asa ca nu mai face pe justitiarul!
 • #2
  Justitiarul pe 26 August 2017, 12:19
  Informati-va mai bine
  Nu este deloc mai mare conc*renta la -investigatii criminale-, pentru ca acolo sunt 2 loc*ri!!!!! SI loc*rile sunt deja aranjate!!!
 • #1
  u pe 26 August 2017, 11:58
  u
  in ce sa bat in karate in box sa liber.stiu macar sa isi scrie numele?

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.