Exploziv!! Focar de infectie la aprovizionarea magazinelor Profi si Penny din Turnu Magurele - ne scriu cititorii.

20 August 2017 | 8.108 vizualizări | 6 comentarii
Focar de infectie la aprovizionarea magazinelor Profi si Penny din Turnu Magurele
Focar de infectie la aprovizionarea magazinelor Profi si Penny din Turnu Magurele

Prin spatele complexului Central se aprovizioneaza magazinele Penny si Profi. Mizeria este la ea acasa astfel ca se poate spune ca acolo este un focar de infectie. Mirosul ajunge pana in G2. Dupa cum se poate observa in fotografie, prin asemenea mizerie sunt aprovizionate magazinele de unde cumpara o  mare parte  din locuitorii acestei zone. 

6 comentarii Comentează

 • #6
  ... pe 9 Septembrie 2017, 18:06
  ...
  CE DACA VIN ALTII ?? MARFA E ACEEASI PESTE TOT...
 • #5
  Pai da pe 21 August 2017, 17:45
  Aduceti strainii in oras
  Ai uite asa ne scoatem singuri banii din oras cumparand de la magazine din astea in loc sa le sustinem pe ale noastre.Va mirati de ce au plecat tinerii din oras...Din cauza prostilor ca voi!
 • #4
  Cornel pe 21 August 2017, 15:26
  E adevărat?
  Se deschide Lidl? Pai ar fi excelent, ca profi și penny au doar marfă proasta. Barem mâncarea de la profi e infecta, mai ceva ca la FSN.
 • #3
  Dan din G2 pe 21 August 2017, 09:30
  Mizerie e peste tot
  Mizeria este una dintre problemele vechi din Turnu Magurele.Cei de la fostul Sanepid,în frunte cu pensionarul hoț Cune Marin,merg și dau amenzi pe la magazinele cu profil,altul decât cel alimentar,pentru că la acele magazine nu au c*raj să facă controale.Oricum,peste câteva luni,Penny și Profi vor gâfâi în urma magazinului LIDL,ce se va deschide în zona târgului din Catanga.
 • #2
  Gfrte pe 21 August 2017, 07:27
  Asta nu e nimic
  Să vezi când varsă ăia de la Profi zeamă de la nu-s ce. Pute de mori.
 • #1
  Turnu pe 20 August 2017, 23:48
  Gajs
  In fiecare seara vin toti boschetarii si cauta prin tomberoane,daia e gunoiu ala acolo

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.