Scapa cine poate sau cine toarna mai mult despre Dragnea.

20 August 2017, 13:40 | 6.158 | 6
Scapa cine poate sau cine toarna mai mult despre Dragnea.

Mafia pesedista este in degringolada mare. In putinele zile ramase pana cand lui Dragnea i se va da lovitura de gratie, pesedistii fruntasi din Teleorman se gandesc la toate variantele posibile de a scapa de puscarie. Nu trebuie uitat ca jupanul merge sigur la puscarie cu ce dosare are pana acum. 

6 comentarii Comentează

 • #6
  .. pe 9 Septembrie 2017, 18:03
  ..
  DUREAZA CAM MULT DRUMUL SPRE DOFTANA..
 • #5
  ION pe 21 August 2017, 09:46
  ASTA NU SE NUMESTE TRADARE
  ESTE DOAR UN INCEPUT AL UNEI SERII DE DENUNTURI,IN MARE PARTE FIRESTI.NU PUTEM VORBI DE TRADARE,CA DOAR DRAGNEA NU LUPTA PENTRU O CAUZA DREAPTA,CI PENTRU JAFUL SI DISTRUGEREA UNUI JUDET SI AL UNEI TARI,IN SCOP DE INAVUTIRE SI PENTRU A SCAPA DE DOSARELE GRELE CARE IL ASTEAPTA.SI DA,E TIMPUL CA CEI CARE AU STAT IN JURUL LUI SI AU STIUT DE FAPTELE PETRECUTE,SA INCEAPA SA VORBEASCA,CA DOAR EI PAR A FI PRIMII CARE VOR MERGE LA PUSCARIE.ASA CA TREBUIE SA ALEAGA CAT MAI REPEDE.
 • #4
  turnean supărat pe 20 August 2017, 23:29
  sper ca e clar tuturor
  Dragnea a fugit. Să vedeți ce de fraieri o să pice.
 • #3
  Ciulei pe 20 August 2017, 16:35
  Rugaciune
  Da Doamne cu draqnea la pushkarye.
 • #2
  t pe 20 August 2017, 15:54
  totti
  Vor merge cu totii la puscarie, împreună cu baietii de la ALDE !
 • #1
  Valush pe 20 August 2017, 15:52
  Deznodământ de roman
  Şi, astfel Dinu Păturică alias Liviu Dragnea, va ajunge la ocnă, părăsit de "prieteni" şi de acoliţi. Pesemne, drumul său către ocnă se va întretăia cu drumurile celor care l-au ajutat în potlogării şi matrapazlâc*ri!

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.