Dilema lui Simionescu - Fiul sau Dragnea.

19 August 2017, 00:05 | 6.961 | 5
Dilema lui Simionescu - Fiul sau Dragnea.

Dupa cum stiti, procurorii  DNA cerceteaza familia Simionescu, tata si fiu. Fanica a scapat pentru ca drama sa fie si mai mare.

Simionescu Adrian poate sa-si scape fiul daca il toarna pe Dragnea. Jupanul tot ajunge la puscarie cu sau fara ajutorul lui Simionescu. De ce sa mearga dupa gratii si un copil nevinovat?! Tatal este obligat sa-si indrepte greseala pentru a-si scapa copilul. Ramane sa vedem ce alegere va face familia Simionescu. 

5 comentarii Comentează

 • #5
  .. pe 9 Septembrie 2017, 18:01
  ..
  P.S.D. IN TR.MAGURELE, AU AVOCAT PE LUSU VASILE HAINAGIU, CARE VA FACE TOT POSIBILUL SA-I SCOATA BASMA CURATA..
 • #4
  Tavi pe 25 August 2017, 14:22
  Asta e stire?
  Aceasta este o stire fara cap si fara coada. Pe langa zecile de mii de caractere utilizate in redactarea ei, pare o barfa deoarece nu dovedeste nimic. Este doar o constructie tautologica.
 • #3
  anonimul pe 19 August 2017, 16:31
  psd istorie
  psd istorie trebuie sa devina saracia si mirlania si incompetenta toata la psd
 • #2
  Preoteasa din Băneasa pe 19 August 2017, 10:23
  NU E NICIO DILEMĂ
  Vor merge cu toții la pușcărie,cu mic,cu mare.Dacă există vreo dilemă,aceasta rămâne doar încadrarea faptelor fiecăruia dintre ei,plus locul de odihnă șiii.....creație.La mulți ani,cu executare!
 • #1
  s pe 19 August 2017, 08:54
  h
  ionescu il doare.n p ieri baga viteza cu ateveul prin turnu m. fara casca pe cap pe urma bea la codrea la teuri

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.