Foto Se vede mana de gospodar a primarului din Turnu Magurele.

08 August 2017 | 8840 vizualizări | 8 comentarii
Se vede mana de gospodar a primarului din Turnu Magurele.
Se vede mana de gospodar a primarului din Turnu Magurele.

In centrul municipiului Turnu Magurele este un mini spatiu verde. La cat e de mic, locul acela trebuia sa fie superb. Noi credem ca era nimerita o fantana arteziana in acel loc sau langa. Ce sa-i ceri lui Cuclea cand el nu este in stare de nimic. In buricul targului sunt doi brazi, unul mai urat ca altul, si cateva plante vai de ele. 

Comentarii (8) Adaugă comentariu
aurelia pe 07 Octombrie 2017, 15:02
#8
pentru turnu cu stiri
de ce nu scrieti nimic despre doctorul gabriel aurelian rezeanu din comuna traian judetul teleorman se duce la munca beat mort si se duce la oameni prin sat la tratamente numai la cine vrea el si nimeni nu se sesizeaza se lauda ca are oameni la buc*resti si cal doare in p**a de toti lea murit la oameni animale din cauza lui ca nu vrea sa vina la oameni acasa casa faca tratamente de ce nu se ia nici o masura impotriva lui
, pe 16 August 2017, 08:23
#7
Pentru punct
Cap ai, minte ce-ți mai trebuie? Cum să faci arteziană mă imbecilule în fața lui Profi? Știi ce presupune asta? Paralizarea activității în zonă, cu tot ce dec*rge din asta. Decât să ne poluezi cu prostia ta crasă, mai bine te duci tu fix în p.. mă-tii, te încui acolo și înghiți cheia pentru siguranța noastră. Măi fraților și cumnaților, dragi tovarăși și naș Floreo, eu cred că mama idioților e gravidă non stop, dacă tot apar asemenea,,capodopere" de prostie crasă.
. pe 11 August 2017, 19:04
#6
.
Daca se punea arteziana in fata la Profi sarea Cracea in sus ca se fura apa ! Sunteti niste dobitoci cu site-ul vostru de kkt si cu Claudel operatul, si cu Georgica alcolistul cu tot !!! grin LOL LOL LOL raspberry raspberry
Berete. pe 11 August 2017, 11:53
#5
Justitiarule...
Nu atiu daca esti aceeasi persoana cu cel care prin anul 2014 dupa ce Tavocu omorase un biciclist se lauda ca nu va avea liniste pana nu-l va vedea pe Tavocu in puscarie. Dupa cum constati, nu numai ca n-a intrat la parnaie, dar i s-a resituit si permisul cu scuzele de rigoare si cu asigurarea ca poate ucide biciclisti fara grija si nu va pati nimic, iar tu ti-ai pus un pres pe tambal. Asa ca, leaga cateaua!
manciurianu pe 09 August 2017, 13:48
#4
ce sa ceri primarului
dacă doarme 3 ani în preag de alegeri se trezeste la realitate să facă ceva pt orasul asta magurele de la scoala veche fara apa si canal,ne fac de rîs comunele lunca si altele care au apa canal suntem de rîs

Justitiarul pe 09 August 2017, 08:38
#3
offf
Trebuia sa ii faceti reclama gay'ului aluia de mache? Scarbosenia pamantului, un jeg, revolutionar!!!

o pe 09 August 2017, 07:37
#2
'
baru lu MAKE
Keke Babanu. pe 09 August 2017, 06:24
#1
Asa este, bibicule!
Chiar ca ar fi buna o arteziana in parculet; cainii handicapatilor care vin la plimbare, dupa ce se caca in loc*rile de joaca ale copiilor, sa aiba de unde bea apa si, eventual, sa se scalde. Cat despre pomi, ce sa mai vorbim, s-au cheltuit in 20 de ani tot atatia bani pentru plantarea de pueti cati ar fi fost suficienti pentru reinfiintarea Codrului Vlasiei! Pentru lamurire, ia mergeti ssa vedeti in fata liceului agricol mandretea de cioturi de puieti care au mai ramas dupa "toaletarea" facuta de profesorii acestui reputat lacas de cultura!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.