Curentul si apa, doua utilitati gratis la Briza Dunarii si acasa la ciocoi - ne scriu cititorii.

03 August 2017, 23:48 | 9941 vizualizări | 8 comentarii
Car Universal
Briza Dunarii.

Dupa cum stie toata lumea, Briza Dunarii functioneaza in cladirea si in curtea BAC-ului. Toata afacerea foloseste foarte multa energie electrica. De aici si pana la ideea de a fura curent este, pentru oamenii jupanului, o joaca.

Primaria Turnu Magurele, turneanul de rand, plateste curentul electric consumat de ciocoi. Facturile de la curent pot face lumina. Conducerea BAC-ului si Primaria sunt de acord cu acest jaf dupa modelul de la Hotel Turris unde utilitatile sunt diminuate prin furt. Nu este o noutate ce se intampla la Briza. Despre Madalin Ionita se stie in comuna Saelele ca nici nu are apometru la apa. In urma cu putin timp au fost verificari in comuna. Unii dintre cei prinsi ca furau apa au reclamat ca Ionita fenteaza primaria mai rau ca ei. Trebuie mentionat ca Briza este sub patronajul familiei Dragnea. 

Citeşte şi
Comentarii (8) Adaugă comentariu
Mariana pe 22 Septembrie 2017, 08:25
#8
Ciuma roșie
Păcat de acest oraș și de cetățeni! A ajuns pe mâna unor indivizi incapabili, care sunt interesați de afacerile personale!
Mite prntru Sandu pe 05 August 2017, 10:21
#7
Asta e grija voastră?
După ce va disparărea infractorul Dragnea,în mod sigur,viața cetățenilor comunității orașului și chiar a județului Teleorman va fi mai bună și mai liniștită.Iar acest site își va continua linșit de treabă,sunt încă multe lichele ce vierm**e prin zonă.
Sandu pe 04 August 2017, 22:35
#6
turnucukkt nu turnucustiri
Băi,ce faceți dacă-l ascund ăștia pe Dragnea?Voi nu sunteți în stare să produceți o știre!Ce faceți,închideți acest site de rahat?Ce bine ar fi!
Un porumbel pe 04 August 2017, 21:50
#5
HAI SĂ NU FIM NAIVI,ORICE ÎNCEPUT ARE ȘI UN SFÂRȘIT
În c*rând,atunci când lucrurile se vor mai așeza,și sigur se vor mai așeza,la Briza Dunării se va stinge lumina.Mai devreme sau mai târziu,toate aceste fapte vor ieși la iveală.
Coleg de facultate HP pe 04 August 2017, 19:51
#4
Turnatorul SIMION VASILE MARIUS nume conspirativ "MIHAITA"
SIMION VASILE MARIUS mare kk la ITM a terorizat toti agenti ec. din Tr. Magurele. Nevasta cu**a si o pune cu fostu prefect iar boul de SIMION VASILE MARIUS o suge la mai mari judetului. Acest ti**n je**s ii place sa suga p**a la mult. La sugi p**a je**sule SIMION VASILE MARIUS unic kk !
Calancea pe 04 August 2017, 10:30
#3
O CONDUCERE CORUPTA SI INCAPABILA
Este inutil sa mai aratam impotenta ori rezultatele conducatorilor PSD.Veti vedea in c*rand o tara ingenunchiata si aproape falimentata de masurile proaste de cheltuire a banului public,pe tot felul de mariri de salarii si pensii,total incorecte,și pe vesnicile pomeni nemeritate.Vom plati cu totii,cu varf si indesat,toate aceste masuri necugetate si disperate ale Partidului Rosu,pentru nemasurata dorinta de putere si lacomia de a fura continuu.
Cristache pe 04 August 2017, 09:05
#2
Prostie la cote maxime
Mizerabil, saptamana trecuta am fost vizitat de niste prieteni de familie din Italia, la o plimbare prin zona Turnu Magurele am ajuns si la Briza Dunarii. Acolo au fost profund impresionati de frumusetea locului. Singura obiectie a fost prezenta catelusilor maidanezi. Nu cunoasc oamenii carora ar trebui sa le multumim pentru plus valoarea adusa orasului Turnu si decorul adus fluviului Dunarea. Avem si noi in Turnu ceva frumos de vizitat. Gandirea unora este imbibata de rautate.
baiazid pe 04 August 2017, 06:48
#1
ciuma psd fura pe apucate
ciumati psd si au marit salariile si au uita ca lumea ia trimis akolo au desfintat camtina sociala cartierele marginase fara apa si canal mizereie la ea acasa in cartierele magimase intr un dezinteres din partea primarului
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.