Sobolanii( oamenii jupanului) fug de cand au simtit ca apa acopera vasul.

26 Iulie 2017, 23:44 | 9663 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Sobolanii( oamenii jupanului) fug de cand au simtit ca apa acopera vasul.

Oamenii baronului nu mai sunt de găsit. Pitiș, patronul în acte al Teldrum, nu mai iese pe stradă, deși înainte participa la toate chefurile pesediste la care era prezent Dragnea. Fișcuci a făcut o cădere nervoasă și stă numai acasă, cu insomnii și frici pe care le mărturisește numai oamenilor apropiați, pentru că a ajuns să se teamă de toată lumea. Mihai Putineanu, zis și “cuierul lui Dragnea” nu mai e văzut prin Teleorman de luni întregi și nimeni nu știe dacă mai e prin țară sau a plecat. Și, în general, oamenii baronului manifestă comportamentul șobolanului care fuge când simte că apa acoperă vasul.

sursa: liberinteleorman.ro

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
Ceausescu pe 30 Ianuarie 2018, 20:24
#6
Puscarie
La Chilia' n port
Claudiu. pe 28 Iulie 2017, 17:07
#5
Sa mori de ras!
Auzi, mai autorasule de articolase pe internet: sobolanii fug de pe vapor CAND SIMT CA INCEPE SA IA APA;cand apa a acoperit pamporul s-a ales bules de ei! Panimaiesi?
VIOREL pe 27 Iulie 2017, 13:54
#4
GRUP INFRACTIONAL ORGANIZAT
Ha,ha,ha,si nevestele lor,tot la shopping,tot la shopping???In c*rand vor face si escale pe la Rahova,cu pachete.Sa nu care cumva sa incercati sa va otraviti,asa cum a mai facut una dintre voi.Familii de infractori!Si acum sa asteptam la ”loc*rilii noastre”,ce ne vor aduce sarbatorile de iarna.
MC 66 BAD pe 27 Iulie 2017, 11:11
#3
Mai devreme sau mai târziu,trebuie să plătiți!
Se tulbură liniștea și crește agitația hoților ce au gravitat în jurul marelui infractor de Teleorman.Trebuie ca fiecare dintre ei să-și primească pedeapsa meritată și să dispară din viața publică a unei zone năpăstuite și sărăcite de bandele de PSD-iști infractori.Sper să urmeze,pentru ei,o perioadă lafel de grea ca cea trăită și suportată de cetățenii umiliți din Teleorman și nu numai.Dumnezeu să vă judece și să vă aplice ceea ce meritați.
adrian pe 27 Iulie 2017, 10:10
#2
daddy
A fugit si sobolanul sef zis Daddy. In grecia cu sobolanita aia mica ( nu Cuclea).
Portocală și mango pe 27 Iulie 2017, 00:52
#1
Șobolanii părăsesc corabia?
Nu mai contează pe unde fug și cum se simt.Se vor întâlni cu toții într-o celulă prin Rahova sau Jilava și se vor pune serios pe scris.Bine-ar fi sa-i lase și în fundul gol
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.