Actiunile Teldrum sunt detinute de Adrian Mladinoiu, soferul jupanului.

26 Iulie 2017, 09:03 | 9697 vizualizări | 11 comentarii
Car Universal
Adrian Mladinoiu.

Afaceristul care are acțiunile Tel Drum într-un seif din Elveția râde pe sub mustață cu lacrimi: șoferul lui Daddy este șef la Compania de Autostrăzi, dezvăluie, pe Facebook, jurnalistul Ionel Stoica. Da, este vorba despre Adrian Mlădinoiu, fost aghiotant/șofer al șefului PSD Liviu Dragnea și asociat cu fiul liderului PSD. Tocmai a fost numit în fruntea Companiei de Autostrăzi și Drumuri și se ocupă, printre altele, și de licitații.

Mai mult, aici >> digi24.ro

Citeşte şi
Comentarii (11) Adaugă comentariu
Catalin Gruia. pe 02 August 2017, 17:22
#11
Bine zice Claudiu!
Mai mi-amintesc de ceva si este cazul sa va aduceti si dvs. aminte: INCA DE LA INSTALAREA DLUI BASESCU CA PRESEDINTE, A POMENIT DE "UNUL DRAGNEA" ( ca si cand, vezi Doamne, n-ar fi stiut cine este, parca n-ar fi plecat din partidul lui!), PE CARE-L VA BAGA EL PE TEAVA LEGII. AU TRECUT MAI MULT DE ZECE ANI SI VOR MAI TRECE MULTI SI DRAGNEA VA DISPAREA IN MOD NATURAL DIN VIATA POLITICA SI I SE VA RUPE-N PAISPE DE TOTI CARE-L AMENINTA! IAR VOI, STIMATI REDACTORI SI COMENTATORI AI ACESTUI SITE, MAI SCHIMBATI PLACA, S-A ZGARIAT RAU DE TOT SI SCOATE SUNETE ENERVANTE! STITI CE A ZIS MARELE POET GEORGE COSBUC?: NU CERCETA ACESTE LEGI....! [ MAINE, POIMAINE IL VEZI PE LIVIU DRAGNEA INSURAT CU..LAURA CODRUTA KOVESSI- TOT SUNT EI DIVORTATI! HA, HA, HA, HA...!]
Claudiu. pe 01 August 2017, 17:15
#10
Naivilor.
Habar n-aveti voi ce cerc*ri mafiote transnationale se ascund in spatele lui Dragnea! El este un pion, este drept foarte bine platit. Chiar daca la un moment dat "NASII" ( intrucat sunt mai multi) vor socoti ca trebuie sa rec*rga la o diversiune spectaculoasa si sa-l bage un pic la "puscarie"( am folosit ghilimelele intrucat exista si ouscarii de lux), va fi repede eliberat pentru buna purtare, banii sunt depusi in alte tari unde nu-i va cauta nimeni, apoi el va iesi din viata politica ca un erou si-si va petrece restul vietii in liniste si buna pace. { vezi cazurile Ioan Nicolaie, Dan Voiculescu} Asa ca, lasati comentariile pe internet si iesiti pe strada sa plimbati cateii.
ALTII (nu unul, altul) pe 01 August 2017, 06:17
#9
manciuriene...
Oricum se ppun problemele si se prezinta lucrurile, ESTE NEVOIE, IN PRIMUL RAND, SA CUNOSTI LIMBA ROMANA! ( nu neaparat cea literara, ci cea obisnuita, de bun simt!) TU, INDIFERENT DE MODUL DE EXPRIMARE, NU SPUI NIMIC! ( daca te socotesti liberal, vai de mama lor de liberali!)
manciurianul pe 29 Iulie 2017, 15:10
#8
pentru unu altu
in primul rind nu te a imtrebat nimeni nimic daca stai prost cu nervii cautate pe la medic esti lipsit de buna purtare si dobitoc esti faci umbra degeaba psd nemernic ce esti lucrezi la primarie si ta i frunze la ciini deaccea te doare burta
Un jurist. pe 28 Iulie 2017, 05:32
#7
Care-i problema?
Nu cine detine actiunile este intrebarea, ci legalitatea acestui fapt. Cine are dovezi ca totul este o hotie, sa le prezinte unde trebuie. Voi credeti ca organele de stat abilitate- in special DNA- nu cauta- ba chiar si inventeaza dovezi- si uite ca nu reusesc sa-i vina de hac lui Dragnea?! Manca-v-ar neica de naivi, ASA SUNT LEGILE FACUTE, PENTRU HOTI, SI UNDE-I LEGE NU-NSEAMNA SI DREPTATE!
Unul, altul... pe 27 Iulie 2017, 17:19
#6
Manciuriene..
Scrii numai ineptii! Daca esti prost taci dracului si nu mai debita tampenii!
manciurianu pe 27 Iulie 2017, 08:57
#5
TELEDRUM O FIRMA CARE JEFUIESTE JUD
teledrumul frirma care înghite mai mult de jumate bugetul jud si fac lucrri de mîntuială

Constantin Livescu. pe 26 Iulie 2017, 16:59
#4
Pentru aghiotant MApN.
Ultima intrebare constituie cheia problemei! Nu se fac sesizari din lipsa de dovezi, ori in limbaj juridic si-ntr-un stat de drept, daca nu sunt dovezi, inseamna ca faptele nu exista au cele semnalate sunt legale.

Nota importanta: A NU SE INTELEGE CA SUNT DIN GASCA LUI DRAGNEA, DIN CONTRA, SA DEA DUMNEZEU SA-L IA DRACUL!
Aghiotant MApN pe 26 Iulie 2017, 11:38
#3
ESTE INCREDIBIL CEEA CE SE-NTAMPLA
Numai cine nu vrea nu iși dă seama că Dragnea a infințat o intreagă rețea infracțională,plină de neica nimeni,fără pregătire și competențe.Toate infracțiunile încep de la Dragnea și se desfășoară la nivelul soferilor.Se aude la Proc*ratura Generală,la DNA,se sesizează cineva din oficiu?De ce nu există nicio plângere în legătură cu aceste infracțiuni,dacă există atâtea informații?
marin pe 26 Iulie 2017, 09:21
#2
orl
cu vederea stă bine ?! ...de auzit se vede !

marin pe 26 Iulie 2017, 09:18
#1
cu " vederea " o sta bine ?!
" auditiv " individul !

Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.