Nebunie si prostie - Victor Dragusin, primarul Alexandriei - Stadionul va reduce somajul.

23 Iulie 2017, 09:44 | 11702 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Nebunie si prostie - Victor Dragusin, primarul Alexandriei - Stadionul va reduce somajul.

Victor Dragusin - "Acest complex sportiv trebuie privit ca o investitie generatoare de locuri de munca. In acest complex ar urma sa lucreze cateva zeci de alexandreni.7. Aici ar veni sa se cazeze si sa se antreneze sportivi din toata tara, sportivi care in perioada sederii lor in Alexandria isi vor cheltui banii aici in Alexandria, stimuland consumul.

Nu factorul politic, asa cum se incearca obsesiv inocularea in mentalul populatie, a fost cel care a primat in decizia de realizare a acestei investitii in Alexandria, ci oportunitatea si necesitatea, dar sunt oameni care asa au fost obisnuiti, banii de investitii sa se duca EXCLUSIV catre zonele din care veneau liderii momentului(vezi cazul fostului premier Emil Boc)”. Cititi mai multe, aici >> teleorman24.ro

Trebuie sa mentionam ca, stadioanele de la Alexandria si Turnu sunt facute din bani publici, UE nu da bani pentru locuri de joaca, UE da bani pentru locuri de munca. In cat timp se recupereaza investitia de 12 milioane de euro? Daca facem cateva locuri de munca cu zeci de miloane de euro? Stadionul este un stadion, un loc unde se practica jocuri. Intrebare pentru Dragusin: Aceasta este prioritatea in Teleorman? PSD-UL A PROMIS LOCURI DE MUNCA, NU LOCURI DE JOACA. 

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
Iliescu Larie. pe 26 Iulie 2017, 05:31
#7
E bine de stiut.
" Tot ce misca-n tara asta, raul, ramul...." SE FACE CU STIINTA SI CU ACORDUL UNIUNII EUROPENE SI AL FONDULUI MONETAR INTERNATIONAL!"PRIETENII STIU DE CE!"
relu pe 25 Iulie 2017, 23:52
#6
pt EU
avem echipa,joaca saelele!rusinos!
NOI pe 25 Iulie 2017, 12:06
#5
...pentru ” EU ”
Și la Turnu Măgurele este aceeași poveste,ce credeți că Cuclea este altfel decât Drăgușin?Sunt amândoi întorși cu cheița de la Buc*rești.E inutil de spus și ușor de intuit de către cine.Veți vedea și finalitatea acestor investiții.Mulți angajați pe criterii politice(adică,din jurul PSD) pe la stadion și pe la sălile de sport,plătiți din taxele și impozitele fraierilor,dar în final,fără vreo performanță sportivă.Rezultatul,un fiasco marca PSD.Investiții care să aducă bani în buzunarele cetățenilor și în bugetul de stat,O.
Eu pe 24 Iulie 2017, 14:31
#4
Stadionul din Turnu Magurele
Pai si la Turnu Mag. cum se construiește stadion fără a avea echipa de fotbal??!!
ionel pe 24 Iulie 2017, 12:58
#3
Halal primar
face cu stadionul cum a facut cu padurea/ tovarase primar cati pomi s-au uscat in padure? prin ce filiera au fost adusi pomii? Ei bine va spun eu: pomii s-au uscat in proportie de 50-60% si au fost adusi pe filiera Nae Tatu ca doar sunteti ai vostrii iar pop**atia orasului o prostiti cum vreti voi
Aia nu pe 23 Iulie 2017, 22:05
#2
Aia nu
Sa se faca acest stadion si sa vedem daca va stimula consumul. Daca nu il va stimula si se va dovedi o inselaciune NU II MAI VOTATI si gata. Da si voua va placeeee sa va indoaie. Asa ca rabdati si gata.
Adela pe 23 Iulie 2017, 17:08
#1
Și ce,îl bănuiati de inteligență și viziune?
O lichea PSD-ista,că toți ceilalți.Sunt cu ochii numai pe furat și prostit electoratul sărăcit și umilit.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.