VIDEO Familia Simionescu, Fiscuci, Marinas si altii - audiati de procurorii DNA.

14 Iulie 2017 | 9.604 vizualizări | 7 comentarii
Familia Simionescu, Fiscuci, Marinas si altii - audiati de procurorii DNA.
Familia Simionescu, Fiscuci, Marinas si altii - audiati de procurorii DNA.

Au fost noi audieri la DNA, în dosarul deschis de procurori în legătură cu afacerile companiei Tel Drum. Au fost chemaţi omul de afaceri Marian Fişcuci, cel care controlează societatea, dar şi unul dintre apropiaţii liderului PSD Liviu Dragnea, precum şi fostul deputat Adrian Simionescu, care a condus organizaţia Teleorman a PSD.

Mai mult, aici >> digi24.ro

7 comentarii Comentează

 • #7
  eu pe 18 Iulie 2017, 20:44
  # vali
  Faceţi diferenţele cuvenite și doar in limitele unei logici normale. Oricum vă mulţumesc pentru lecţia de gramatică!
 • #6
  Vali pe 18 Iulie 2017, 08:51
  # eu
  Mama ei de gramatică... DNA este o instituție, ca atare presc*rtarea acesteia se scrie cu majuscule. Mama lui de pai din ochiul altuia!
 • #5
  eu pe 16 Iulie 2017, 23:12
  # cetăţean
  Gramatica, domnule, gramatica vă dă de furcă. Intr-o altă ordine de idei, așteptăm să vedem ce va face dna-ul. A mai inchis un dosar cu teldrumul. Totuși există o mare diferenţă intre conjunctura din 2010 și cea de acum. Se pare că proc*rorii și nu numai, asta din ce se poate percepe, au pus tunurile pe teldrum. O chestie cam greu de controlat. Nu mă hazardez să fac o afirmaţie. Intuiesc că nu va fi prea moale pentru cei anchetaţi. Cred că se evită teleormanizarea ţării. Nu pot nici să il subestimez pe Dragnea. Poate că mulţi nu vor fi de acord, dar acesta este un tip intelugent, abil. Știe să iși aleagă colaboratori pe care să ii sacrifice cu multă ușurinţă.
 • #4
  Becali pe 14 Iulie 2017, 22:31
  Penali
  Să se ducă sa ia masa la rahova, jilava sau penitenciarul Giurgiu.
 • #3
  UNU pe 14 Iulie 2017, 14:44
  Așa gândea și Năstase sau Hrebenciuc
  Să-l vedeți pe Simionescu aplecat când ii da la cioc unu mic și negru.
 • #2
  cetatean pe 14 Iulie 2017, 14:18
  ciocu mic
  Il doare in pl pe simionescu. Toata ziua la dunare skijet gagici plimbat cu iahtu trai pe vatrai. Asa ca lasatio mai moale cu chematu le buc*resti. Pentru el e tot o dustractie. Are motiv sa mai iasa la vreun restaurant de lux.
 • Incarca mai multe comentarii

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.