Tehnici de furt - Firmele lui Dragnea jr. trăiesc din banii Tel Drum. Odrasla șefului PSD este veriga financiară lipsă între tatăl său și compania teleormăneană.

13 Iulie 2017, 13:29 | 8642 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Tehnici de furt - Firmele lui Dragnea jr. trăiesc din banii Tel Drum.

Liviu Dragnea nu are nici o legătură oficială cu Tel Drum, faimoasa firmă teleormăneană care a încasat jumătate de miliard de euro de la stat.

Fiul său, însă, Ștefan-Valentin Dragnea, are legături financiare clare cu Tel Drum. Practic, se poate spune că societățile lui Dragnea junior sunt întreținute de către Tel Drum, care a garantat creditele societăților comerciale deținute de fiul șefului PSD.

Zooveg 2010 SRL, Gransiloz SRL, Romcip SA și Agrotrust SRL sunt patru firme teleormănene care au nevoie ca de aer de credite bancare pentru a supraviețui.

Mai mult, aici>> romanialibera.ro

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Carolica pe 23 Iulie 2017, 16:20
#5
Pentru Antonescu
Bai sclavule, saracule daca ai ceva de zis opreste-ne pe strada si vorbeste, nu aici .Tu esti un gunoi stradal,lasa comentarii cu numele tau real,mancami-ai p**a si mie si lu Fagaras.
Mustata pe 14 Iulie 2017, 10:37
#4
Frumos
DOAR ZVONURI.Cand vor avea acte si dovezi atunci sa vorbeasca. Ancheta din Brazilia este de cativa ani LOL Il doare la papuci pe Livache
Taifunul EL NINO din BRAZILIA pe 14 Iulie 2017, 09:47
#3
SE AUDE ZGOMOT DE CĂTUȘE
Începe să iasă puroiul din Consiliul Județean Teleorman și să c*rgă către Buc*rești.Nu-i așa,domnule Gâdea Adrian.Hai că trebuie să începeți să măcăniți.Sunteți mulți care ați participat la jaful organizat din Teleorman și o să mergeți încolonați către Rahova.Unii pentru mai mult timp,alții pentru mai puțin,depinde ce scoateți pe gușă,că așa-i regula,tot de voi inventată.Deja se simte ceva miros de puțină dreptate.
Eu pe 13 Iulie 2017, 23:24
#2
G
De fostul sofer de la consiliul judetean nimik!? De Madalin Ionita unul dintre oamenii de incredere!
manciurianul pe 13 Iulie 2017, 15:46
#1
mafia lucreaza
familia mafiota lucreaza pt ea si jlujile ls fel jlujile din primarie pentru mafie in dauna orasului cu cit este mai sarac si mai inbatrinit cu atat il conduce cum vor ei cistiga noi pierdem datorita pensionarilor

Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.