Se strange latul in jurul lui Dragnea. Ziaristii de la Rise Project ne arata, cu documente, jaful patronat de jupan.

06 Iulie 2017, 22:43 | 8318 vizualizări | 12 comentarii
Car Universal
Liviu Dragnea.

Printr-o ambuscadă de tip „Marțea Neagră”, PSD a deturnat legea de organizare a celei mai controversate structuri de informații din România: Direcția Generală de Protecție Internă (DGPI), adică departamentul de informații al Ministerului de Interne,  poreclit “Doi și-un sfert”.

DGPI rămâne exclusiv sub autoritatea ministrului de Interne, după ce un punct esențial în lege a fost schimbat pe ascuns.

#Articolul8.

Adică cel care seta comanda departamentului și definea un sistem de control încrucișat. Au dispărut, astfel, avizul CSAT și ierarhizarea militară.

Același serviciu a monitorizat organizația “Dragnea” în 2011.

RISE publică un raport secret despre oamenii și banii șefului PSD – raport care se află acum în arhiva DGPI. Operațiunea a vizat afacerile cu bani publici ale grupării, zeci de licitații, controlul real al firmei Tel Drum, lucrări fictive, donații suspecte la partid, cercuri relaționale și de influență.

Ministrul Carmen Dan, șefa absolută a DGPI după promulgarea legii, a fost consiliera lui Liviu Dragnea la CJ Teleorman.

De atunci, pe cei doi îi leagă servicii mai vechi.

Mai mult, aici >> riseproject.ro

Citeşte şi
Comentarii (12) Adaugă comentariu
eu pe 12 Iulie 2017, 04:09
#12
pt.Iliescu Larie!
Daca nu va place ceea ce cititi pe "Turnu cu stiri",.....,mergeti la biblioteca oraseneasca! Poate o gasiti! Vedeti ca este "data ca si existenta",are adresa poate si numarul de volume de carti existente! Daca o gasiti sa lasati un mesaj la comentarii!
eu pe 11 Iulie 2017, 07:38
#11
domnului Iliescu Larie
V-am citit postarea, este contradictorie. In textul dumneavoastră sunt două idei complet contradictorii argumentate destul de șubred. A, să nu uit, după cum spuneţi sunteţi tot turnean, valoarea pe care dumneavoastră inșivă v-o atribuiţi este aceiași pe care o alocaţi concitadinilor pe care ii dispreţuiţi. Lipsa de eleganţă este definiţia snobului
ION de pe la țară pe 10 Iulie 2017, 12:42
#10
PENIBIL ești tu,Iliescu Larie !
Și rușine tuturor celor ca tine,da tuturor celor care nu ați înțeles nimic din faptul că de 27 de ani ne zbatem în ”originala democrație” a criminalului Iliescu.Criminal care a creat mulți pui de tipul lui Dragnea,și o rețea mafiotă care a jefuit România.Întotdeauna când vorbești de rușine,trebuie să privești în oglindă și la tot ceea ce se întâmplă în jurul tău.
Iliescu Larie. pe 08 Iulie 2017, 06:21
#9
Penibil!
Cand mai vorbesc cu fostii colegi ma intreaba daca tot in Turnu Magurele locuiesc si daca cetatenii urbei mai sunt oameni normali. Intrebarea lor este legata de porcariile care se scriu pe peretii acestui W.C. public neingrijit numit Turnu cu stiri.Cei care au calculatoare si sunt racordati la reteaua de Internet sunt considerati a fi intelectuali "culti la cap", ori in cazul celor mai multi care scriu unde le este cultura si, mai ales, unde le este capul?? FAC MENTIUNEA CA PRIN CELE SPUSE DE MINE NU VREAU SA SE INTELEAGA CA AS FI VREUN LINGAU DE-AL LUI DRAGNEA-DIN CONTRA! MAI MULT CHIAR, IMI EXPRIM CONVINGEREA CA ASA CUM ESTE DRAGNEA, ASA SUNTETI MAREA MAJORITATE A TURNENILOR, INCLUSIV A CELOR CE VA SOCOTITI A FI IN "OPOZITIE". AS VREA SA SCRIU SA VA FIE RUSINE, DAR VOI NU STITI CE ESTE ACEEA!
Tudor TISMANA pe 07 Iulie 2017, 20:20
#8
DRAGNEA=PUSCARIE
Un Milion de ani de PUSCARIE PENTRU LIVIU NICOLAE DRAGNEA!!!!Vrea POPRUL ROMAN!!!
Dănuţ cuclea pe 07 Iulie 2017, 19:00
#7
Zis koyu
Și cică e cetățean de onoare al municipiului Turnu Măgurele? Ai? Ia zi Dane! Care Dan? Facăru! Primaru'! Bă, da lingău mai ești! În liceu aveai și tu ceva prestanță, aroganță, acum lingi... Penibil ? Puțin spus . Când se va duce livu' la pârnaie,ce vei spune primare? Ați distrus un oraș băi gherțoilor! Macar Pitiș nu e din Turnu Măgurele,dar tu,Dane? Nu ai rușine când te duci pe la tac-tu pe acasă? Bă,ce pwla mea s-a ales de orașul ăsta???
manciurianul pe 07 Iulie 2017, 15:34
#6
dacă cade dady
încornoratul dreagnea îi se apropie sfîrsitul ca si jlujle de la primarie,poate cu voia domnului orasul respiră un nou avînt cu o nouă conducere nu cu cei aktuali care sunt dusmani orasului excaim
Un roman pe 07 Iulie 2017, 14:39
#5
Aceiasi lehamite si sila
Cand mai scrieti despre acest imbecil, macar nu-i mai afisati si fotografia, mie unul imi vine sa nu mai zic ce..., ca e scarbos. Orice inceput are si un sfarsit, asta e clar si vine ea ziua cand o sa se aleaga praful de escrocul asta imputit. Ce pacat ca n-a fost o masina in care sa fie el in locul acelui microbuz...
cetatean pe 07 Iulie 2017, 11:52
#4
atat
Doar ni se arata si aici se opreste totul. Pentru ca nimeni din tara asta de kkt nu se leaga de el. Daca reuseste sai mai controleze si dna-ul atunci chiar se va alege praful de noi. Dictatura ca i coreea de nord.
Glonțul Patriei pe 07 Iulie 2017, 10:55
#3
UN MINCINOS ȘI UN HOȚ DOVEDIT
Lațu e strâns demult,acum doar mai chițăie.Și mai important ar fi să fie pus să-și justifice întreaga avere,atât el cât și fiul și nevasta.Și chiar unii apropiați.
Dica pe 07 Iulie 2017, 01:23
#2
Si?
Ce se intampla? Toata lumea stie dar este prea multa coruptie! Nimic garantat!
SPOT pe 06 Iulie 2017, 22:56
#1
LUCRURILE AU LUAT-O RAZNA DE TOT
Și ca să vedeți adevăratul interes al cetățenilor care trăiesc pe aceste meleaguri,despre ceea ce se-ntâmplă cu viața și viitorul lor,urmăriți numărul de comentarii.Va fi suficient de elocvent.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.