Tragedie pe soseaua Alexandria - Turnu Magurele. Cod rosu de interventie.

06 Iulie 2017, 19:22 | 12273 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Tragedie pe soseaua Alexandria - Turnu Magurele. Cod rosu de interventie.

 Opt din cele 14 persoane ranite in urma accidentului petrecut in judetul Teleorman, unde un microbuz cu pasageri s-a ciocnit cu un TIR, au fost aduse la spitalele Floreasca, Universitar si Bagdasar-Arseni din Capitala, iar celelalte sase sunt internate la Spitalul Judetean din Alexandria. Intre victimele aduse in Bucuresti se afla o femeie gravida, in stare critica, si trei copii, a declarat pentru News.ro secretarul de stat in MAI Raed Arafat. Nu exista niciun decedat la acest moment, desi s-a vehiculat o astfel de informatie la un moment dat.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Teleorman, 5 dintre victime vor fi transportate la Bucureşti : ”Cu elicopterele SMURD: un copil la Bagdasar şi un adult la Floreasca. Cu autospeciala de transport victime multiple vor fi transportaţi 3 adulti la Floreasca”.
Numărul total al victimelor se ridică la 14, dintre care 3 copii şi o femeie gravidă.

UPDATE: Accidentul  a fost anunțat prin intermediul numărului unic de urgență 112.

”Am plecat la fața locului imediat cu toate autospecialele de intervenție, respectiv două autospeciale de descarcerare, trei ambulanțe ale Servicului SMURD, opt ambulanțe ale Serviciului Județean de Ambulanță, două autospeciale de lucru cu apă și spumă. La fața locului s-a constatat faptul că în microbuz erau 14 persoane, dintre care două încarcerate. S-a intervenit cu echipamentul din dotare Victimele, printre care se află trei copii și o gravidă, au fost transportate la Spitalul Județean din Alexandria pentru a primi îngrijiri.

Copilul este într-o stare gravă acesta urmând să fie preluat de un elicopter SMURD pentru a fi transportat la București”, a declarat Gelu Dragomir, purtător de cuvânt al ISU Teleorman.

 Un grav accident de circulație s-a produs în această după amiază în Teleorman, pe DN 52, drumul care leagă Alexandria de Turnu Măgurele. Un TIR a intrat în coliziune cu un microbuz  în care se aflau mai mulți pasageri.

sursa: teleorman24.ro

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Preot Savulescu -Petrescu Florea pe 07 Iulie 2017, 22:55
#4
cu intelepciune,Domnului sa ne rugam....
Sufletele adormitilor robilor Tai.. .cu marire si cu slava. ...vesnica lor pomenire,vesnica lor pomenire....
Ilie de la sculărie pe 07 Iulie 2017, 17:55
#3
2 morți
Din păcate doi oameni implicați în accident au pierdut lupta cu viața. Dumnezeu să-i ierte, și să aline familiile îndoliate.
franchestain pe 07 Iulie 2017, 12:45
#2
Dumnezeu sai ajute frate pe victimile nevinovate
Si doctori la fel daca le sta n putinta. Amin!
Un om . pe 06 Iulie 2017, 21:35
#1
Dumnezeu,cu ei !
Sa ne rugam pentru sanatatea pasagerilor,au nevoie,rugamintile mai multor oameni dau roade .Bunule dumnezeu ocrotestei !
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.