Liviu Dragnea, primul penal al judetului, rade de teleormaneni - BMW X5, primit donatie de la nepoti.

4 Iulie 2017, 08:31 | 8.438 | 17
Liviu Dragnea. foto: kmkz.ro
Car Universal

Tupeul lui Dragnea este fara margini.

Stapanul judetului nu stie cum sa mai justifice averea si a trecut in declaratia de avere ca a primit de la nepoti si cumnata un autoturism BMW X5. Conacul din Alexandria l-a primit de la stranepoti. Aia micii sunt foarte bogati si ii ajuta pe cei care i-au facut mari. Daca aveti ceva de donat, Liviu Dragnea este bucuros sa primeasca. 

17 comentarii Comentează

 • #17
  Ilie de la scularie 1 pe 8 Iulie 2017, 17:13
  Ilie gamalie de la scularie p**a mica fara frica
  Mai boschetar borât tu numai in nemteste si de kk mic vorbesti. Măi găozar paros ma-ta aia desteapta te mai sterge la bot de kk. Sugi p**a si dispari in p***da ma-ti kk mare pe care si un bou il va ocoli. Tigan je**s cu buze vinete!
 • #16
  Ilie de la sculărie pe 8 Iulie 2017, 07:57
  @impostorului
  Mein liebe idioten kamerad mama este o doamnă care nu a practicat zoofilia precum a făcut-o doamna mă-ta. Asta epxlică multe, inclusiv gângăvelile aproape onomatopeice cu care încerci să mă insulți. Și cu asta am terminat. Și așa te-am băgat prea mult în seamă. Vorba aia, când întâlnești un căcat îl ocolești, decât să fii nevoit să te speli de căcat. Hai flit frair coclit, te las să faci coajă liniștit.
 • #15
  Ilie de la scularie 1 pe 7 Iulie 2017, 22:58
  Ilie gamalie de la scularie un prost de bubuie
  Ma- ta. Na asa dobitoc frumos. Intreab o pe mata prost psdist.
 • #14
  Ilie de la scularie 1 pe 7 Iulie 2017, 22:54
  Ilie gamalie de la scularie p**a mare
  Nu ma tu o ai ce mai mare. Esti cel mai bengos. Esti cel mai tare . Poti sa maninci putin kk tu si mata boarfa. Scularie dispari. La brutarie cu tine maimuta paroasa. Hai sugi pulica imputit borât!
 • #13
  Ilie de la sculărie pe 7 Iulie 2017, 07:06
  @Impostorului
  De unde știi că am puța mică? Ți s-a destăinuit mă-ta cumva? wink
 • #12
  Ilie de la scularie 1 pe 6 Iulie 2017, 19:39
  Ilie gamalie de la scularie p**a mica
  Puță mica te ai trezit? Iti dai si matale cu parerea. Hai sictir mucalit păros!
 • #11
  Ilie de la Scularie pe 6 Iulie 2017, 08:22
  @adrian
  S-a ieșit și la Turnu. Nu mulți, dar s-a ieșit. E adevărat că au ieșit doar membrii PNL. Ceilalți au stat pe margine și au privit. Unii aprobator, alții în bășcălie. Trebuie să înțelegi totuși că una este Buc*reștiul, unde ai n posibilități, și alta este Turnu, unde totul este sufocat de PSD, și te temi pentru jobul tău. Spui că ați ieșit în stradă. Ok, și? Concret ce s-a obținut în afara amânării OUG 13? Tot o vor pune pe tapet dacă NU IEȘIȚI ACUM ÎN STRADĂ! Aici totul este inert. E mai mare râsul să vezi votacii PSD cum se strâng la Tudorică pe bănci cu deciziile de pensionare în mâini, cum calculează, și cum văd că în loc de crescut, au scăzut pensiile. Și să-i vezi cum se vaită. Odată nu m-am abținut și am întrebat pe unul din ăsta dacă este mulțumit de ceea ce a votat, și dacă mai votează tot PSD. Mi-a aruncat o privire tâmpă și mi-a aruncat-o: sigur că da, că ei ne-au crescut pensiile, nu le-au tăiat ca Boc. Cu toate că se văita că a luat mai puțin ca luna trecută. QED Adrian.
 • #10
  adrian pe 5 Iulie 2017, 15:59
  iesiti in strada
  Eu in februarie am iesit in strada in Buc*resti. Voi ? Aaa, era frig afara.
 • #9
  adrian pe 5 Iulie 2017, 15:57
  pentru nae
  Nu stiu rudele lui Dragnea, ca am plecat din 1990 din Turnu.
  Tu in schimb vad ca le stii. Sunteti rude?
 • #8
  Podaru pe 5 Iulie 2017, 12:13
  CONCLUZIA E UNA SINGURA
  Sintem luati de prosti.Cine gindeste,vorbeste,reactioneaza in vreun fel,cine nu,suporta minciuna,simte saracia si votează in continuare proprii calai.Asta e electoratul creat si intretinut de PSD si Dragnea,de la 1996 incoace.
 • #7
  insideversion pe 5 Iulie 2017, 10:08
  Vorbe doar...
  ...si fapte cand? Tare as vrea sa vad Breaking news pe toate ecranele: in orasele din Teleorman lumea a iesit in strada cerand judecarea si condamnarea imbecilului care isi bate joc inseland, furand si mintind de atata amar de vreme..., dar nu sunteti in stare decat sa scrieti, scris care seamana cu un latrat surd de caine lihnit de foame...
 • #6
  noi pe 5 Iulie 2017, 07:36
  Unu și cu una fac doi
  Bă, voi nu v-ați săturat? Cât mai suportăm minciunile ăstuia? Jegosul de îmbogățește pe banii și munca noastră.
 • #5
  strul pe 4 Iulie 2017, 22:58
  voi nu v-ati saturat?
  nu cred ca mai trece mult si o sa ne bagam toti ..la in ea de viata in romania. ori iesim la revolutie, ori emigram, ce alegeti?
 • #4
  nae pe 4 Iulie 2017, 21:05
  pt.adrian
  Bai adriene mai informeaza-te. Fratii codrea sant nepotii lui .
 • #3
  Anger pe 4 Iulie 2017, 20:36
  Pentru prosti
  BMW X5 din declarația de avere,este tot platit din banii TelDrum.Punct.
 • #2
  Dănuţ cuclea pe 4 Iulie 2017, 18:50
  Zis koyu
  După acel ARO primit de la socru', a venit vremea pt BMW de la nepoți. Și când te gândești că pe ăsta l-au crezut și îl cred o grămadă de proști,îți vine să-ți bagi pwla în ea de țară de kit. Bine că nu i-a dat BMW-ul Mihai de la carmangerie sau ăla de la Anl uri ! Hotelul cred că i l-a dat Pațică și casa comuniștilor a gasit-o liberă... Mwie mare,băi mustață !!!
 • #1
  adrian pe 4 Iulie 2017, 10:15
  ????
  Incaerca sa albeasca niste bani. DNA so pe el.
  Ce dracu de nepoti ai tu? De unde au avut nepotii bani de X5?

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.