Liviu Dragnea - urmarire in Brazilia

3 Iulie 2017, 23:12 | 7.519 | 4
Liviu Dragnea.
Car Universal

Afacerile din Brazilia de pe urma cărora a beneficiat președintele PSD, Liviu Dragnea, au intrat în vizorul procurorilor din țara sud-americană. Aceștia suspectează o posibilă spălare de bani dar și alte infracțiuni în cazul investițiilor făcute pe numele prietenilor politicianului.

RISE Project, împreună cu reporteri ai postului de televiziune Record TV, a doua cea mai mare rețea de televiziune din Brazilia, au documentat intrările și ieșirile lui Liviu Dragnea și ale apropiaților săi în țara de peste Atlantic. Am obținut indicativele zborurilor care i-au adus în Fortaleza, oraș din nord-estul Braziliei unde și-au desfășurat afacerile, numerele pașapoartelor folosite precum și datele și orele exacte când aceștia au trecut prin punctele de frontieră. Aceste informații aruncă o nouă lumină asupra activităților ascunse desfășurate de Dragnea și prietenii săi atât în Brazilia cât și în România.

Mai mult, aici >> riseproject.ro

4 comentarii Comentează

 • #4
  mbhtdx pe 5 Iulie 2017, 07:40
  Ygbfdrrss
  Voi știți care persoane a angajat primăria anul trecut? Și toți sunt votanți psd. De ce nu îi scuipați in ochi?
  Da mă, de tine e vorba, tu crezi că nu știm cum te-ai angajat? Vrei sa îți spun numele?
 • #3
  strul pe 4 Iulie 2017, 22:56
  mare porc dragnea asta
  da cat de porc e el, tot gaseste idioti sa il voteze

  cele mai rele, sunt jigodiile care au primit un post de bugetar si acum stau cu buzele pe c*rul lui
 • #2
  Gogu pe 4 Iulie 2017, 08:29
  Nimic nu se intampla.
  Voi inca nu va ti dat seama nici acum cum stau lucrurile in politica romaneasca ?O mana spala pe cealalta .Dragnea nu va patii nimic,va aduceti aminte de cuvintele lui Base de la primul mandat cand facea coada pe la Otv?Puiul de militian este liber si il doare in paispe,asa ca nimic nou sub soare,in tarisoara noastra .Sa auzim de bine !
 • #1
  votant pe 4 Iulie 2017, 07:55
  intrebare
  Cui foloseste ? Reclama de doi lei. Prostimea il va vota si sustine in continuare.Are imunitate. Orice ar face sparlamentul il va scapa. Stiti proverbul cainii latra ursu merge.

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.