Mizerie, furt si incompetenta - Spitalul din Turnu Magurele a ajuns rau de tot - ne scriu cititorii.

02 Iulie 2017, 23:08 | 11273 vizualizări | 21 comentarii
Car Universal
Spitalul Municipal Turnu Magurele.

Spitalul din Turnu trebuia sa fie cel mai ingrijit loc din acest oras. Mizeria este de la intrare pana la ultimul etaj.

De cand intri in spital ramai surprins de cate idioate se invart fara sa faca ceva. Gresia de pe pereti este murdara de parca ar fi cocina. Pe jos este nisip, praf, iarba de parca ai fi pe strada. In curtea Spitalului, chiar linga cladire, iarba e atat de mare incat poti spune ca te mananca serpii. Conducerea spitalului este vinovata de tot ce se intampla. Sa nu spuna ca nu sunt bani pentru ca aici nu e vorba de bani.

Daca treburile astea simple nu sunt rezolvate atunci ce pretentii sa avem. Bani sunt dar sunt furati si bagati in alta parte( ex. clinica Jasmine). In Corabia, oras mult mai sarac ca Turnu, spitalul are tomograf. Bani sunt dar conducerea, cu voie de la Primarie, fura cat se poate de mult. 

Majoritatea cadrelor medicale sunt mediocre din punct de vedere al profesiei si proaste din toate punctele. Cunosc cateva specimene dintre asistente si pur si simplu ma minunez cum au ajuns atat de sus pentru ele. 

Citeşte şi
Comentarii (21) Adaugă comentariu
Un tupeist pe 12 Iulie 2017, 22:34
#21
Lume multa..
Bag de seama ca pop**atia din oras chiar are nevoie de un site care sa gazduiasca la VIP capra vecinului! Ala e asa, ala e invers, pacat de tine ca traiesti in asemenea oras....

Spitalul are intr-adevar nevoie de o renovare, dar voi aia, care aruncati oase si paine dupa ce mancati, pe holuri si scari, aveti nevoie de scoala bunului simt pt ca demolati orice urma de respect fata de cei din jur si DA, o renovare a caracterului vostru ar fi binevenita!

Un oras de filosofi, investigatori si zei ai dreptatii.

Ciudat ca cei comozi sunt si cei nemultumiti. Cei muncitori par a fi nesimtiti, neavand timp sa se gandeasca si la capra vecinului...

. pe 09 Iulie 2017, 09:22
#20
.
Pentru EU

Vezi ca dupa PAi trebuie sa pui virgula.Si unde ai vazut tu greseli de ortografie? Poate la tine in buletin.



eu pe 07 Iulie 2017, 23:48
#19
pt."."
Bine ca sti sa folosesti virgula,dar la "abecedar" te cam inc*rci!Oare ce facultate ati terminat? Raman in oras doar cei cu "facultate" si greseli de ortografie? Pai de ce ati facut facultate sau cum "ati reusit sa faceti o facultate"???? Va dati de "destept" dar nu prea sunteti,este o "boala pentru persoane cu probleme psihice;stima de sine",........de ce nu va controlati????
. pe 07 Iulie 2017, 15:34
#18
.
Pentru nr.15

Eu nu sunt nevoit sa plec aiurea prin tara sa mananc o paine pentru ca stiu sa folosesc virgula acolo unde trebuie. Tu, prostule, te duci in dracu sa te ia pentru ca esti prost, nu ai scoala si astepti carnatul de aalegeri. Asadar, trebuia sa inveti macar sa scrii când erai la scoiala generala, ca liceul ori l-ai facut, ori nu.Drum bun pe santier la Buc*resti sau in Spania, la sters mosii la c*r. Esti prost, incult si rau. Deci, m**e.
Ciontu Ilie. pe 06 Iulie 2017, 17:31
#17
Unui analfabet.
Nici nu stii sa citesti, dar sa mai intelegi! AM SPUS CLAR: IVAN ASA A FOST INTOTDEAUNA! PUNCT.
ralf pe 06 Iulie 2017, 15:30
#16
mizerie morala
asta e orasul condus de cuclea si cone, de sleahta de informatori si praduitori psd.au distrus totul,nu poti sa te misti de ei ca sunt smecheri.pe astia nu ai baga nimeni in seama inainte,erau niste neica nimeni care se bagau si ei in seama cu baietii de oras, sa umble pe langa ei.au plecat toti din oras, or sa ramana doar ei si informatorii lor.o sa vina o data si vremea scadentei,azi esti mare maine esti mic!
Vasile pe 06 Iulie 2017, 08:34
#15
Pentru .
Vita incaltata, ALDE cu cine sta cioc in cioc, nu cu PSD? Toate amantele si nevestele unor trepadusi de la PSD nu au facut rahatul asta de scoala de asistente de pe tarlaua lui Mitroi, ca apoi sa fie bagate pe sestache la spital? Ciocul mic, ca ti se vede carnetul de PSD-ist din poznarul de la piept idiotule. Ati nenorocit orasul asta, tara asta, si tot voi cu gura mare! Am ajuns sa-mi fie jena sa spun de unde sunt cand plec cu treburi prin tara din cauza penalului de Dragnea si a gastii lui de trepadusi bai idiotule. Tu nu esti nevoit sa pleci aiurea prin tara sa castigi o paine. Tu ai locul tau caldut dat de PSD. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa latri la comanda. Nici ca te-ar duce capul la mai mult. Esti prost cu mult peste limita admisa de lege. Numai bun pentru ceea ce trebuie sa faci. wink
manciurianul pe 05 Iulie 2017, 23:07
#14
spitalul
spitalul arată după cum este conducătorul,si orasul este emblema primarului,oameni slabi calificați si doar butoane în mîna altora simple marionete .
TURNEAN pe 05 Iulie 2017, 20:38
#13
PENTRU CIONTU ILIE
BĂI, ȚI S-A CIUNTIT MINTEA? IDEEA ERA CĂ, IVAN NU E BUN DE NIMIC, FĂRĂ UN PARTID ÎN SPATE. CĂ A SCHIMBAT BĂRCILE PARTIDELOR AFLATE VREMELNIC LA PUTERE, PENTRU A GUSTA DIN CIOLAN, ÎNTĂREȘTE IDEEA CĂ EL ESTE UN MARE NIMENI PE PLAN PROFESIONAL. CÂND NU A FOST LA PUTERE PARTIDUL LUI, ERA ȘOMER. ACESTA AR TREBUI SĂ FIE STATUTUL LUI PERMANENT. IA SPUNE, CHIAR L-AI VEDEA PE IVAN SĂ CÂȘTIGE VREUN CONCURS, FĂRĂ SUBIECTELE ȘTIUTE DINAINTE, AȘA CUM SE PRACTICĂ PE LA BUGETARI? NU-I MAI LUA APĂRAREA, CĂ ȘTIM NOI FOARTE BINE INTELECTUL LUI IVAN.
Ciontu Ilie. pe 05 Iulie 2017, 17:13
#12
Remember.
Dl. Victor Ivan si-a inceput mandatul de manager al Spitalului ca MEMBRU P.N.L.iar competentele manageriale i-au ramas neschimbate. Daca maine trece din nou in tabara P.N.L.DEVINE AUTOMAT CEL MAI BUN MANAGER DE SPITAL, DACA NU DIN TARA, MACAR DIN JUDET?? Mai, dragi tovarosi si nas' Floreo, acest site nu mai iese odata din epoca de piatra si sa dea stiri, nu sa vanda castraveti la gradinari?
turnean pe 04 Iulie 2017, 16:29
#11
pentru nr. 9
Mai taci d r a c u l u i din gură, cu ALDE al tău! Toată lumea știe că Ivan e o c u r v ă băgată la înaintare de PSD. ALDE și PSD, aceeași mizerie. Se face frate și cu ăla cu coarne, pentru ciolan. Se mai dădea c u r v a de Doru Manea, mare PMP-ist, de al lui Băsescu anul trecut, iar acum, pentru funcție, nu știe cum să-l mai pupe în c u r pe Piticul Cuclea. Ar trebui să aibă grijă când se apleacă pe la dosul lui, să nu facă discopatie. Niște scârbe ordinare, care nu-și urmăresc decât interesele proprii. Așa și cu Ivan, face pe ALDE-istul, pentru funcție. Vă amintiți când nu mai erau ai lui la putere? Era șomer. Cine angajează nulități de teapa lui Ivan, ce știe el să facă?
A.M pe 04 Iulie 2017, 16:19
#10
!?
De unde c*ratenie in spital cand toate infirmierele asteapta sa devina asistente medicale la 40-50ani ca la tinerete nu au avut timp de invatat,invata acum,noroc cu Mitroi ca a facut aceasta posliceala ca toate analfabetele sa trateze pacienti neavand nici minimorum de cunostinte medicale.Sunt angajate pe relatii si vin cu tupeu si amenintari ca sunt pila lui X si Y de nu ai voie sa le faci nici o observatie sau o asistenta cu experienta incercand sa le invete nu accepta deoarece ele sunt destepte dar abar au sa ia o tensiune arteriala.Ce pretentii avem cand sunt angajate asistente din infirmiere care la examen au luat nota 5 dar avem tupeu si relatii,dar cand deschidem gura miroase a cacat si avem o parere buna despre noi.
. pe 04 Iulie 2017, 09:01
#9
.
Boul de la 2, Bai,boule, Ivan e liberal -ALDE, nu e PSD-ist, obsedatilor, nu va mai potoliti? Iar pe pereti se pune faianta,nu gresie, dar cum voi sunteti prosti, e tot una !
Un pacient. pe 04 Iulie 2017, 06:09
#8
YUU #7.
Stiu ce vrei sa spui, ca Schiopu nu mai este in spital. Dar cele scrise de mine raman valabile. Poate alta data voi scrie mai mult.
YUU pe 03 Iulie 2017, 21:47
#7
pt pacient !!!
Decand nu ai mai fost nene prin Spital de il dai ex pe Schiopu ??? tongue wink
doctor docent indecent deuncent pe 03 Iulie 2017, 19:20
#6
propunere
La cati locuitori mai are comuna tr mag propun desfintarea spitalului mamut . Policlinica e suficienta.
Un pacient. pe 03 Iulie 2017, 17:54
#5
Cand sunteti sinceri?
Cand ii compatimiti pe "sarmanii" medici ca au salarii de mizerie, dar dorm in garzi, au si farmacii si cabinete particulare si primesc si "atentii" grase, pe care nu le inregistreaza si pentru care nu platesc impozite si nu fac altceva decat fac trimiteri la alte spitale, iar ei fac internari fictive pe care scot medicamente pe care le vand apoi la liber in propriile farmacii, sau acum cand ii faceti incompetenti? "Elita" medicilor ("doctori" faravdoctorate) este formata din Dumitru si Schiopu. Halal sistem de sanatate!
Silviu Paun pe 03 Iulie 2017, 16:15
#4
Asa e cand politica numeste manageri
Acum o luna,prin luna mai,am vizitat o ruda in Spitalul Municipal din Turnu Magurele.Am intrat fara ca cineva sa ma intrebe unde si la cine merg.Inca de la intrare am remarcat mizeria din c*rte,iar cladirea parea un loc parasit.Am urcat la sectia medicala,iar surpriza a venit mai repede decat credeam.Bolnavi imbracati in pijamale,cu cafele in mana si tigarile aprinse.Urcand pe scari,am vazut faianta prinsa de perete cu holsuruburi sau cuie.Toaletele foarte murdare,holurile si peretii lafel de murdari si prost intretinuti,iar mirosul din saloane este de nerespirat.De serviciul medical nici nu pot sa mai vorbesc,execrabil.
Viorica pe 03 Iulie 2017, 12:31
#3
Spitalul e un focar de infecție
Ce așteptări aveți de la un sef de spital care sta mai mult prin vacante decât pe la serviciu.De unde are bani,din jaful făcut în spital?!
Psd pe 03 Iulie 2017, 10:41
#2
Penali
Asta e rezultatul facultății de medicina Mitroi.
eu pe 03 Iulie 2017, 10:40
#1
da
Ivan este incompetent sau incompatibil? Nu vreau să fiu rău dar cred că este neapărtă nevoie să se verifice cam tot ce s-a achiziţionat in unitatea aia. Nu mă refer la licitaţii ci la alte cumpărături să zic așa.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.