Ultima ora: Un investitor deschide o fabrica la Turnu Magurele. Cateva mii de locuri in cateva luni.

22 Iunie 2017, 14:17 | 17792 vizualizări | 27 comentarii
Car Universal
Un investitor deschide o fabrica la Turnu Magurele.

Liviu Dragnea aduce un mare investitor la Turnu Magurele. Grupul de renume mondial va inaugura mii de locuri la Turnu.

Somerii vor avea de unde alege. Locurile sunt la tribuna 1 si la tribuna 2. Bineinteles, cei cu studii superioare vor avea locuri la tribuna oficiala. Dragnea se tine de cuvant si face locurile, numai ca sunt locuri de joaca, nu locuri de munca. S-ar putea ca jocurile sportive sa devina o industrie la Turnu Magurele. 

Citeşte şi
Comentarii (27) Adaugă comentariu
Mardare. pe 26 Iunie 2017, 05:45
#27
Coana Maia.
Cu asemenea expresii de liberal ai mari sanse sa ajungi primar! Acest targ imputit merita sa aiba ca primar o cu**a!
Maia pe 25 Iunie 2017, 19:12
#26
ptr prostul de Mardare de l a impins vagoane .
AUZI MAI ARICI POGONICI SA MA SUGI LA LINDIC .
manciurianul pe 25 Iunie 2017, 16:36
#25
mafia psd =mafia italiană
mafia psd si capo mafiei nu va permite niciodată dezvoltarea zonei comunei turnu mag pentru a fi sigur de vot dat de pensionari si angajați din primarie, exact ca în perioada fanariotă dă- te ai spagă aveai slujba nu nuaveai si aktuala adimistrație psd este una antioras si pusă pe căptuială numai ei să trăiască si alți să moară exp va asfalta în zona minoritarilor pe magurele si zona a 2 nu există apa canal dar vin ele alegeriile odată cu ele si voturile pe care nosă le mai vadă chiar dacă trimite să covingă lumea o să l flituie excaim
Liviu O. pe 25 Iunie 2017, 12:13
#24
Fapte reale.
Acum cativa ani, un fost coleg de facultate, plecat legal in strainatate(Germania), unde a acumulat ceva capital, mi-a cerut sfatul pentru a cumpara firma ELECTROTURRIS, in care sa realizeze o investitie de aparatura electrotehnica, cam in genul celei din profilul ELECTROTEL (fosta IAICA) Alexandria. Pimul lucru de care m-am interesat a fost cel de aprobarile legale si am constatat CA NU EXISTA NICI O OPRELISTE(ciubuc*ri). Apoi a fost problema fortei de munca de specialitate- ingineri si muncitori cu calificare acceptabila. Bineinteles ca am contactat si pe cei de la fortele de munca DAR SI SPECIALISTI DIN ORAS, IAR REZULTATUL A FOST DESCURAJATOR. Mu vreau sa spun mai multe pentru a nu-i jigni pe cei care se plang de lipsa loc*rilor de munca.Spun numai atat: MAREA MAJORITATE A CELOR INTERVIEVATI NU AU INTREBAT CE TREBUIE SA STIE SI SA FACA, CI CE SALARII SI ALTE BONUSURI PRIMESC. Cand am intrat totusi in probleme profesionale, discutiile au fost SCURTE! MAI VRETI ALTE DETALII? NU CRED.
Eu pe 25 Iunie 2017, 10:24
#23
Il mai votati?
Cind te aude cineva ca esti din Tr.Mag pe loc ai parte de o ploaie de injuraturi si esti injosit in ultimul hal ...totul din cauza nelegiuitului le Dragnea ...Am fost cu el in clasele primare chiar si la gradinita ...il cunosc bine...caracter hraparet, lacom ...sa-l ia drak sa scapam cit mai repede...ca DNA e pus la colt...asisderi justitia...vai de noi side copii nostri...
coman octavian pe 25 Iunie 2017, 10:07
#22
orbiti de distrugere
problema Roananilor nu este psd, pnl, ect..este ca nu stim cum sa construim sintem distructivi,,ce parere aveti voi,,nu avem ingineri in Turnu,Arhitecti,profesori.'muncitori--sigur ca avem cu toate acestea tot ce aveam industrie in Turnu sa taiat la fier vechi si ce sa intiplat.nimic bun,un oras fara casa de cultura, de ris,ne place sa fim primari,la ce bun,sa ascultam si parerile voastre cu privire la ce spun aici¡¡¡¡¡

Mardare. pe 25 Iunie 2017, 06:42
#21
Auzi, tata Maia.
Ce expresie de liberal: prostii din oras, care la oferta lui cracea, au votat saracia. Sa intelegem ca LA OFERTA lui cracea au votat saracia, deci ti-au indeplinit dorinta. Daca ai avea ceva in tartacuta ta ai fi spus ca A FOST RESPINSA OFERTA LUI cracea. Te mai intreb: CINE IL OPRESTE PE cracea SA REALIZEZE PARCUL INDUSTRIAL LA UVCP? Iti spun eu: NICI PSD, NICI CUCLEA, CI LIPSA FORTEI DE MUNCA CALIFICATE SI DORITOARE DE MUNCA SI A INVESTITORILOR CARE NU VOR SA RISTE INTR-O REGIUNE DE LENESI, HOTI SI PROSTI! Pe de alta parte, exista aceasta fabrica de mancat cacat, numita turnu cu stiri, in care poate lucra oricine. SI ACUM, O REMARCA SERIOASA, PENTRU CARE NU AI REPLICA: CAND A INFIINTAT STATIA FOTOVOLTAICA, S-A OPUS CINEVA? SI DACA A INVESTIT NISTE BANI DE CE NU A INFIINTAT O FABRICA CU SUTE DE LOCURI DE MUNCA CUM AR FI UNA DE CONSERVE? IN LOC SA-I VANDA ASOCIATIA LUI IOAN NICULAIE FACEA FERME LEGUMICOLE SI DE ANIMALE SI OBTINEA SI FONDURI EUROPENE SI PROFIT( si te incadra si pe tine)
Maia. pe 24 Iunie 2017, 11:40
#20
Mardare,gresesti !
Primaria,consiliul judetean pot accesa fonduri europene ptr zone defavorizare cu atragerea de capital strain.Oferind agentilor economici parc*ri industriale .Dar ce sa te faci cu prostii din oras care la oferta Pnleului,si mai precis a lui Claudiu Cracea au votat saracia .Asa ca viata bate filmul si prostia perpetueaza Saracia !
elena pe 24 Iunie 2017, 09:39
#19
Ptr Rinescu sau cum te numesti .
Nu toti avem pamant la tara mai sunem si oraseni .Asa ca va rog frumos sa mi dati si mie un loc de munca in primarie,unde i cald si bine sau poate la politie ca am auzit ca mai nou apartine tot de primarie .Este unul acolo care taie frunza la caini Tiberiu Filip poate din cauza absentelor imi oferiti mie locul .
Mardare. pe 24 Iunie 2017, 05:40
#18
????
In care tara capitalista creeaza statul loc*ri de munca??La Turnu Magurele stau campurile nemuncite si unii cer loc*ri de munca. In realitate ei doresc salarii mari fara sa faca nimic. Primaria le-a indeplinit dorintele si le-a creat loc*ri de... stat pe banci si in carciumi.Dupa cate se aude, se va da o lege prin care toti cetatenii care au implinit varsta de 18 ani vor fi declarati pensionari.
Dănuţ cuclea pe 24 Iunie 2017, 01:14
#17
Zis koyu
Da! E adevărat! Vom aduce în oraș,cu sprijinul nepretuit al cetățeanului de onoare al municipiului, mult iubitul livu', un investitor străin. În fabrică de vor face portofele din piele de pwla de bandit pt tot județul . " Decât" !
mach pe 23 Iunie 2017, 19:49
#16
uzy
Minciuni.

Maria pe 23 Iunie 2017, 18:21
#15
Comportamentul. Personalului ....Are multi de invatat
De vă place locul de munca din primărie dar faceți îmbunătățiri zi in parc*ri că nici măcar c*retenie nu e.Va rog pe cei care aveți fisa postului Si va rog sa nu mai faceți c*retenie cu calul si căruță Va multu mesc
Rinescu pe 23 Iunie 2017, 12:26
#14
Despre loc*ri de munca
De la Tr Magurele,treci Oltul si vei vedea numai solarii si pepeni,Loc*rile de munca
Mona. pe 23 Iunie 2017, 10:17
#13
un stirist slab!
Sunt atatea lucruri de comentat despre orasul asta,transformat in comuna de politicul psdist si voi faceti,haz de necazul oamenilor .Rusinos,pentru echipa de redactare,rusinos .
mafoame pe 23 Iunie 2017, 08:56
#12
un articol care nu face bine saitului .
Mai bine sterge iti face numai rau,grabnic !Dezamagesti si electoratul de dreapta .In situatia cand foarte multi stau pe acasa,faceti glume care nu isi au rostul .
Boss pe 23 Iunie 2017, 07:17
#11
Pt toti
Cat jupanu e la cârma nu veți vedea investitori e simplu nu accepta conc*renta i se rupe de oameni și de oras
Costel. pe 23 Iunie 2017, 05:43
#10
Imbecili.
Pentru turneni singurele loc*ri acceptabile de munca sunt cele de taietori de frunza la caini. Lenesi, hoti si prosti de bubuie, asta sunteti! Ii dati in sus si-n jos cu dragnea, parca s-a cocotat singur acolo unde este, parca n-ar fi dupa chipul si asemanarea voastra?! Lepadaturilor! Brandul inteligentei si civismului vostru este idiotul ilie de la scularie!
Gab pe 23 Iunie 2017, 00:15
#9
Pula-n p***da
Bagamias p**a n gura voastra cu titlurile vostre de caca....o sa ma dezabonez de la pagina voastra de mincinosi.....marş
Radu I. pe 22 Iunie 2017, 21:31
#8
Hazul de necaz la noi,la romani
Dupa ceea ce am vazut in aceste zile,am si eu cateva intrebari:

1)Cand se vor trezi cetatenii care au votat PSD?

2)Cata rabdare sa mai avem?

3)Mai sunt oare sperante de a trai mai bine,in aceste loc*ri?

4)Mai au copiii nostri vreun viitor pe aceste meleaguri?

5)Va mai pasa de viata voastra,a copiilor si nepotilor vostri?
eu pe 22 Iunie 2017, 20:57
#7
eiiiii
Luni saturniene sau uraniene? O lună echivalentul a niște ani buni tereștri.
cacary pe 22 Iunie 2017, 19:20
#6
la puscarie
LA PUSCARIE CU DRAGNEA, HOTUL HOTILOR
izy pe 22 Iunie 2017, 16:38
#5
loc*ri de munca la tr magurele?
Poate loc*ri de veci !
manciurianul pe 22 Iunie 2017, 15:19
#4
titul de doi lei
nu vă jucați cu speranțele oamenilor si asa dezamagiți de politica de sclavie a aktulalui psd care au fost votați de oameni cu speranțe si ei i-au dezamagit

cool grin
cristina pe 22 Iunie 2017, 15:02
#3
livache
ce dracu' a facut vreodata bun hamsterul je**s Livache pt Turnu? doar ne-a facut de ras! macar sa nu mai spuna ca e din turnu, mizeria!e rusinea orasului si a judetului nenorocitul asta!
din turnu pe 22 Iunie 2017, 14:50
#2
serios?!
Ai reusit sa faci o stire care spune nimic despre nimic! Felicitari pentru nimic! Nota 2! Treci la loc!
Autor pe 22 Iunie 2017, 14:34
#1
Autor
Asta da articol!bravisimo
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.