Foto Turnu Magurele, vandut la fier vechi - ne scriu cititorii.

15 Iunie 2017, 08:29 | 9156 vizualizări | 21 comentarii
Car Universal
Turnu Magurele, vandut la fier vechi

Au vandut centrala de apa tiganilor din Galati. Ieri erau toti tiganii cu q7, a8...ne au terorizat de 3 zile cu zgomotul...avem copii si tremura in casa cand dau nemernicii cu tevile, butelii ce scot ei din centrala...

Galerie foto

Citeşte şi
Comentarii (21) Adaugă comentariu
Ingerul neprihanit. pe 19 Iunie 2017, 05:47
#21
Lui manole.
Auzi, bai pulica franaru', greselile tale ESTE ca ai lipsa de creier, ti l-a facut mata pane si l-a dat la caini!
Ingerul pacatos. pe 18 Iunie 2017, 17:10
#20
pentru florin care s-a cacat in trin.
Chiar de-as fi poponar, nu-mi stric eu sula pentru o gaoaza plina de cacat ca a ta. Nici m**e nu-mi convine, ca esti bolnav de SIDA.Auzi, chestia dracului, muica: eu stau in umbra lui cracea!? Acest individ la care echipa joaca si-n ce liga??Eu n-am auzit de el.
manole pe 18 Iunie 2017, 09:16
#19
ptr ingerul neprihanit .
Auzi bai sula bleaga si lipsita de samanta,greselile mele sunt din cauza de a scrie despre prosti ca tine.In cazul de fata si aici ma referla acest saite,este pentru toate categorile de oameni care au ceva de spus .Este infintat cu precadere impotriva raului pe care il fac cei de la holera rosie .Tu esti un frustat care nu iti convine sa stai in umbra lui Claudiu Cracea .Dar oare ti ai pus intrebarea daca meriti ?Raspunsul il dau tot eu,ca doar sunt postac impotriva unora ca tine,unor oportunisti si hoticare au distrus o natie datorita dorintei de imbogatire prin orice mijloace .Asa ca ai sictir,gunoiule uman .!Esti neprihanit,gaozarule!Si cam te stiu cine esti,ai grija !Sa nu te ia gaia!Eu de fel imi platesc datoriile .
florin pe 18 Iunie 2017, 08:13
#18
ptr gogul critic literal si gramatical
ORI ESTI PROST,ORI PARVENIT SAU TE DAI LOVIT?Poponarule !
godzila pe 18 Iunie 2017, 07:45
#17
ingerul basit care se da mare prof in ale gramaticii
Auzi mai desteptul pulii faci analize pe text,ne pui note in catalog,nu vezi ca esti frustrat si abandonat.Sa te fac la mansarda!
Ingerul neprihanit. pe 17 Iunie 2017, 17:34
#16
draga drace.
Inainte de a face pe p(r)ostacul ai faci bine sa inveti sa scrii, nu neaparat intr-o romaneasca literara, ci macar una obisnuita. Acum aflaram ceva ce nu stiam: la fosta baie comunala au sediul ALDE si pnl???????
dracul pe 17 Iunie 2017, 11:14
#15
pentru Nae.
Si zici Nae,ca in cladirea baii comunale unde au sediul organizatile Alde si Pnl sunt cei de la Isis .Mare dobitoc,mare prostalau,pai eu am inteles ca la primarie sunt organizati in prostirea cetateanului si decimarea prin infometare.Genogidul pune stapanire pe oraselul murimbund,lipsit de aparare in fata unei hoardea avide de putere numita psd.Asa ca mai dute in cariciul nostru mai j*****e !
Nae. pe 17 Iunie 2017, 05:49
#14
Pentru Nicu Cacareaza.
Boule, ai cazut din tiribomba?
ZZ-TOP pe 16 Iunie 2017, 23:26
#13
Bravo PSD, bravo Cuclea !
Cand incepeti demolarea caselor si a bloc*rilor?Pai,doar astea au mai ramas,in rest e pustiu si saracia a cuprins intreaga zona.Propun sa scoateti si tevile de canalizare,de alimentare cu apa,cablurile elecrice de alimentare cu energie electrica si sa taiati stalpii si toti pomii din oras.Hai duceti crima pana la capat si urmati planul PSD de pustiire a orasului.
Victoria pe 16 Iunie 2017, 18:24
#12
Dragnea praduitorul
Fură tot nu se mai satură je**sul

karmy pe 16 Iunie 2017, 14:12
#11
abuzuri
Pe mie m -a dat in judecata primaria pt 250 ron. Da, da am scris corect.sa vedem cat ne costa "serbarile dunarii" .o sfidare la adresa prostilor din oras.am vazut azi copii care se uitau cu ochii in lacrimi la cei are aveau ate
Nicu pe 16 Iunie 2017, 13:56
#10
Pentru Nae
Singurul lucru care a facut implozie este creierul tau, ajuns cat o cacareaza de oaie.
Senzor de calamitate pe 16 Iunie 2017, 12:01
#9
Exterminare sub o alta forma
Privim neputinciosi,deocamdata,un alt episod de jaf al mizerabilui si vesnic ineficientuli Partid Neocomunist,PSD.La o simpla cerecetare,DNA ar putea obtine suficiente probe pentru a deschide inca un dosar de coruptie si jaf organizat de conducatorii socialisti,vopsiti in eroi ai neamului.Suntem furati din orice pozitie,iar sursele de venit pentru bugetul local si personal,al celor ce stau prin functii publice,pare sa se fi sfarsit.Mai exista cineva care sa apere intresele noastre,ale cetatenilor?Ne vom trezi in desert si intuneric.
Nae. pe 16 Iunie 2017, 11:39
#8
O veste rea.
Cladirea fostei bai comunale va fi demolata prin implozie. Se zice ca in aceasta cladire s-a ascuns un comandou al ISIS. EVITATI ZONA!
un consilier. pe 16 Iunie 2017, 08:16
#7
Pentru primar.
Domnule primar,referitor la taiatul centralelor am inteles ca nu isi mai au rostul .Dar orasul se confrunta cu lipsa loc*rilor de munca .Nu era mai simplu sa oferiti celor din combinat o sursa de venit chiar daca era pentru o perioada sc*rta ?Si asa orasul traieste numai de pe urma pensionarilor,a putinilor bugetari si marea masa a lucratoarelor de la tricotaje .Campania domniei voastra sa axat pe aducerea de fonduri europene si de crearea de loc*ri de munca .Sper ca nu ati dus electoratul in eroare.Concentrativa pe loc*rile de munca a celor care stau acasa sustinuti de femeile de la tricotaje.O mare masa de muncitori calificati stau si taie frunza la caini.
Lute pe 16 Iunie 2017, 00:50
#6
Fier vechi
Centrala de pe strada Pompierilor a avut aceeasi soarta. Acum cat are psd.ul putere deplina trebuie sa profite din plin sa ramana prapad in urma ca nu se stie ce urmeaza iar saracii prostii pensionari voteaza in continuare cu ei pentru pensie. Va mintit masiv Dragnea dar ce sa le ceri daca atat ii duce capul pe bosorogi. Pacat ca avem noi tinerii de suferit
George pe 15 Iunie 2017, 17:52
#5
Pt.2
De unde să ştie, aşazisul" redactor"?Nu vezi,îi scriu cititorii!Dacă nu semnalează cititorii sau dacă dispare Dragnea,ăştia nu mai pot scrie nimic.Intrigi,ură,înjurături,ăsta este stilul.Nimic concludent,nimic documentat de ei pt.că nu sunt în stare.De fapt, cine sunt ei?De ce nu se semnează?
de la fata locului AdelinPetrisor pe 15 Iunie 2017, 17:22
#4
Cei care au sesizat,au dreptate!
Este vorba de centrala termicade langa scoala generala nr1.Vor urma toate centralele din orasca asa este la noi la romani .Modernizam,bagam banii in ele si pe urma le vindem la straini ca si fier vechi.Se face un zgomot infernal dar prostii suporta doar sunt firme ale partidului la putere .Dragedia este alta .De ce nu taie o firma din oras,din judet,cei care au lucrat in combinat puteau sa manance si ei o paine .Firma aducea benefici orasului si implicit judetului .Sesizati organele de ordine si disciplina,nu putem sa ne odihnim,copii sunt traumatizati in case parca vine sfarsitul lumii.Totul trepideaza in casa,mobila,pahare,sticle.Dar este bine si frumos in comuna noastra mica .Sa traiesti psd,ca saraca mama mea care nu mai este !
Ciochirdel cel puradel. pe 15 Iunie 2017, 12:39
#3
Haoleo, don redactorc*rstirist.
De ce nu ne spusesi si noua, rrrromilor din c*rumagurele ca venira otii di galati sa ne ia noua fierul de la gura, ca pana sa ajunga putin mai hacana il mangleam pe tot si-i lasam cu buzele umflate. Da' spune-ne si noua de cade centrala si de care apa e vorba, ca GPSul nostru nu o localizeaza. N-o fi aia de la DEVESELU?
D.A. pe 15 Iunie 2017, 10:24
#2
Jaful din Teleorman
Asta e soartă la ce a mai rămas prin TR,totul la fier vechi.Sa mai avem puțină răbdare,mai e puțin,foarte putin și șobolanul Dragnea va merge acolo unde-i e locul.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.