Genocid pe pârâul Sâi. Peste mort în condiţii neelucidate. Oamenii legii sunt complicii braconierilor.

14 Iunie 2017, 16:08 | 10524 vizualizări | 14 comentarii
Car Universal
Genocid pe pârâul Sâi. Peste mort în condiţii neelucidate. Oamenii legii sunt complicii braconierilor.

În raportul hidro-meteo de vineri, 9 iunie, S.G.A. Olt a informat că joi, 8 iunie, pe cursul de apă al pârâului Sâi, pe o lungime de aproximav 400 de metri, aval pod DN54 Corabia-Turnu Măgurele, în zona comunei Islaz, judeţul Teleorman, a fost semnalată mortalitate piscicolă, cca. 80 kg, într-o stare avansată de degradare.

În aceeaşi zi, personalul S.G.A. Olt s-a deplasat la faţa locului şi a prelevat probe de apă. Potrivit informaţiilor furnizate, nu s-au constatat semne vizuale şi nici olfactive de poluare, iar Formaţia Islaz a intervenit pentru colectarea şi distrugerea peştilor morţi.

La cinci zile de la observarea fenomenului şi de la prelevarea probelor, reprezentanţii Administraţiei Bazinale de Apă Olt, printr-o adresă către autorităţile teleormămene cu competenţe în domeniu, informează că din datele obţinute şi observaţiile efectuate nu se poate preciza cauza mortalităţii piscicole.

“Urmare a analizelor efectuate în laboratoarele S.G.A. Olt Slatina şi A.B.A. Olt Rm. Vâlcea, pe probele de apă prelevate din zona pod Islaz pe râul Sâi, indicatorii fizico-chimici analizaţi de laboratorul S.G.A. Olt Slatina indică o stare corespunzătoare a apei, adică nu se constată depăşiri ale limitelor clasei obişnuite de calitate, conform Ordinului nr. 161/16.02.2006 pentru aprobarea Normativului prvind clasificarea calităţii apelor de suprafaţă în vederea stabilirii stării ecologice a corpurilor de apă (starea ecologică a corpului de apă-moderată)”, se arată în adresă.

De asemenea, în aceeaşi adresă se mai arată că poluanţii specifici analizaţi de laboratorul A.B.A. Olt Râmnicu-Vâlcea (care face parte din categoria pesticidelor organo-clorurate) se încadrează în normativele în vigoare.

sursa: ziarulteleormanul.ro

Citeşte şi
Comentarii (14) Adaugă comentariu
tot eu pe 03 Iulie 2017, 22:30
#14
despre
raciule ( si sagetile tale) = POTOLESTE-TE CU SCRISUL si ai grija ca te c*rentezi. ai ajuns sa fi redactor la TURNUL CU STIRI cel mai fals site de stiri.
da pe 18 Iunie 2017, 12:07
#13
stiu
politistu din dracea este un infractor la fel si cristi neatu care a furat traverse de calea ferata si a facut gard la proprietatea din padurea poiana unde nu avea autorizatie de constructie,,,cristi neatu confisca setci si le da lui cornel grasu care pescuieste pentru el
Turcu pe 18 Iunie 2017, 10:39
#12
Asa ceva
Poate stiu ceva electricienii.
fane pe 17 Iunie 2017, 17:08
#11
moldoveni
trei politisti au batut in data de 15 .06 un cetatean din moldoveni trei coaste rupte timpane sparte amindouo urechi fractura craniana si tot corpu negru erau cu o masina nr tr 87 axl au rupt omului cartela telefonica sa nu sune la 112 amenintindul ca nu sau intinlit in acea seara,altfel il omoara la 300 merti era si un politist din dracea pe nume mihai, omul a facut plingere penala, tu administrator turnu cu stiri de ce nu sti nimic tu care le sti pe toate ?
Liviu. pe 17 Iunie 2017, 11:52
#10
Alta inexactitate.
Oamenii legii NU sunt complicii braconierilor. Ei practica pescuitul si vanatoarea "cand vrea muschii si burticile lor" fara autorizatie si-n orice sezon si putin le pasa de braconaj!
pescar pe 16 Iunie 2017, 21:40
#9
...
nu exista lin si lpatica pe sii mai ales salau asa cum este in foto,
pescar. pe 16 Iunie 2017, 07:44
#8
Este peste al unora care se ocupa cu acest negot.
Daca va uitati bine este cam la aceiasi dimensiune,ori de la piata sau de pescaria lui Dracnea.Cert este ca sunt dobitoci si lenesi puteau sa faca o groapa si sa il astupe .Dar educatia lipseste cu desavarsire.
Liviu. pe 16 Iunie 2017, 05:51
#7
Lui Mihai.
Dragul meu, te rog sa faci precizarea ca definitia din DEX se refera la oameni. Pentru pesti, poate fi spus .....PESTICID! Dar te pui cu savantii de la Turnu cu....nestiri!
peste pe 15 Iunie 2017, 16:18
#6
posibil
Infractorul ăla de mușat, a aruncat peștele stricat. toți sunt cam la fel
pescar pe 15 Iunie 2017, 14:35
#5
de sii
ba voi sunteti prosti? ala nu este peste de riul sii . ala a fost aruncat de un angrosist care nu la vindut si stricinduse la aruncat acolo

turnu pe 15 Iunie 2017, 13:39
#4
DEZASTRU
grrr grrr grrr ......pacat
Cine? pe 14 Iunie 2017, 20:54
#3
Va spun eu
Fratii Codrea trec cu aparatul de c*rent si aleg doar ce e mare...restul...il arunca
Mihai pe 14 Iunie 2017, 18:04
#2
DEX
GENOCÍD, genocide, s. n. infracțiune săvârșită în scopul de a distruge deliberat și sistematic, în întregime sau în parte, o colectivitate sau un grup național, rasial, etnic sau politic [Pl. și genociduri] – Din fr. génocide.
d pe 14 Iunie 2017, 17:28
#1
j
deci nici aia de au facut ancheta habar n.au ce mai vreti
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.