Gheorghe Voinila, un pensionar amarat angajat la Primaria Turnu Magurele. Cine cunoaste alte asemenea specimene ii rugam sa comenteze - ne scriu cititorii.

10 Iunie 2017, 06:16 | 8926 vizualizări | 15 comentarii
Car Universal
Primaria Turnu Magurele.

Gheorghe Voinila nici nu stiu ce mai cauta in functia pe care o are si nu lasa locul unuia mai tanar, el fiind de mult la pensie. Apoi ne intrebam de ce pleaca atat tineret din tara pai unde sa se angajeze in Turnu daca in functii sunt numai pensionari ori trebuie sa dai mita pentru ati pastra locul de munca .
Cei de la putere ar trebui sa construiasca fabrici si sa le ofere oportunitati tinerilor de acolo sa lucreze nu sa inchida tot si sa ramana un oras uitat de lume .

Citeşte şi
Comentarii (15) Adaugă comentariu
I pe 24 Octombrie 2017, 16:17
#15
FRUSTRAT FARA PIC DE VOCABULAR !
Eşti un om atât de,cum spui tu frecvent PROST !

In primul rand, am citit de c*riozitate cateva articole, limbajul este oribil ...Habar n-ai . Treci pe la scoala iar,invata cateva cuvinte noi si de baza si apoi scrie ... nu de alta, dar te faci de ras . Si vreau sa mai spun ca am observat ca majoritatea porcariilor de aici sunt de genul " Dragnea Prost" ...nu-i iau apararea dar tu esti mult mai prost si mai incult decat el . Tu nu faci altceva decat sa stai in fata unui pc si sa scrii despre el ...FRUSTRATULE .

turnean nemul pe 25 Iunie 2017, 14:17
#14
pensionari la intistit de stat
si la salubritate este o contabila tot de 75 80 ani si mai sunt sialtii dar nu vrea sa iasa la pens ca n are studii si e mica pensia
Gelu pe 18 Iunie 2017, 10:50
#13
Pentru Voinila
cool grin
GICU pe 18 Iunie 2017, 00:52
#12
MIAUA
Acest individ a avut probleme cu capu o luase razna dar s a facut bine cand a auzit ca l numeste iar DIRECTOR!!!deeee e degetul mijlociu al PRIMARULUI!!!
Ixulescu pe 17 Iunie 2017, 18:25
#11
Pai...se poate ?
Pai...se poate, stimabililor sa mai pastrati dupa pensionare, tot pe lost de director, o nulitate ca acest Voinila?

Nici macar Nelu Codrea nu l-a tinut prea mult pt nu era in stare sa coordoneze o echipa amarata de...zugravi! A fost luat de mila apoi la APASERV la Alexandria si dupa mazilirea lui Dan Cone a fost cocotat in functia de director...Bun, o inghitim si pe asta noi, turnenii, dar pana cand?

Lasati-l naibii la...vatra !

Sub ..."aripa" lui(stie sau nu stie, ceea ce este si mai rau!) se executa lucrari de canalizari si bransamente la persoane fizice, pe bani negri !Si sunt multe...

Lumea vorbeste pe la colturi in oras! Unde ajung banii...? La casieria APASERV in niciun caz !Cine il tine in...brate pe sceasta imitatie de inginer si de director ?Pai...se poate?
TURNEANU. pe 12 Iunie 2017, 06:29
#10
Convingerea mea.
Adevaratul motiv al aparitiei acestui articol este faptul ca INMULTINDU-SE NUMARUL CELOR RAI PLATNICI, SAU CARE FURA APA, VOINILA A LUAT HOTARAREA RISCANTA DE A TRECE HOTARAT LA DEBRANSARI!Sigur ca asta i-a deranjat pe multi, prieteni si votanti ai tuturor partidelor. Unii vad ca se plang de modul cum functioneaza retele de alimentare cu apa si de canalizare (sa nu vorbim cu pacat, dar macar de-ar merge ca acum!), dar nu cunosc marile pacate si deficiente din activitatea APA SERV: CALTATEA EXECRABILA A APEI-IMPURITATI SI SUBSTANTE TOXICE PESTE LIMITELE ADMISE; PRETUL RIDICAT AL PRESTATIILOR SI AL APEI; PE STRAZILE UNDE S-A REFACUT ASFALTUL CONDUCTELE DE APA TREBUIAU INLOCUITE PE BANII FIRMEI, DAR S-AU INCASAT BANI DE LA LOCUITORI "LA NEGRU" SI LUCRARILE AU FOST FACUTE IN TIMPUL PROGRAMULUI DE LUCRATORII FIRMEI; UNII MARI CONSUMATORI, CUM ESTE HOTELUL, NU SUNT CONTORIZATI; CONSILIERII LOCALI NU PLATESC NIMIC SI MULTE ALTELE( de aceea ei nu zic nimic!)CE ZICI DLE CRACEA?
un magurean pe 11 Iunie 2017, 12:24
#9
oras condus de interese politice de partid
pe aktuali edili nu imtereseaza problemele akute ale orasului apa canal lokuri de munca ci numai interesul de partid uitind ca oameni i au trimis si pe consilieri toti cu ochi de interese propii oameni interesindu i mai putin ochii pentru ciolanul lor
Catalin Gruia. pe 11 Iunie 2017, 12:05
#8
O marturie.
Am stat de vorba cu Voinila de foarte multe ori si nu l-am auzit niciodata facand propaganda pentru PSD, sau macar discutand politica. Fac o mica corectura la stire: Voinila nu este salariatul Primariei, ci al APA SERV Teleorman. Primaria nu poate angaja pensionari, iar societatile comerciale prestatoare de servicii locale, sau furnizoare de utilitati sunt in subordinea Consiliilor judetene sau locale, din care fac parte si consileri ai altor partide. De ce acestia nu spun nimic???
Mitica -soferul. pe 11 Iunie 2017, 06:51
#7
Draga Lica.
Dupa cum pui tu problema, dovedesti ca n-ai nici o sansa sa te trezesti vreodata! Un INS OARECARE, o fi n-o fi patron, spune NISTE ADEVARURI DUREROASE SI TU SARI CA PROASTA-N BALTA SI INDRUGI NUMAI TAMPENII! Eu- Mitica- manivela, NU SUNT INREGIMENTAT POLITIC SI TE INTREB: CAT AU FOST DIRECTORI PAUNESCU LA AGRICOL SI MANEA LA MARIN PREDA, TOTI ABSOLVENTII AU AJUNS ACADEMICIENI?
Eu pe 10 Iunie 2017, 20:45
#6
Pentru cunoscatori
De ce va mirati Voinila este unul din cei mai devotati lingai ai puterii municipale a raspuns promt la toate minciunile pe care lea facut aceasta conducere a orasului a nenorocit toate instalatia de canalizare a acestui oras distrugind sifoanele de la canale si facind legatura pe direct emanind acel miros placut pe toate strazile acestei Comune raportind sefului ca totu e in regula dar nimeni din conducerea acestei Comune nu are nici un ochi de meserias si nici acei consilieri care sint pusi acolo pentru a consilia primaru nu decit sa voteze ce li se propune cum poti avea stimate cetatean aceasta pretentie nu te uiti si dumneata la fetele lor sint trasi la imprimanta Asa ca puneti pofta in cui ca mai e de lins la primarie pina se desteapta cei care muncesc in propria afacere
manciurianul pe 10 Iunie 2017, 15:32
#5
voinila si el un care în timpul alegeriilor promitea marea cu sarea
voinila promitea că va introduce apa în toată magurela imediat după alegeri dar au trecut si nici nu sau apucat sau au fost aiureli made psd că vor face si drege acuma dorm asteaptă 2019 să se trezească dar magureni nu uită si le vor da cu flit si lor si consilierilor psd

Lică mecanicul pe 10 Iunie 2017, 13:04
#4
Patron de service și atât?!Nicio apartenență la vreun partid?!
Și dacă nu mai avem generații următoare,oameni calificați și bine pregătiți,cu experiență profesională,cine este vinovat???????Noi cei care am mai rămas,în speranța că se vor mai schimba niște lucruri,niște oameni,niște năravuri și șmecheri din politica de rahat de prin Teleorman??????Nu se vrea educație în școli,nu se dorește o instituție de sănătate cu medici și asistenți bine pregătiți,nici în Administrația Publică locală lucrurile nu stau bine.Ce să mai așteptăm?Încă un mandat din apartea PSD?Doamne ferește!Eu zic că trebuie să ne trezim,până nu e prea târziu.
Patron Service auto. pe 10 Iunie 2017, 12:06
#3
Cu un gust amar.
Cei care vorbiti de investitii si de loc*ri de munca,ori nu stiti ce vorbiti,ori credeti ca aveti de-a face cu niste prosti. Ia spuneti voi daca cineva vrea sa deschida o firma de aparatura electrica, electronica, reparatii auto si electrocasnice, etc DE UNDE IA MESERIASI TINERI, BINE PREGATITI PROFESIONAL SI SERIOSI?? Din baruri, discoteci, parc*ri, de la liceele Agricol si Industrial? Daca se va gasi cineva sa reporneasca Combinatul, mai gaseste meseriasi tineri? Nici pensionari nu prea mai sunt, unii au murit si altii nu mai pot nici sa-si tina basinile, dar sa mai munceasca!HAI SA DAU UN EXEMPLU CARE SE PRETEAZA LA MINTEA ORICUI: CINEVA VREA SA INFIINTEZE NISTE SERE MARI, IN VECINATATEA LOR, FERME DESCOPERITE SI O FABRICA DE CONSERVE. STITI VOI CE MESERII SUNT NECESARE( nu zic sa le nominalizati, ca habar nu aveti)?DE UNDE IA OAMENII? IN TURNU MAGURELE S-AU DESCHIS CATEVA SERVICE AUTO, BINE DOTATE IN CARE LUCREAZA 2-3 OAMENI SI CEI CU PROBLEME LA MASINI ASTEAPTA PANA LI SE ACRESTE.
. pe 10 Iunie 2017, 09:11
#2
.
Eu mai cunosc un PENSIONAR AMARAT care vine des pe la primarie, imbracat ca un adolescent, cu pantofi in trei culori si tricou cu gulerul ridicat. Ciiiiiine esteeeee? Este chiar el, Federer-Baciu ! LOL LOL LOL
CALIN pe 10 Iunie 2017, 08:47
#1
DUPA 27 DE ANI DE LIBERTATE SI DEMOCRATIE
Se poate constata usor modul despotic de conducere din partea Conducatorului condamnat penal din fruntea Ciumei Rosii.Ceea ce vedem astazi sunt rezultatele FSN,PDSR si ale bravului PSD.Toti incapabilii,betivii si c*rwustinele care au lins si slujit,fara discernamant,regimul Dragnea,au fost recompensati.Fie la nivel de judet sau la Buc*resti,au primit functii de conducere fara a avea prea munte competente si rezultate in activitate.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.