Onita Zarafu, sotia soferului lui Geanta - viitoare infirmiera la Spitalul Municipal Turnu Magurele? - ne scriu cititorii.

06 Iunie 2017, 10:18 | 9972 vizualizări | 27 comentarii
Car Universal
Spitalul Municipal Turnu Magurele.

De ce mai scoateti la concurs posturile de la spital, domnule primar?

Se stie ca dumneata si domnul Ivan aveti deja oamenii. Un post de infirmiera deja l-ati dat doamnei Onita Zaraful sotia soferului lui Geanta. O sa facem cunoscut celor competenti ptr verificare in 14 iunie cind se va sustine examenul.Lasati femeile cu capacitate sa ocupe posturile nu pe plocoane.

Citeşte şi
Comentarii (27) Adaugă comentariu
Persoana fizica pe 05 Iulie 2017, 00:17
#27
wow!
ASISTENTA PRINCIPALA?! in ce domeniu? poate te inseli si are mai mult de 5 ani vechime!(la cate a asistat la viata ei!!!)
Gresit pe 28 Iunie 2017, 20:09
#26
gresit
Gresit doamna nu este angajata ca infirmiera..a luat examen direct ca Asistenta Principala adica avea deja vechime 5 ani .
DOMN pe 20 Iunie 2017, 12:34
#25
adevar adevarat!!!
Aveti dreptate sotia soferului lui Geanta va fi angajata infirmiera la spital pt ca finul Ivan cununat de Geanta trebuia sa l ajute pe nasu care are un sofer cu doua neveste de intretinut !
Ana pe 20 Iunie 2017, 02:22
#24
NOI VEDETE?.......!!!
Sotia soferului lui Gianta infirmiera?!si care i treaba? la ce va referiti ca i o personalitate sotia sofetului lui Geanta sau ca se fac angajari pe relatii?adica Ivan+Cuclea=DRACNEA TARTORUL Dracilor de Telorman?!si da acum Judetul TELEORMAN e cel mai discutat in toata Romania ca de aici se trag toate hotiile din Romania caci din cauzaa saraciei in care au trait in copilarie au ajuns din ce in ce mai avari iar acum cred ca Dumnezeu e de parte lor dar se inseala amarnic mai vb dupa ce le trece fumurile celor inseteti de putere!
Maria pe 18 Iunie 2017, 23:11
#23
Vai vai vai......!!!
Dar de ce nu a angajat o sotul la Geanta?! nu se gasea un post si pt sotia legitima?!
Gicu pe 18 Iunie 2017, 00:23
#22
pt.GAGA
DOAMNA GAGA ca asa te chiama nu i asa?! nu cumva ai mancat din aceeasi strachina cu ONITA ZARAFU sotia soferului lui Geanta pe care nu il cunosti in schimb il cunosti pe Victor Ivan !!!
eu pe 14 Iunie 2017, 21:31
#21
turneanului!
De ce te "agiti" atat sa spunem "date concrete",se mai agita si Gaga!(ea ce o fi facut?) De ce trebuie sa spunem "concret",.....cui mai exact? Voua la amandoi? Pai nici nu meritati sa fiti "bagati in seama"! Date "concrete"se spun la "audieri" nu pe comentariile unui ziar! Mai plimba-te prin oras ca sa vezi cum stau lucrurile!(ai grija la gropi!)
Ilie de la sculărie pe 10 Iunie 2017, 18:23
#20
@Turneanului
Turnene, revin cu întrebarea pusă de mine către tine. Nici gângăveala ta despre Crăcea nu are de-aface cu ce se scrie pe aici. Indiferent de tema articolului, obsesia ta rămâne Crăcea. Încă te roade. Dar ...cum bolului coarnele și prostului fudulia povară nu le sunt, nici tu nu te poți abține să nu te dai în stambă ca proasta în zi de leafă. Revenind însă la oile noastre, te mai întreb odată: dacă nu te certai cu Crăcea, erai și tu în gașca lui? Adică în gașca ălora de ciopârțeau lefurile bugetarilor? Aveai și tu un os de ros? Nu că nu l-ai avea și acum, mai ales că gurile rele spun că te-a mai ajutat Jupânul discret cu niște voturi, astfel încât să se diminueze lista consilierilor PNL. Distracție, ai? Tu cui dracu' vinzi gogoșile astea? Mie? Cât despre gramatica, mai bine ți-ai învăța calculatorul să scrie corect în limba română, folosind diacriticele, așa cum este corect din punct de vedere ortografic.
TURNEANU. pe 10 Iunie 2017, 11:42
#19
Zisului ilie de la scularie.
Dragul meu amic: Nu stiu de ce este nevoie sa te dai tu mereu in spectacol si sa abati atentia de la cele scrise in articol?! Pana la urma nu se mai intelege cine-i cacatul si cine-l mananca! Ai ceva de spus IN LEGATURA CU TEMA PUSA IN DISCUTIE DE REDACTIE, SPUNE-TI PAREREA, DACA CUNOSTI CEVA CONCRET SI DACA AI CEVA DE SPUS. ASA, TRANCA-FLEANCA, CA TATA LEANA-BEATA PE BUZA SANTULUI, NU REZOLVI NIMIC SI NU ESTI DE NICI UN FOLOS.Si-apoi, ti-am mai spus-o si-o mai zic odata: NU REALIZEZI CA SUNT UNII CARE FAC MISTO DE TINE SI TE-NTARATA NUMAI CA SA SE DISTREZE? Iar cu gramatica, las-o balta, pe acest site NU SE PREDA LIMBA ROMANA, PE CARE N-O STII NICI TU!!
Ilie de la sculărie pe 09 Iunie 2017, 22:23
#18
@Amic și Nepotul lui Sulea Gornistul
Vedeți voi de ce este necesar ca bordelurile să se reînființeze? Dacă tăticii voștri ar fi beneficiat de facilitatea asta, nu s-ar mai fi dus să tăbărască pe mămicile voastre,astfel încât să apară retardați agramați ca voi.
Ilie de la scularie pe 09 Iunie 2017, 13:23
#17
@Amic și Nepotul lui Sulea Gornistul
Mămicile voastre au practicat zoofilia cumva? Că găndiți și vă exprimați la fel de coerent ca gibonul de la Zoo. Posibilitatea unei rudenii apropiate între voi și maimuța aia devine tot mai evidentă.
Amic pe 09 Iunie 2017, 00:33
#16
Pt ilie gamalie de la sularie
Familia lui măsa nevasta cu**a si fica prostituata sa ia multa m.ie si in p.la noastra sa fie! Bafta!
Nepotul gornistului. pe 08 Iunie 2017, 17:25
#15
Hopa Mitica!
Rabda ilie gamalie-prostul de la scularie, se dadu ba"eu,ba "noi majoritatea", ne facu sa credem ca a decedat si a fost inmormantat in cimitirul vesel de la Sapanta, se sbatu pana nu mai putu sa fie pus seful organizatiei judetene a PNL si daca nu-l baga nimeni in seama, nimeri intr-un cacat si-acum se spala pe acest site. Ma mir ca a uitat ca-l mai cheama si franchestain-idioten kamerad. HAI SICTIR-JAVRA!
Ilie de la scularie pe 08 Iunie 2017, 12:41
#14
@eu
Dragule, îți dau un sfat: mai bine ocolești un căcat decât să fii nevoit să te speli de căcat. Idiotul ăla de GAGA nu merită eforul. A te coborî la nivelul lui înseamnă să dai de petrol.
eu pe 07 Iunie 2017, 20:44
#13
pt.Gaga!
La ce vocabular si "cata istetime zace in tine",......ar fi "pacat" sa candidezi!!!!! Sau poate nu vrei sa "recunosti"!!!!! Sincer,"te-ai aprins" fara nici un motiv deci(exista semne de intrebare),chiar foarte multe!!!! Poate de plictiseala,ca nu ai servici!!! Invata sa scrii si sa citesti ca nu "face rau la nimeni"!!!!!
GAGA' pe 07 Iunie 2017, 18:01
#12
Lui "eu"=bembeleu.
Nu-ti dau, bai animalule, nici o lectie de gramatica; in primul rand ca nici eu nu prea le am cu acest "ozn" si-n al doilea rand, chiar daca as apela la vreun amic-profesor de limba romana (de ex. Tutu Dragnea), cat esti tu de idiot, tot n-ai pricepe! Tocmai in prostia ta sta lipsa ta de intelegere! Si nu-ti face probleme, n-am candidat in viata mea la functii politice si nici nu am de gand sa candidez. In ceea ce ma priveste,te bag in p***da matii si pun punct!
Leonidas pe 07 Iunie 2017, 15:42
#11
Gata mai ati gasit coruptia /traficul de influentza..
Ca se angajeaza una infirmiera la spital..! Bravos,,turnu cu stiri''..
eu pe 07 Iunie 2017, 14:12
#10
pt.Gaga!
Dai lectii de gramatica,dar nu "intelegi" ceea ce citesti! Sau poate nu sti sa citesti! Mai citeste de cateva ori,....,chiar pana maine dimineata poate "pricepi"!!! Nu te mai "agita atat",ca iti creste tensiunea si "nu mai poti candida"!!!!
GAGA. pe 07 Iunie 2017, 11:56
#9
Lui "eu"
Nu, scumpule, ceea ce-mi spui mie esti tu!( calculatorul meu a lipsit la lectia cu diacriticile).Intrebarea este de la cine stii tu ca examenul este aranjat?! Aceasta afirmatie ai putea s-o faci NUMAI DUPA CE EXAMENUL S-A DESFASURAT SI NEVASTA NU STIU CUI A FOST DECLARATA CASTIGATOARE, IAR CANDIDATA X, DESI A RASPUNS EXCEPTIONAL, A FOST RESPINSA. Pana atunci, ramane cum am zis eu.
eu pe 07 Iunie 2017, 07:44
#8
lui gaga
Băiete, tu ești gâgă? E vorba de examen aranjat, asta e problema. Oricine are dreptul să candideze, cu o condiție, să fie un examen corect.
GAGA. pe 07 Iunie 2017, 06:24
#7
Lui "eu"
Oricine are dreptul sa scrie ce crede, dar sa-si spuna numele. Asa cum procedezi tu si altii ca tine, orice derbedeu isi zice "eu" si bate campii ca prostu-n targ! Eu nu-l cunosc pe Geanta, nu stiu cine-i sotia lui si ma-ntreb daca numai acest fapt o face inapta sa fie infirmiera. Ca sa fii infirmiera iti trebuie niste cunostiinte profesionale si niste calitati umane. Demonstrati ca nu le are si indicati alte persoane care poseda asemenea calitati si Victor Ivan nu le vrea. Ca sa mananci cacat, cum faci tu, poate orice prost! Si mai lasati sfaturile despre cum sa te exprimi corect in limba romana, acesta-i site-ul semianalfabetilor si fiecare scrie pe masura propriului cerebel si cum "vrea muschii lui"!
eu pe 07 Iunie 2017, 02:39
#6
pt.1 si 2!
Doar isi spune "oful",oricum scrie mult mai corect decat majoritatea locuitorilor din Turnu-Magurele si imprejurimi! Poate ca are dreptate si cu "ocuparea postului",sa se dea "cat se poate de corect examenul" iar noi asteptam "urmarile"!!!! Oricine are dreptul,.....dar sa "isi merite postul"!!!! Nu prea se poarta,....credeti ca doar cei "implicati politic sunt destepti"???? Asa "au mostenit",....."se lasa cu vorba de moarte" loc*rile de munca prin oras!
A.V. pe 06 Iunie 2017, 22:37
#5
Interesant !
Traficul de Influenta, sugereaza ceva? Ori in TR nu-i recunoscut?
medic pe 06 Iunie 2017, 17:59
#4
pt turneni
Nu plangeti. Stadionul va crea sute de loc*ri de munca.
manciurianu pe 06 Iunie 2017, 15:24
#3
mafia psd lucreaza
lipsa loc*riilor de muncă în comuna turnu magurele contează, datorită incapacități autorităților locale pune la dispoziția facilițăți vitoriilor investilor,si nu numai asta incapacită ți manageriale prin alungarea lor si reducerea orasului la saracie si manevrarea pensionarilor cu amăgiri de 5%LA PENSIE

O islazeanca plecata de acasa... pe 06 Iunie 2017, 11:38
#2
Si totusi verificati inainte de a da anumite stiri!
Si dupa parerea dv.aceste personane,sot,sotii,copii,ar trebui sa plece din tara,sau ce? Toti avem dreptul la un loc de munca,chiar daca avem sau nu vreo legatura cu cineva din vreun partid politic.Sa se verifice atunci cand va avea loc examenul,inainte de "a arunca cu piatre"!
Oaia neagră pe 06 Iunie 2017, 10:57
#1
Vai de steaua voastră!
Asta se vrea presă? Vă uitați și voi în ce hal scrieți, cu niște greșeli de punctuație și de redactare de mai mare jena? Mai informați-vă înainte să scrieți ceva în mediul online și mai mare atenție la exprimare!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.