Interviu cu unul dintre maimutoii lui Dragnea - Danut Cristescu, seful CJ Teleorman - ”JUDEȚUL TELEORMAN S-A SCHIMBAT MULT ÎN BINE”

16 Mai 2017, 15:22 | 9079 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Interviu cu unul dintre maimutoii lui Dragnea - Danut Cristescu, seful CJ Teleorman

DĂNUȚ CRISTESCU, PREȘEDINTELE CONSILIULUI JUDEȚEAN TELEORMAN: ”JUDEȚUL TELEORMAN S-A SCHIMBAT MULT ÎN BINE”

Consiliul Județean Teleorman are, de la sfârșitul lunii martie, o nouă conducere, în persoana lui Dănuț Cristescu. Politician tânăr, Dănuț Cristescu a fost ales, în iunie anul trecut, consilier județean. Ulterior, a fost votat de colegii săi consilieri, vicepreședinte al Consiliului Județean Teleorman. Acum ocupă fotoliul de președinte al acestei instituții și are câteva planuri pentru județul pe care îl conduce. Printre ele, reabilitarea a zeci de kilometri de drumuri județene și modernizarea unor clădiri publice.

Reporter: Ați făcut vreo schimbare în cadrul instituției, de când sunteți președinte al Consiliului Județean Teleorman? Dacă da, care a fost schimbarea și de ce ați făcut-o? Dacă nu, de ce nu ați schimbat nimic?
Dănuț Cristescu, președintele Consiliului Județean Teleorman: Nu am făcut nici o schimbare, deocamdată. Nu am schimbat nimic, pentru că timpul a fost scurt, de la preluarea funcției de președinte al Consiliului Județean Teleorman. Totodată, instituția a fost condusă bine, până la preluarea atribuțiilor de președinte de către mine. Însă, sigur, se impune o analiză mai amănunțită și, după această analiză este posibil să fac și anumite schimbări.(poate schimb pampersii)

Singurul lucru pe care l-am făcut a fost să transmit o doză de optimism și încredere angajaților din cadrul Consiliului Județean Teleorman.

R: În viziunea dumneavoastră, care este cea mai gravă problemă a Teleormanului și cum vedeți rezolvarea ei?
D.C.: Cea mai mare problemă este populația îmbătrânită, din cauza faptului că natalitatea este în scădere în județ, ca de altfel în toată țara. În plus, majoritatea tinerilor își găsesc locuri de muncă în București, având în vedere apropierea Capitalei de județul nostru. De asemenea, forța de muncă calificată este o problemă.( cea mai grava problema este lipsa locurilor de munca, ce zice Danut sunt din categoria "Danut spune lucruri trasnite")

Soluția, aici, ar fi înființarea de cât mai multe școli și licee profesionale.( sa o crezi tu)

R: Care este cel mai important proiect pe care îl aveți în lucru?
D.C.: Sunt mai multe proiecte importante în lucru, dar o să enumăr doar câteva dintre ele.

Reabilitarea și modernizarea Corpului C din cadrul Spitalului Județean Alexandria, Modernizarea DJ 601 C Perii Broșteni – Găleteni – Cosmești (17,3 KM), Modernizarea DJ 612 Botoroaga – Frăsinet – Orbeasca – Călinești – Antonești – Rădoiești – Săceni (47,9 km). Reabilitare energetică clădiri publice (din fonduri nerambursabile afernte Programului Operațional Regional 2014-2020 axa prioritară 3: Serviciul Județean de Ambulanță Teleorman, Centrul Școlar de Educație Incluzivă Roșiorii de Vede, Palatul Administrativ – Consiliul Județean Teleorman și Prefectura Teleorman. (importanta strategica pentru firmele capusa) 

R: Fostul președinte al Consiliului Județean Teleorman, Adrian Gâdea, este, acum, secretar de stat în Ministerul Dezvoltării, unul dintre cele mai importante ministere. Este acest lucru un avantaj pentru Teleorman? În ce fel?
D.C.: Cred că Adrian Gâdea este un avantaj pentru toată România, el fiind ministru secretar de stat la nivel național. Dar, sigur, pentru Teleorman este un avantaj, a deținut funcția de președinte al Consiliului Județean Teleorman, cunoaște foarte bine proiectele depuse la nivelul județului , este un bun profesionist și un om care a acumulat multă experiență în activitatea anterioară. Ne sprijină și ne acordă consultanță, astfel încât să depunem proiecte eligibile și care să obțină finanțare. (Gadea un avantaj pentru tara?!)

R: Ce factori au contribuit la reușita dumneavoastră profesională? (sunteți un tânăr politician, devenit, într-un timp scurt, consilier județean și, ulterior, președintele CJ Teleorman)
D.C.: Seriozitatea, experiența acumulată în partid dar și în instituțiile unde am lucrat, pregătirea profesională, susținerea acordată de Partidul Social Democrat.( politica a ajuns profesie?!)

R: Cum îi simțiți pe consilierii județeni, colegii dumneavoastră, până mai ieri? S-a schimbat atitudinea lor față de dumneavoastră?
D.C.: Am o colaborare foarte bună cu colegii consilieri județeni. Avem același scop, de a promova proiecte de hotărâri care să genereze dezvoltare la nivelul județului Teleorman și să sprijinim toate unitățile administrativ teritoriale. În fond, pentru asta am primit încrederea de la cetățenii județului Teleorman. Toți consilierii județeni au avut o atitudine pozitivă față de mine, încă de când eram vicepreședinte. Simt că acest lucru nu s-a schimbat.

R: Există mulți teleormăneni reticenți față de persoanele tinere aflate în funcții importante. Cum îi convingeți pe cei care nu au încredere în dumneavoastră că vârsta nu este o piedică, ci un avantaj?
D.C.: Este posibil ca anumiți cetățeni să fie reticenți cu privire la vârsta mea. Vreau să îi asigur, totuși, că, deși sunt foarte tânăr, sunt pregătit să fac față acestei funcții importante. Cu multă muncă și sfaturi de la ceilalți colegi, și chiar de la cetățeni , cred că pot lua deciziile cele mai bune pentru județul Teleorman.

R: Cum vedeți Teleormanul peste 50 de ani?(  intrebare grea si pentru Nostradamus)
D.C.: Este greu să spun, acum, cum văd Teleormanul peste 50 de ani. Dar pot să spun că județul Teleorman s-a schimbat mult în bine. Se vede cu ochiul liber că nivelul de trai a crescut, sunt multe localități care beneficiază de alimentare cu apă, drumuri modernizate, școli și grădinițe modernizate și reabilitate, străzi din comune asfaltate, un spital județean modernizat.( s-a ales praful de judet)

Pot să spun că județul Teleorman este un judet frumos, cu oameni frumoși, și cred că trebuie să fim respectați, la fel ca toți cetațenii din România. De multe ori lucrurile au escaladat, și Teleormanul și cetățenii din Teleorman au fost jigniți de anumite persoane. 

Cred că dacă vom avea un climat de liniște și respect, o minimă decență și un echilibru la nivel politic, Teleormanul va fi transformat total peste 50 de ani.( in ritmul acesta Teleormanul va fi transformat in feuda lui Dragnea. Numai un cretin poate sa spuna ce va fi peste 50 de ani. Prostia ta se intinde pe 50 de ani)

sursa: trnews.ro

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
lili pe 15 Iulie 2017, 20:01
#6
lilivlad@yahoo.com
Hai sa fim sinceri, la cat MINTE Liderul suprem al PSD, teleormaneanul vostru Liviu Dragnea, acest slugoi-maimutoi e copil mic! Pai, numai celebrul Program de guvernare al lui Dragnea, colorat si plin de minciuni, prezentat seara de seara in campania elctorala la televiziunile de casa RTV si A3, totdeauna insotit de celebra VIRGULA, poate sta pe LOCUL I la MINCIUNI si Secolul urmator! Acel program de guvernare UNIC si INEGALABIL votat de teleormaneni MASIV! De ce-l votati, fratilor, cand stiti ca e un hot?!
Marian pe 23 Mai 2017, 15:13
#5
Mincinosii !
Dj 612 -Calinesti -lic*riciu -Antonesti -Cetatea -Radoiesti nu o sa il asfaltati niciodata !In schimb ati asfaltat toate cimpurile! Oameni fara creier ce conduceti judetul !
ilie de la scularie. pe 20 Mai 2017, 12:01
#4
Precizare.
Bai, alde pulica franaru', eu acum sunt redactor al acestui site si nu mai am timp de comentarii.
Nicolae pe 17 Mai 2017, 08:25
#3
PSD este de domeniul trecutului.
Cred că a dispărut și ultima urma de rațiune și bun simț.Multa vorba,promisiuni grămadă,iar rezultate IOC."Faptele vorbește".
Liberalul libertin. pe 17 Mai 2017, 06:21
#2
Fleosc comentariu.
Si il avem si pe ion prostul!
ion pe 16 Mai 2017, 19:56
#1
ha ha
Gargara ieftina pe care o vinde orice politician. Ca in fotbal . Avem echipâ avem valoare bla bla bla........
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.