Exclusiv - Famiglia Dragnea construieste un acvariu urias pe un canal de irigatii.

15 Mai 2017 | 9005 vizualizări | 2 comentarii
Exclusiv - Famiglia Dragnea construieste un acvariu urias pe un canal de irigatii.
Exclusiv - Famiglia Dragnea construieste un acvariu urias pe un canal de irigatii.

Dezvaluirile riseproject.ro au aratat teleormanenilor multe lucruri noi despre jaful practicat de clanul condus de Dragnea. Video-ul de la casa partidului, actualmente casa printisorului, ne arata unde s-a ajuns in acest judet.

Ei bine, am promis ca o sa dezvaluim o parte dintr-o fotografie. Dragi teleormaneni, in locul inconjurat cu dunga neagra se construieste un acvariu urias, care va fi populat cu pesti dintre cei mai scumpi. O parte dintre  pesti vor fi adusi chiar si din Brazilia. Pana aici s-au mai vazut astfel de arogante ale famigliei. Ca sa nu va para rau ca ati citit aceste randuri o sa va spunem ceea ce intriga foarte mult: acvariul se construieste pe canalul de irigatii numarul 1. Pentru astazi ajunge. 

Comentarii (2) Adaugă comentariu
Cucu bau pe 19 Mai 2017, 19:47
#2
aranjamente
traim intr-o tara de tot rasul,cum se poate ca unul ca dragnea care si-a tras atatea proprietati ilicit sa nu fie urmarit si inchis. v-ati intrebat? e simplu de inteles,cine vrea sa inteleaga,si-a aranjat permanent ca nimeni sa nu il acheteze.a pus oamenii lui in functii si s-a inteles cu dna-ul sa nu il deranjeze.basescu nu s-a luat de el pentru ca si el fura prin apropiati lui,mototolul asta de acum ii e frica ca-l da jos,asa ca lumea o sa-l voteze pe dragnea si psd-ul si tot asa va fi mereu.pacat ca in politica nu avem oameni care sa gandeasca pentru popor,toti care sunt acolo sau in politica vor doar sa se inbogateasca,asta vor,iar noi ca niste incostienti ii votam mereu. nu ar trebui sa mai votam pana ce clasa politica nu va fi c*ratata.pana atunci,spor la furat va urez.cine poate raspberry
UN MAGUREAN pe 15 Mai 2017, 19:16
#1
boronul tot baron este
noi cei din zona două a cartierului magurele tot fara apa canal suntem pt că aktualul primar nu bine voieste să ne includă în planul de dezvoltare ci numai preteni de pe lînga cimitir si o să vină dupa voturi să nu uite că a pierdut o secție data trecută o să piardă toată magurelea snake
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.