Video senzational!! Clanul Dragnea-Teldrum, dezvaluit in toata splendoarea de RISE Project. Intrebare turnucustiri: cine banuieste ce se construieste in partea din imagine marcata cu linia neagra?

12 Mai 2017 | 10614 vizualizări | 5 comentarii
Intrebare turnucustiri: cine banuieste ce se construieste in partea din imagine marcata cu linia neagra?
Intrebare turnucustiri: cine banuieste ce se construieste in partea din imagine marcata cu linia neagra?

Tel Drum, firma cu acționari secreți legată de Liviu Dragnea, este unul dintre cei mai importanți proprietari și concesionari de terenuri și imobile din sudul României. RISE Project a consultat documente din arhivele cadastrale, a inventariat proprietățile companiei și a reconstituit traseul acestora de la stat până în portofoliul firmei private deținute prin acțiuni la purtător.

  • Personaje cheie și firme apropiate liderului PSD au acaparat în decursul ultimilor 20 de ani proprietăți care în trecut au aparținut statului. Principalul beneficiar este firma Tel Drum.
  • Pe baza documentelor oficiale, am pus pe o hartă interactivă o parte din cele aproape 200 de proprietăți, cu suprafață totală de peste 800 de ha, pentru a contura dimensiunea afacerii imobiliare a grupării Dragnea. Alături de acestea, firmele care gravitează în jurul șefului PSD au în concesiune alte mii de hectare.

Terenurile unor foste ferme de stat, spații comerciale, clădiri industriale, clădiri de birouri și o casă de protocol sunt doar câteva din cele aproape 200 de proprietăți deținute de Tel Drum și  de alte trei firme conectate la mezinul familiei Dragnea.

Pe harta creată de noi, cu un simplu click puteți vedea unde se află terenurile sau imobilele din patrimoniul Tel Drum & friends, dar și suprafața, foștii proprietari și vecinii.

Cele mai multe proprietăți identificate de noi sunt în județul Teleorman, în localitățile Turnu Măgurele și Alexandria, dar pe hartă sunt indexate și imobile din județul Argeș.

Mai mult, aici >> riseproject.ro

Comentarii (5) Adaugă comentariu
Stefan pe 07 August 2017, 23:24
#5
PSDist sărac NU exista
...nu am reuşi sa cunosc vreun PSDist sărac pîna astazi...şi dacă este...atunci se preface.
gigi pe 13 Mai 2017, 13:35
#4
contra
acolo locuieste fiul lui dragnea .cum dreacu un maimutoi a luat acea casa?
Biloiu pe 13 Mai 2017, 07:08
#3
raspuns
Teren de tenis si piscina.
Noi pe 12 Mai 2017, 23:17
#2
nu faceți confuzii!
Dragnea e cel mai nenorocit fiu al județului. Voi de ce îl votați?
TUNDERBIRD pe 12 Mai 2017, 08:21
#1
E DOAR O MICA PARTE
O SA FIM MIRATI,DIN NOU,ATUNCI CAND VOR FI DEPISTATE MULTE ALTE PROPRIETATI SI PRIN ALTE JUDETE SI TARI(BUCURESTI,ILFOV,CONSTANTA,PRAHOVA-ITALIA,BELGIA,BRAZILIA,ETC.PROBLEMA NU ESTE DESCOPERIREA,CI CUM,DE UNDE,SI DE CE NU ESTE INTREBAT PERSONAL DE CATRE JUSTITIE.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.