Familia Oprea, Nelu si Florina - bugetari cu miliarde in cont si vacante prin toate colturile lumii.

07 Mai 2017, 11:46 | 12833 vizualizări | 10 comentarii
Car Universal
Familia Oprea, Nelu si Florina, - bugetari cu miliarde in cont si vacante prin toate colturile lumii.

In Teleormanul extrem de sarac exista bugetari cu miliarde in cont. Un exemplu demn de urmat este al familiei Oprea.

Nelu Ionel, actualmente Subprefect de Teleorman, a fost un biet ospatar care ii turna in pahar lui Ioan Niculae. Este un baiat ambitios si dupa 30 de ani s-a pus cu burta pe carte, astfel ca a ajuns om mare. Oprea Florina, sotia lui Nelutu,  este angajata primariei Zimnicea cu salariu mai mare ca al primarului.  Florina este inspector si castiga peste 6.000 de lei. Aceasta familie are un depozit de 2 miliarde la CEC, masina noua, OPEL MOKKA,  si isi face vacantele pe unde cei mai multi nici nu indraznesc sa viseze ca vor ajunge. Sa ne traiasca bugetarii de lux!!

In urmatoarele zile vom publica un serial foto incendiar( fotografii postate pe pagina personala de facebook, intre timp a fost stearsa) despre aceasta familie. Intrati pe turnucustiri pentru ca nici nu stiti ce pierdeti!!

Citeşte şi
Comentarii (10) Adaugă comentariu
Gheorghe pe 03 August 2017, 01:27
#10
Către neștiutori
Ma adresez celui care a scris articolul; dacă tu care ai făcut o școala de pregătire în domeniu nu știi limba română de ce ai pretenții la un ospătar?? Nu se spune " mai mare ca al primarului" ci mai mare decât al prinarulu,i incultule; si mai ai tupeu să critici pe alții? Mergi sa paști oile bre!!!eu cel puțin sunt dulgher, dar voi aveți carte ; ati distrus si limba română pe lângă bunul simț....
Alex pe 04 Iulie 2017, 00:59
#9
Mare chestie.
Mama are opel mokka zici ca are limuzima bentley. Penibil..
Enache pe 13 Mai 2017, 03:22
#8
Vreau si eu o capra grasa
Domnule cum ajunge omul într_o funcție cum crăpa lumea de invidie .Așa neam ca rominul sa ne tot dam in cap unul altuia nu am mai văzut !Acum nu mai e "sa moara si capra......" acum e "de ce capra ts e mai grasa,"
Nita pe 08 Mai 2017, 13:08
#7
NU va vine sa credeti ce vedeti
va rog sa consultati pe internet PRIMARIA ZIMNICEA-Informatii de interes public-Declratii de interse si avere-OPREA FLORINA si sa consultati declaratii de avere ale doamnei mai sus mentionate.

Cred ca organele in masura se vor autosesiza!!!
tu pe 08 Mai 2017, 09:53
#6
prost
Subprefectul e un retardat sustinut de excrocul de primar de Zimnicea Pirvu .Dar. uite ca daca îl pupi pe draknea in........poti ocupa orice functie !Poate-i ajuta dna sa ajungă acolo unde este locul lui, la ospatarie !
anomim pe 07 Mai 2017, 20:40
#5
nevasta
nevasta are salariul mai mare ca primarul pentru ca ea este functionar public dar are si.contracte de munca si la firme din trustul interagro cu toate ca legea interzice acest lucru

si dl subprefect si acul lucreaza pentru firma interagro....acte si aranjamente cu salariatii de la somaj

Nastureanu pe 07 Mai 2017, 18:46
#4
Asa lucruri, asa familie
Priviti la valorea,,bibelourilor,, de pe biblioteca daca se poate numi asa si va dati seama de valorea si pregatirea familiei Oprea
222 pe 07 Mai 2017, 18:39
#3
fara comentarii
Au si mileu. Chiar doua.
111 pe 07 Mai 2017, 18:10
#2
sa fii "domn" e o`n tamplare, sa fii OM, e lucru mare.
pai prosti ca astia nu am mai vazut. cand te pupi, te uiti dracu unu la altu nu la pozar. da` mie imi place coada de matura cu care sprijina foarea. turnu cu stiri, sunteti tari. felicitari. macar voi mai scoateti in evidenta specimenele astea care se cred mari si tari.poza cu prosti ca astia mai rar. asta chiar e subprefect?
Leustean uscat pe 07 Mai 2017, 12:44
#1
Slugarnici-Umili-Parveniti si buni executanti ai PSD
Asta a reusit sa promoveze partidul saracilor si spalatilor pe creieri,PSD.Sa nu va mire daca in viitor vom avea un puscarias proaspat scos cu o lege a gratierii.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.