Video Cum arata micul paradis la Dunare detinut de Teldrum, locul preferat al pescarului Dragnea. Aici s-a pozat cu premierul Grindeanu la prins stiuca.

02 Mai 2017, 23:38 | 10131 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Micul paradis la Dunare detinut de Teldrum, locul preferat al pescarului Dragnea.

Putini stiu ca locul preferat de pescuit al liderului PSD, Liviu Dragnea, este un mic paradis langa Dunare. O investigatie HotNews.ro arata ca aici a facut Dragnea pozele cu premierul Sorin Grindeanu in timp ce pescuiau stiuca. Plasat in sudul judetului Teleorman, lacul se numeste Belina, despre care satenii din Seaca stiu ca este a lui Dragnea. In acte, micul paradis este al companiei Tel Drum. 

  • Cum a ajuns Teldrum sa obtina in concesiune aproximativ 70 de hectare de luciu de apa pentru o chirie de 7000 de lei pe luna, cum arata mica Delta din Teleorman si ce rol a avut Liviu Dragnea in toata afacerea?
  • Vezi in text un film cu domeniul de pescuit preferat al lui Dragnea. Este a patra legatura substantiala a liderului PSD cu Tel Drum, dupa afacerea cu porci, domeniul de vanatoare si vacantele in Brazilia.

Cum arata domeniul de pescuit vazut de sus. Doua minute de imagini fabuloase!

Mai mult, aici>>hotnews.ro

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
. pe 05 Mai 2017, 12:13
#4
.
VOTATI IN CONTINUARE P.S.D...
strul pe 04 Mai 2017, 08:10
#3
cu toate astea
PSD tot găsește proști care îl votează.
Drona din DNA pe 03 Mai 2017, 10:28
#2
Una dintre hoțiile marca Dragnea
Un proiect mincinos ca și cel ce a stat pe pereții Primăriei Turnu Măgurele,acum mai bine de 7-8 ani.TelDrum este o firmă care chiar dacă nu este în acte a hoțului Dragnea,în beneficiul cui lucrează și care sunt interpușii din documentele oficiale ale acestor proiecte mincinoase?Ca să-și dovedească nevinovăția și pe cei ce îl acuză de fapte de corupție și furt,Dragnea ar trebui să dea în judecată o mare parte a județului,a presei și chiar a țării.Cetățenii nu sunt atât de proști cum îi crede Dragnea.Doar o parte din hoțiile lui au ieșit la suprafață,și pentru asta vor plăti foarte mulți complici,interpuși și alte slugi care se buc*ră de firimiturile aruncate de un condamnat penal.
insideversion pe 03 Mai 2017, 01:03
#1
Vai de capul vostru de inconstienti
Greata, sila si nu mai zic ce-mi vine dupa citirea integrala a acestui articol..., iar voi, amaratilor, nu uitati sa votati in continuare infectia de psd si pe imbecilul care-l conduce..., blestemat sa fie, cu neamul si partidul lui cu tot!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.