Exploziv: In zona Turnu Magurele se asculta telefoanele.

26 Aprilie 2017, 12:13 | 8260 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
In zona Turnu Magurele se asculta telefoanele.

Persoane fizice sau firme de paza ar detine ilegal aparatura de interceptat telefoanele. Nu isi permite oricine asa ceva. Disperarea este prea mare. Deocamdata atat. 

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
Cineva pe 20 Mai 2017, 12:21
#6
Serios??
Oameni buni, telefoanele sunt ascultate oricand dar inregistrarile se folosesc in cazul comiterii unor fapte foarte grave si cu mandat de la judecator. Daca tot nu aveti subiecte de stiri, de ce nu va gasiti o alta preocupare??
. pe 30 Aprilie 2017, 19:15
#5
.
......NIMIC NOU SUB SOARE....
2jk pe 27 Aprilie 2017, 20:35
#4
da
Nu numai in tr mag se asculta telefoanele. Se asculta in toata lumea.pentru orice conversatie este nevoie de doi oameni. Unul vorbeste celalalt asculta. Si invers. Deci nu numai in turnu se asculta telefoanele. Ati inteles acum ?
Ciontu Ilie. pe 27 Aprilie 2017, 17:59
#3
Chiar nu stie nimeni??
Si in cazul acestui site, redactia si unii postaci reusesc sa depisteze adresele de e mail de unde se transmit comentariile??? Chiar asa de naivi sunteti?
Mircea Crisan. pe 26 Aprilie 2017, 17:14
#2
Asa este!!!
Eu cand ma apeleaza cineva, ascult tot ce-mi spune.SI-ACUM, TREABA SERIOASA: PE VREMEA LUI NEA NICU CEASCA, DIN MOTIVE CA ERAM UN INDIVID CU BUBE POLITICE-N CAP, SECURITATEA IMI ASCULTA TELEFONUL. FIIND INSTRUIT DE UN CUNOSCUT CUM SA DEPISTEZ CA SUNT ASCULTAT, DUPA CE M-AM CONVINS M-AM DUS LA COLONELUL BIOLAN, SEFUL SECURITATII LOCALE SI I-AM ZIS CAM ASA: TOVARASE COLONEL, NUMAI UN IDIOT SE APUCA SA SPUNA LA TELEFON "CEEA CE NU TREBUIE"! VA ROG SPUNETI-LE LA BAIETII DVS CA-SI PIERD TIMPUL CU MINE. SI AM CONSTATAT CA NU SI-AU MAI PIERDUT TIMPUL. ASA SI VOI CU ARICOLUL-GLUMA PROASTA.
wjk pe 26 Aprilie 2017, 15:00
#1
haida de
Lasati dreaqu prostiile. Altceva.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.