Pentru labagiii din Politia si Primaria Turnu Magurele.

20 Aprilie 2017, 12:30 | 7944 vizualizări | 16 comentarii
Car Universal
Pentru labagiii din Politia si Primaria Turnu Magurele.

Comert ilegal cu obiecte furate in centrul  orasului Turnu Magurele sub ochii si protectia Politiei. Ce e asta? Coruptie?!

Citeşte şi
Comentarii (16) Adaugă comentariu
www pe 30 Aprilie 2017, 19:48
#16
pt redactie
in alte tari marfa ca asta se vinde odata pe saptamana civilizat cu programare cu loc platit si stabilit ar fi si la noi o varianta multumim primariei si pol
. pe 21 Aprilie 2017, 18:19
#15
.
Spiritul civic si m**erile care scrieti pe acest sait bestial frate
Noi pe 21 Aprilie 2017, 15:55
#14
nu faceți confuzii!
În Turnu Măgurele nu există polițiști!!! Ăia care îmbracă uniforma de poliție sunt plătiți degeaba.
wjk pe 21 Aprilie 2017, 14:19
#13
indemn
Daca nu va convine stuatia scapati de ei foarte usor. Nu cumparati. A cumpara de la rromi sau tti**ni inseamna continuarea manifestarilor de acest fel din partea lor. Deci pur si simplu ignoratii. Ca de facut din tantar armasar e usor. Doar asa crestem tensiuni si alimentam ura. E usor sa arati cu degetul : aia sant de vina pentru ca noi acceptam ceea ce ne deranjeaza. A murit spiritul civic ?
eu pe 21 Aprilie 2017, 08:41
#12
nu vedeti realitatea
acum ceva timp, 2 sau 3 ani, nu se lasa vanzarea ambulanta pe centrul orasului. dupa multe amenzi si joc de-a soarecele si pisica, nici nevasta lu tehnicianu, lubenitari sau femei cu zarzavat nu mai vineau acolo. Apoi, dupa lungi solicitari si demonstratii ca unii din asta castiga cativa lei si acest mod de vanzare le aduce o paine, s-a "acceptat" acest fel de comert! daca voi vedeti doar pe aia a lu' tehnicianu ca vinde boarfe second hand, indirect, sau chiar direct, o puneti si pe babuta de la Islaz sa-si stranga ceapa verde si patrunjelu, ca face marea evaziune fiscala!!! voi decideteti, inca ceva vuiet pe tema asta, si nu va mai vinde nimeni!!!
turnean supărat pe 21 Aprilie 2017, 07:43
#11
va rog să folosiți limbaj civilizat
Este strigător la cer, în mod evident bunurile sunt furate (parfumuri de lux). Vedem că țăranii care vând câteva produse agricole sunt goniți, în schimb, țiganii nu sunt deranjați. Domnilor polițiști, fiecare zi cu comerț de bunuri furate în centrul orașului înseamnă o palmă pentru voi. Faceți-vă datoria!
io pe 20 Aprilie 2017, 20:51
#10
pentru wkj
să dovedească ei că sunt furate? bă, tu chiar ești polițist, doar un incompetent putea spune așa ceva. fraiericiule, ăla e act de comerț neautorizat și nefiscalizat. cu voi in funcție ne ducem dracu toți
wjk pe 20 Aprilie 2017, 19:32
#9
pt cristi
Te rog citeste inca o data ceea ce ai scris. Tu intelegi ceva? Nu sant gabor. Am spus doar un adevar care ne doare pe toti. Tu daca ai motive personale sa urasti ceva e treaba ta. Prost e cel ce rec*rge la jigniri si violenta pantru a si impune punctul de vedere.
Pentru Cristi pe 20 Aprilie 2017, 18:45
#8
Xyxy
De ce trebuie sa jignești o întreaga tagma?presupun ca tu emani numai gaze de eșapament si ai si o inteligenta debordantă cu care nu știi ce sa faci. Vezi ca numărul pop**ație este in creștere inteligenta este constanta
Așa nu pe 20 Aprilie 2017, 18:40
#7
Rusine
S- a mai scris in trecut in referire la limbajul folosit pentru știri, sunt in mod sigur si copii care accesează acest site. Cred ca ar fi foarte indicat sa folosiți un limbaj adecvat. in rest puteți scrie despre cine si ce vreți suntem o țara liberă cel putin la modul de exprimare
manciurianul pe 20 Aprilie 2017, 18:38
#6
sunt votanți psd
cum pol turnu mag sau anaful să-i întrebe decît e ceasul pentru că sunt votanți psd si asistați social au masini si bani dar nu au de muncă pt că le este interzis excaim
Eu pe 20 Aprilie 2017, 18:31
#5
Wjk-prostul satului
Prostovane, esti de batjocu.ra din vina ta! Trebuie sa dovedim noi ca sunt lucruri furate????? Nu e de datoria voastra sa-i intrebati de ce vand in centrul orasului si de unde le au? Sau voi nu ii vedeti? Legi sunt, de ce nu le aplicati?????

P.S

Pentru laba va trebuie scula nu gluma!!!
cristi pe 20 Aprilie 2017, 17:18
#4
n
ba aia e nevasta lui techniceanu ati inebunit vi s-a urat cu binele sa va luati de ea?
Cristi pe 20 Aprilie 2017, 13:23
#3
Pentru wjk
Ba prostule banuiesc ca esti politist de emani atata prostie. Nu trebuiesc sa fie furate obiectele vandute pur si simplu se vand fara nici o autorizatie in centru orasului jos pe o patura chear atat de prost esti sa nu iti dai seama ca nu este in regula? Lasa ca e mai bine sa dormiti in politie.
mario pe 20 Aprilie 2017, 13:12
#2
sunteti varza cu aceasta stire.dak ma gandesc bn ati fost si veti fii ....
Lasati lumea sa manace cv cinstit
wjk pe 20 Aprilie 2017, 12:40
#1
pt redactie
Dovediti ca sant furate faceti reclamatie prezentati probe si labagii isi vor face treaba. Nu acuzati fara dovezi. Iar la saracia care ne inconjoara tot mai mult nu politia e vinovata. Indreptati tunurile in alta parte si cereti legi ca in UE pentru politie. Poate atunci vor invata si romanii sa i respecte asa cum fac atunci cand ies din tara. Trebuie sa aducem politia la alt nivel. Deocamdata sant subiect de batjoc*ra. Si nu din vina lor.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.