Cine si de unde a adus droguri in Turnu Magurele?!

18 Aprilie 2017, 09:11 | 7280 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Cine si de unde a adus droguri in Turnu Magurele.

De foarte multi ani circula prin anumite cercuri o povestioara despre droguri si Turnu Magurele. Conform surselor noastre drogurile au fost aduse cu autocarul dintr-un oras aflat pe doua continente. Cine avea posibilitatea sa faca asemenea transporturi?!

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
sorin pe 26 Aprilie 2017, 11:15
#3
Trafic de tigari si droguri
Problema nu e cu drogurile si tigarile de contrabanda vandute in Turnu.... Problema e cu reteaua inter-institutionala locala (frontiera, militie, pompieri, salvare, poate si Partid) de traficare a coletelor suspecte... Ati auzit multi de aceste lucruri dar ati trecut cu vederea. In c*rand va veti trezi intr-un oras 100% mafiot.
Comisarul Catani. pe 23 Aprilie 2017, 17:35
#2
100% adevarat.
Drogurile in Turnu Magurele le aduce acel individ care si-a luat pseudonimul "ilie de la scularie". In maximum trei saptamani ii veti afla numele real!!!
franchestain pe 18 Aprilie 2017, 13:13
#1
mafioni frate, ca calicimea nare bani nici sa se hîndeasca la 1 buda publica
ca siasa a facut paiangeni la colon sin gît de cînd traeste doar cu aer, si ala inpozabil. Mafioni,frate nu fraerimea muncitoare or opinca agricultoare.

Baiu al baró îi undei SRIu salte organizati antitero si antifurt si anticonruptie din saraca Tara mea bogata, ca pe cin credeti ca distruge cu drogurile? dirept pe copii dvs ca cal batrîn în boiestru nu mai învata iei la 35-40 de ani, satuncea cares mai usor de conrupt? pubertii si adolesentii si tinerii de 20 si pacolo de ani,frate, adica copii fara minte înca care s vitoru de mîne la România.

Si ce face autoritatile? închide ochi si merge pe burta, ca cetateanu drogat si turmentat îi multumit si nplinit în lumea lui si zice pass la OUGuri n miez de noapte, la devalizarea averii publice, la votari, manifestati si greve si uiteasa, "la vremuri noi, tot noi,frate."

Deci nu pot decît petru ca sa raspund: MAFIONI,frate. Amin!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.