PNL Teleorman sta pe un butoi de pulbere. Claudiu Cracea acuza conducerea interimara de mari nereguli menite sa distorsioneze rezultatul alegerilor.

13 Aprilie 2017, 21:31 | 5804 vizualizări | 32 comentarii
Car Universal
PNL Teleorman sta pe un butoi de pulbere.

Inaintea alegerilor interne, incepand din organizatii pana la congresul din iunie, care ar trebui sa-l repuna pe o traiectorie de crestere si, mai ales, sa-i redea suflul necesar unei opozitii eficiente, PNL experimenteaza scandaluri mari in teritoriu, care evidentiaza fragilitate si criza de lidership.

Doua dintre cele mai framantate organizatii sunt tocmai in fiefuri PSD, Teleorman si Constanta.

Liderul liberal din Turnu Magurele, candidat la presedintia PNL Teleorman, Claudiu Cracea, acuza conducerea interimara de mari nereguli menite sa distorsioneze rezultatul alegerilor: schimbarea unor presedinti de organizatii care nu il sustineau pe actualul presedinte, refuzul unor candidaturi dupa bunul plac al conducerii, intrari nelegale in baza de date, unde ar aparea persoane care nu au fost niciodata membri de partid.
Claudiu Cracea acuza manipularea felului in care a fost stabilita norma de delegati la conferinta judeteana:

"Biroul Politic National a recomandat intr-o decizie sa fie un mod unitar de stabilire a delegatiilor care sa tina cont atat de rezultatele la locale si parlamentare, cat si de numarul de voturi obtinute. La Teleorman se tine cont numai de procentele de la alegeri.

Se ajunge in situatia ilara ca orasele care aduc mii de voturi sa aiba mai putini delegati decat o comuna care a obtinut cateva sute de voturi. Se calca in picioare statutul pentru castigarea alegerilor de catre Eugen Parvulescu".

sursa: ziare.com

Citeşte şi
Comentarii (32) Adaugă comentariu
Ilie de la scularie pe 26 Aprilie 2017, 08:06
#32
@Pitotehnicianului
Artificierule, tăticul tău nu te-a învățat că dacă te joci cu chibriturile faci pe tine în pat? Cât despre căcat, se pare că este un aliment de bază în meniul zilei la tine. Ce ți-e și cu scatofagia asta!
Pirotehnistul. pe 25 Aprilie 2017, 07:22
#31
Fassssss....pleosc!
Daca n-a avut loc nici o explozie, inseamna ca butoiul era plin cu CACAT, nu cu pulbere! Pai ce facusi, "liberalule" cracea, la alegeri nu zisesi nimic, ai uitat chibriturile acasa si n-ai putut aprinde fitilul? Sau tu nu stii decat sa aprinzi fitile pe acest site, sub numele de ilie de la scularie=franchestain??
Ilie de la scularie pe 20 Aprilie 2017, 13:29
#30
@Tanta
Tanzico fata, ma uimesti! Ai progresat enorm! Teoria ca teoria dar practica te da de gol. Si apoi, de ce nu l-ai combatut in mod deschis pe Claudiu Cracea? Au fost alegerile in filiala nu demult. Ce te-a impiedicat sa candidezi, daca te crezi asa de competenta? Sau sa sustii un om capabil? Asa, de pe margine e usor sa faci pe deontologul. Las-o mai moale Tantzico fata, ca nu tin la mine prafurile astea! Aveai sau aveati ocazia sa va faceti cunoscuta pozitia si optiunile? Daca ati fost acolo in sala, ati stralucit prin ...discretie. Acum sunteti zmei. Sfatul meu? Ramai la cacofonii si telenovele. E mult mai bine.
tanta pe 20 Aprilie 2017, 12:09
#29
pt ilie de la magazia de scule
Nu convingi pe nimeni cu jigniri. Eu nu am facut decat sa comentez afirmatiile tale. Daca nu stii ce scrii lasa te de comentarii abstracte. Noua ne trebuie oameni inteligenti la toate nivelele. Ori daca ne orientam dupa bani alegem nonvalori si din cauza asta am ajuns unde am ajuns. Nu orice om care are bani poate fi si un bun politician. Sant putini care mai doresc binele societatii. Majoritatea urmaresc doar interesul personal. Betia puterii. Se simt bine cand au un ascendent asuora celorlalti si atunci devin mici dictatori. Ori nimanui nu trebuie asa ceva. Deci Ilie fii mai temperat si nu te lasa orbit de aparente.
Ilie de la scularie pe 20 Aprilie 2017, 11:04
#28
@Tanta
Tantico, m-ai convins! Faci tu ce faci si dai cu mucii-n pleava taman la temeiul trebii. Nu te poti abtine. Ca sa asociezi pe Bozianu cu sefia unei organizatii PNL e prea de tot. Cat de jos ca nivel ii percepi tu pe membrii PNL Turnu Magurele, sa faci o asemenea asociere? Hai mai Tantzico fata ca nu suntem chiar in Burkina Faso! Nu-i vorba, ca Bozianu a cotizat si el, da' la PSD nu la PNL. Asa ca ramai matale la cacofonii si duelul cu gramatica limbii romane, si lasa subtilitaturile. E prea mare palaria pentru matale Tantico fata! Ramai la cacofonii si la telenovele. Parerea mea.
Turneanu pe 20 Aprilie 2017, 10:21
#27
Pentru Ilie
Are dreptate Tanta, deci toată gașca aia așteaptă sfârșitul de lună ca să marcheze Crăcea banii, altfel se închide PNL-ul local. Te și miri cum naiba o fi rezistat fostul PNL după '90 în perioada lui Ilici și a partidului stat din cotizațiile membrilor care au făcut politică din convingere. Asta înseamnă să pui banii ca să fi șef în partid,rezultate zero și o camarila strânsă în jur ce așteaptă retribuția la sfârșitul lunii pe post de birou permanent. Păcat de fostul PNL local care luptat timp de 20 de ani în opoziție cu partidul stat pana să se înscăuneze Crăcea cu girul județului. Cu banii așa e,de aia i-a dat Crăcea 10.000 € lui Necea să strângă voturile de pe Magurele în campanie, dar tot răul spre bine,banii se vor termina și Crăcea își va lua zborul că doar nu îl veți vedea simplu membru nu ?
tanta pe 20 Aprilie 2017, 07:29
#26
pt ilie de la magazia de scule
Aha. M am prins. Deci o organizatie putrnica trebuie sa dispuna de fonduri. Deci aduci bani multi te punem sef. Nu conteaza ce ai in cap. Pai de ce nu il alegeti sef pe bozian ca are mai multi bani ca cracea. Hai cu cacofonia.......
Ilie de la sculărie pe 19 Aprilie 2017, 19:57
#25
@Tanța
Vezi tu Tanțo fată, din cauza unora ca tine s-a ajuns să se spună că rolul femeii e la cratiță. Și nu e corect. Pe lângă cacofonia comisă mai și,,vorbești discuții". Măcar ai fost atentă la ce-am postat? Am spus da, e adevărat, Claudiu Crăcea finanțează PNL local. O știe toată lumea. Dar de aici și până la a figura pe ștatul lui de plată, plus alte elucubrațiile debitate de tine, e cale de ani-lumină fetico. Nu sunt un partizanul lui Crăcea, dar vezi tu o altă alternativă viabilă? O organizație puternică trebuie să dispună de fonduri cu care să-și susțină activitatea. Să apară unul deștept, hotărât, cu inițiativă, și să poată asigura desfășurarea în bune condiții a organizației, și va avea șanse să fie ales. Știi tu pe cineva care are aceste calități? Că din cotizații .... faliment c*rat scrie pe ei.
tanta pe 19 Aprilie 2017, 18:03
#24
pt ilie de la magazia de scule
Lasa gramatica. Intelege mesajul. Tu ai spus la postarea 17 ca cracea sustine financiar partidul. Ori nu mai recunosti ? Deci stati in umbra si va e frica de schimbarea lui. Ca vezi doamne nj mai sant bani pentru partid. Asa o fi ?
Ilie de la scularie pe 19 Aprilie 2017, 09:36
#23
@Tanta
Tantzico fata, matale traiesti in padure sau in Turnu Magurele (nu ca ar fi mare diferenta intre ele)? Dar daca tot te bagi in vorba, macar fa-o cu temei. Spune si matale ceva nou pe tema, uimeste-ne,, lasa-ne cracanati si cu gura larga de uimire, nu repeta ceea ce stim si noi. Pana si prostul satului a aflat cine sustine financiar organizatia PNL Turnu Magurele! Ce era atat de secret? Pe de alta parte, numele proprii se incep cu majuscula, chit ca nu-l ai la inima pe respectivul. Sau partidul. Altfel se poate ajunge cu vorba-n sat ca matale si gramatica limbii romane sunteti cam certate.
tanta pe 19 Aprilie 2017, 08:08
#22
pt ilie de la magazia de scule
Aha incepi sa dai din casa. Asadar cracea sustine financiar organizatia pnl din oras. Pai de unde bani. Din ce afaceri. Bravo deci recunksti ca va cumparat pe toti din pnl ul local si din acest motiv stati in umbra lui. Ia dat si lui florian bani sa plateasca procesul cu primaria ?
Ilie de la scularie pe 19 Aprilie 2017, 07:13
#21
@Turnean
Turnene știi ce? În esență matale te-ai cam învârtit în jurul cozii până ai fi putut să-ți dai sigur cu ușurință un șut în c*r. Mi-ai înșirat doar aiureli despre liberalismul turnean. A spune că frații Niculescu, dl. Viorel Ofițeru, d-na Nicoleta Băețica, dl. Mihai Băețica, Dl. Eduard Tocaci, și mulți alții de la începutul anilor 90 n-au știut cei liberalismul, sau că n-au fost liberali convinși înseamnă că matale habar n-ai despre subiect, sau ești .... de bubui. Tot un drac. Turnene, oamenii ăia au un trecut liberal, familiile lor au suferit din cauza asta. Dacă oamenii ăia nu riposteză, o fac eu în locul lor. Acum pe bune, tu cui dracului vinzi pește stricat? Mie? Nu înghit așa ceva! O tot dai cu neangajarea politică, dar se vede clar: mi-a șoptit o păsărea din câmpul informativ o chestie. Despre o ceartă a cuiva cu cineva, și trecerea primului la mărul verde tongue wink. Touche mon cher?
TURNEANU.( nu Turnean!!!!) pe 18 Aprilie 2017, 17:05
#20
Stimate ilie.........
Te rog las-o balta, nu esti in stare sa porti o discutie civilizata, in limitele bunei cuviinte. Ce scriu eu si ce raspunzi tu!? Stii vorba: surdul n-aude, dar le potriveste! Amin!( vorba fratelui franche)
Ilie de la scularie pe 18 Aprilie 2017, 16:27
#19
@Turnean
Intenționat am făcut acea greșeală ca sa stiu cu cine vorbesc. Se pare ca stiu. Parca mărul verde e mai viabil decât săgeată albastră, nu? In rest ... Nu critica ceea cu n-ai putut fi niciodată. Prea seamănă cu vulpea si strugurii acri.
TURNEANU. pe 18 Aprilie 2017, 12:16
#18
Dle "ilie de la scularie"
Daca vrei sa mai discutam, nu-mi mai articula numele, pentru ca NU SUNT turnean, ci doar folosesc un pseudonim, NU CA MI-AR FI TEAMA DE CINEVA, CI PENTRU CA URMEZ SI EU MODA!. SINCER SA FIU, NU SUNT ANGAJAT POLITIC SI CHIAR DE ASI FI TOT NU M-ASI TEME. CAT DESPRE ISTORIA PNL LOCAL ITI POT SPUNE CA AM AVUT OCAZIA ( NU ZIC NOROCUL PENTRU CA NU-I CAZUL) SA-I CUNOSC PERSONAL PE TOTI PRIMARII ORASULUI, SI CEI DINAINTE DE 1989 SI PE CEI DUPA( nu fac comentarii care nu mai au nici un rost!) VEZI CA DR. NICOLESCU HORIA A FOST DEPUTAT NU SENATOR. PAREREA MEA SINCERA ESTE CA IN TURNU MAGURELE NU AU EXISTAT SI NU EXISTA LIBERALI!!!( NU CRED CA ESTE CINEVA CARE MACAR SA CUNOASCA DOCRINA LIBERALA!) ITI DAU UN SFAT: NU-L MA LAUDA PE CRACEA, ESTE O NULITATE DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE! CRED CA N-AI AVUT VREO TANGENTA CU EL, DACA IL LAUZI ATAT.( pe dracul, banii lui, ha,ha,ha!) CA SA FIU CAUSTIC, ZIC SI EU CA ESTE PUS DE PSD IN PD=PNL,CA SA AIBA GARANTIA CA VA PIERDE MEREU!
Ilie de la scularie pe 18 Aprilie 2017, 08:35
#17
@Turneanului
Repet, cu toate greselile, dl. Cracea are un maare atu. Scorul electoral pe care nici o filiala locala PNL nu l-a putut atinge, la care se mai adauga faptul ca el sustine financiar organizatia. Fara banii lui organizatia PNL din oras este zero. Cotizatiile? Sa fim seriosi! Nu se poate trai din asa ceva. Toti postacii de aici nu cunosc un fapt cert, pe care membrii vechi ai partidului il stiu dar nu-l recunosc pe fata. Rivalitatea dintre Turnu Magurele si Alexandria (implicit si tot judetul). Conducerea de la varf din Alexandria, incepand cu d. Gavanescu (prin 1995-1996), apoi cu restul oamenilor de paie impusi la varful PNL Teleormanfie a jucat pe partitura compusa de Dragnea, fie a batut palma cu el, pe sest sau pe fata. Este foarte usor sa,,vorbesti discutii", fara sa ai habar macar de dedesubturile de alcov ale PNL Teleorman. Inca mai sunt oameni care stiu aceste amanunte, dar din pacate parerea lor nu este nici ascultata nici dorita.
Ilie de la scularie pe 18 Aprilie 2017, 08:21
#16
@Turneanul
Turnene, un pic de istorie locala nu ti-ar strica. Nici tie, si nici alora care-si exprima,,vastele"lor cunostinte si competente politice. S-o luam cu inceputul: imediat dupa 1989 postul de primar a fost ocupat de dl. Niculescu, care a ajuns apoi senator de Teleorman. Apoi in 1992, alegerile locale au fost castigate de regretatul dl. Tocaci. Intre 1990 - 1992 a fost vorba de liberalism autentic. Atunci inca mai erau in PNL oameni de valoare, asa cum a fost regretatul dl. Ofiteru. Apoi, nimic. In 1996 nu a fost vorba de opozitie. Acel FSN, devenit ulterior PD nu s-a dezis de origini. Sa fim seriosi! Dl. Cracea, cu toate greselile tactice grave facute, a avut cel mai mare scor. Nu dl. Pirvulescu. Nu organizatiile PNL din judet. Doar PNL Turnu Magurele a facut pe Dragnea sa-i tremure mustata. Stim foarte bine manariile facute de PSD, cu oamenii lor in usa sectiilor de votare, de celebrii flotanti aparuti brusc pe listele electorale permanente. Sti asta. E istorie.
TURNEANU. pe 18 Aprilie 2017, 07:18
#15
Pentru "tanta&costel;"
Va dau un sfat amical si dezinteresat: NU MAI DATI REZULTATE CARE AR FI FOST OBTINUTE DE CATRE CRACEA SI PNL IN ALEGERILE LOCALE, PENTRU CA AU FOST MULT UMFLATE IN FAVOAREA LOR. VA SPUNE ACEST LUCRU UN INS CARE A FACUT PARTE DIN BIROUL ELECTORAL MUNICIPAL SI CARE-STIU CA NU VA VINE A CREDE- ESTE COMPLET NEUTRU SI PENTRU P.S.D. SI PENTRU P.N.L.(n-am nevoie sa fiu crezut!)
tanta pe 17 Aprilie 2017, 08:22
#14
pt costel
Bravo. A fost meritul vostru al tuturor celor care s au mobilizat. Voi ati castigat. Nu si cracea. Nu va confundati cu el. El pierde mereu. Alegeti un lider bun dintre voi ceilLti si avetti sanse in continuare. Nu mai mergeti pe linia moarta. Succes. Nu va mai cramponati de perdanti. Invatati di greselile trecutului.
TURNEANU. pe 17 Aprilie 2017, 07:23
#13
Lui #11 xostel.
In anul 1996 opozitia A CASTIGAT POSUL DE PRIMAR SI MAJORITATEA ZDROBITOARE A LOCURILOR DE CONSILIERI. APOI, BOMBA: IN FRUNTE CU PRIMARUL SI APROAPE TOTI CONSILIERII, AU TRECUT LA PDSR!!!! SI ACUM, IA UITA-TE CUM SE VOTEAZA IN CONSILIUL LOCAL SI TRAGE TU CONCLUZIA.
TURNEANU. pe 16 Aprilie 2017, 17:14
#12
Liberali turneni-treziti-va!
Acum, ori niciodata, croiti-va o soarta! Indemnul meu se bazeaza pe ipoteza ca mai exista LIBERALI in Turnu Magurele, desi exista serioase indoieli. Daca mai exista, primul pas este EXCLUDEREA LUI CRACEA DIN P.N.L N-are decat sa se duca la miscarea lui Basescu. Oricum, el promisese, dupa ce a pierdut alegerile ca Primar, ca se retrage din politica. De ce n-o face?????
Xostel pe 16 Aprilie 2017, 16:11
#11
Lui Tanta
Cand a mai avut opozitia 7 consilieri locali si aproape 40% la alegerile pebtru functia de primar, Tanto!? Hai spune fa, cine?
strul pe 15 Aprilie 2017, 14:29
#10
am râs cu lacrimi
Le e frică de Crăcea... Asta e chiar tare. Bă fraiericiule, Crăcea e un pudel vopsit, vrea și el un os mai mare, nu contează cine îl aruncă.
tanta pe 15 Aprilie 2017, 13:29
#9
pt costel
Asa e. Cracea lupta. E un don quijote actual. Pierde pe banda rulanta. Si atunci de ce pnl turnu magurele nu alege alt lider mai cu noroc ? Poate va avea sanse la alegeri. Oare in tot partidul nu mai sant si alti oameni de marca decat cracea ? Chiar nu v ati saturat de el ? Cred ca se impune o schimbare iar cracea sa mai stea in banca lui. Doar face valuri si atat. Nu are ceea ce ii trebuie unui politician care sa impuna decat ambitia pur personala sau face politica din lipsa de ocupatie.
Florin pe 15 Aprilie 2017, 11:01
#8
Pîrtulescu
Eugen Pîrtulescu a castigat cumva Consiliul Judetean sau nu stiu eu!? Sa te bagi unde esti sigur ca castigi ( Senat), nu trebuie sa lupti si nici sa ai prea multa carte.
Costel pe 15 Aprilie 2017, 10:00
#7
Cracea
Cracea macar lupta ! Voi faceti doar joc de picioare si va-nchinati la Poarta . Fara Cracea, iar ajunge opozitia la 1000 de voturi. E singurul de care le este frica psd-ilor, restul nu conteaza.
MTD pe 15 Aprilie 2017, 08:51
#6
ÎNTOTDEAUNA DE DREAPTA !
BRAVOO,VOI VĂ BATEȚI ÎNTRE VOI IAR DRAGNEA A ÎNCĂLECAT ROMÂNIA!PÂNĂ LA URMĂTOARELE ALEGERI,E POSIBIL SĂ NU MAI FIE NICI ALEGĂTORI,DAR ALEȘI.DIHONIA,LĂCOMIA ȘI MINCIUNA,AU PĂTRUNS ADÂNC ÎN ADN-UL POPORULUI ROMÂN.DACĂ NU NE TREZIM CU TOȚII,ROMÂNIA VA FI O ALTFEL DE COREE DE NORD.
Gelu pe 14 Aprilie 2017, 13:00
#5
Stire mincinoasa
Am verificat sursa indicata si nu am gasit nimic despre aceste relatari, o inventie marca Cracea Nasul lui Pinochio!
Turneanul pe 14 Aprilie 2017, 10:59
#4
Alegeri
Păi ce vă așteptați de la Crăcea? El care se leagă de scaunul de președinte și a pus în comitetul de organizare a alegerilor locale din partid doar membrii din gașca de apropiați ca sa fie sigur că va fi din nou ales deși în alegerile electorale locale a candidat și a pierdut de 3 ori îl acuza de același lucru pe Eugen Pârvulescu,adică hoțul strigă hoții. Cu asemenea reprezentanți vreți să sperați ca PNL -ul va ajunge la putere vre-odată în Teleorman?
Aoleu pe 14 Aprilie 2017, 10:52
#3
nu se poate
INCA O BATALIE IN CARE INTRA CRACEA SI O VA PIERDE FRUMOS LOL LOL LOL
votant pe 14 Aprilie 2017, 07:53
#2
intrebare
Claudiule tu de fapt cu cine tii? Ai grija ce faci. In c*rand alea de la lber in tr te vor tavali prin noroi ca in anii 2015. 2016 sau ai uitat articolele acelea ? Noi asteptam stirile.
Stiri pe 13 Aprilie 2017, 22:57
#1
Extraordinar
Ce știre interesantă.si domni care au condus județul pe vremea PDL - ului, au furat ca de-altfel ca majoritatea politicienilor ce fac? Ii reactivează? Ar fi interesant sa publicați ceva articole si de acele personaje care au furat milioane de euro si acum ii înmulțesc. Se poate?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.