Firma Polaris se rasteste la teleormanenii care nu platesc gunoiul. Din pacate, saracia e prea mare.

7 Aprilie 2017, 13:53 | 6.508 | 9
Firma Polaria se rasteste la teleormaneni care nu platesc gunoiul. Din pacate, saracia e prea mare.
Car Universal

De peste două săptămâni, compania de salubrizare Polaris M Holding a refuzat să mai ridice gunoiul din mai multe cartiere din Alexandria, Turnu Măgurele, Roșiorii de Vede, Videle și Zimnicea. Motivul, datoriile foarte mari pe care abonații din anumite zone le-au acumulat, peste 80 de miliarde lei vechi.

Criza gunoiului din județul Teleorman a ajuns la final. După o discuție de mai bine de 2 ore între proprietarii firmei Polaris, primarii de municipii și orașe și președintele Consiliului Județean Teleorman, s-a luat decizia ca, începând de mâine, 07 aprilie, gunoiul menajer să fie ridicat din toate colțurile județului.

Munții de gunoaie de prin unele cartiere vor dispărea începând de mâine. Oficialitățile județului au conștientizat pericolul și i-au chemat la negocieri pe proprietarii firmei Polaris.

sursa: trnews.ro

9 comentarii Comentează

 • #9
  Arbitrul ajutator pe 26 Iulie 2018, 09:45
  Gunoiul se ridica - selectiv !
  Angajatii celor de la SC Polaris, ridica gunoiul dupa buna lor dispozitie, din ziua respectiva ! Ei sunt cei care fac selectia gunoiului, ca doar au echipament de specialitate, iar daca sunt bine dispusi, s-ar putera sa-l ridice, daca nu - nu, ramai cu el la poarta si te desc*rci ! Cu gunoiul care nu se ridica - ca asa vrea SC POLARIS - ce facem dle. primar ? Bine ar fi daca l-am duce in parcul din fata primariei Zimnicea sau la sediul SC POLARIS .
 • #8
  iancovici pe 9 Aprilie 2018, 11:01
  polaris
  niste nesimtitii platesc si nu ridica gunoiu
 • #7
  fane de la sifone pe 8 Mai 2017, 22:36
  gunoi d eoameni
  mai baieti dar ce credeti ca domnul baja sorin mare batavan si mare sef care face contracte preferentiale prin oamenii lui din subordine nu are vina in nemultumirile voastre daca a ti sti ce face acest taran betavan in firma polaris ia mai faceti spaturi si sa vedeti ca am dreptate
 • #6
  Sa plateasca toti pe 8 Aprilie 2017, 13:40
  Vrei servicii?
  Trebuie sa platesti. Nu va mai aberati pe aici ca este super mare pretul. Cui nu ii convine pretul si serviciile sa nu mai plateasca dar nici sa nu isi mai arunce gunoiul in tomberoanele Polaris. Sa isi fac tomberoanele lor si sa il care ei la groapa de gunoi unde sa plateasca. Sunt atatea gropi de gunoi pe teritoriul acestei tari la care se primeste gunoi de oriunde. Niste carcotasi turnenii astia. Sau sa se mute cui nu ii convine orasul. Cine ii tine aici? Au 2 maini si 2 picioare tocmai pt a ii duve unde vor si pentru a lucra, nu sa se planga.
 • #5
  Valu pe 8 Aprilie 2017, 08:32
  # 4 - ai omorât logica
  Păi,un contract se face între două sau mai multe părți,corect nu?Când una sau mai multe părți se angajează să plătească serviciile la prețul stabilit prin contract,iar cea furnizoare de servicii nu-și respectă obligațiile contractuale,ce e de facut?Contractele nu sunt făcute să fie respectate?Numai în România există prostul obicei de a nu respecta legile și a nu răspunde nimeni pentru greșelile făcute.Și da,Dumitru Martin,prieten și poate partener de afaceri cu Dragnea,a fost condamnat.Bine,asta într-o țară civilizată și unde legea nu este facultativă.Și atunci vine întrebarea:Merită să mai fi corect față de astfel de firme ale căror patroni sunt niște infractori?
 • #4
  wjk pe 8 Aprilie 2017, 06:58
  in sfarsit
  Oameni buni cei ce incalca legea sa raspunda pentru faptele lor. Aici nu vorbim de firme ci de sanatatea noastra. Intradevar e saracie mare dar asta nu inseamna sa ne condamnam singuri sa mai traim si in mizerie. Autoritatie trebuie sa rezolve problema insa indiferent cine va strange gunoiul noi cetatenii trebuie sa platim. Trebuie sa platim intelegeti ? Pentru sanatate. Lasati politica si legaturile asazis mafiote. Toti trebuie sa plateasca . Aici primariile trebuie sa faca ceva si sa i obkige pe toti sa plateasca.
 • #3
  x pe 8 Aprilie 2017, 05:46
  POLARIS
  dece nu maresc taxele dupa bunul plac?...dece se cere spaga la anagajare apoi alta spaga la mentinwrea locului de munca pe sublimul post de gunoier ...avem organizme specializate in acest sens...exista in orasul nostru?
 • #2
  Marian pe 7 Aprilie 2017, 19:58
  POLARIS, FIRMA MAFIOTA !
  Azi tocmai a fost condamnat patronul firmei Polaris,in SUA,la 13 ani de inchisoare cu executare.Cum sa mai avem incredere in din ce in ce mai multi penali.
 • #1
  Cucu din padurea verde pe 7 Aprilie 2017, 15:16
  Recunostinta vesnica
  Multumim din inima partidului si eroului conducator.

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.