Rica si Stanica dezbat jaful banului public din comuna Saelele.

05 Martie 2017, 08:46 | 6013 vizualizări | 11 comentarii
Car Universal
Comuna Saelele.

Rica de la Saele pe 04 Martie 2017, 20:39#20
Banul public
Si uite asa s-au dus in buzunarul a doi borfasi 25 de miliarde.Atit a costat constructia asasisului azil de batrini din satul Pleasov.Oamenii satului spun ca acesti bani ar fi ajuns sa renoveze toate casele din comuna.Si cind te gindesti ca aici sint cazati 6-7 batrini .Ma intreb,cit se cheltuie lunar cu acesti batrini ca au angajat o armata de oameni.Se aude ca seful acestui azil ar fi un fost militian de nivel mediocru pensionar din Alexandria si vine pe la azil din joi in pasti.Chiar nu vede nimeni cum se fura banul public in comuna Saelele?

Stanica pe 04 Martie 2017, 23:17
#22
Pentru Rica de la Saelele
D-le Rica sa stii ca militianul de care vorbesti este din Pleasov (Parle) si a fost militian in Alexandria,acum este pensionar cu o pensie de peste 70 de milioane si primeste de la azil un salariu de aproape 65 milioane.Nu stiu care sint meritele acestui pungas dar ceva polite se platesc de primarel.Sa stii ca lunar se cheltuie la acest azil peste 700 milioane lei(salarii,taxe,utilitati,materiale,alimente si altele)Toti angajatii sint apropiati ai primarului,unii fiind de o prostie rara dar avind 2 facultati(Cristi contabilul,baiatul lui Nepotu).Cum a ajuns asta contabil la Azilul lu peste?
Citeşte şi
Comentarii (11) Adaugă comentariu
satanASA pe 08 Martie 2017, 14:53
#11
franchi, franchiiii
Ma capsor mare si deformat, esti o naluca resapata. Te tot dai p acilea ca esti corect si drept. Da hai spune tu, cum ai luat permisul auto LOL LOL . Hai spune si pacatele se vor dizolva.
franchestain pe 05 Martie 2017, 19:45
#10
pe puscariabili astia, frate i sperie doar cofiscarea jafului public, nu carcera
ca cei mai important, îi sasi asigure copii co baza materiala solida si poa sa faca carcera cît cuprinde dupaia, ca orcum le cade cîtiva anisori / la 3, da sa nu li se cofiste furaciunele furate de la prostimea cotizanta. Iei stie, frate ca se cofisca doar o mica cantitate de furaciuni si malai, care s la vedere ca momeala si daia pune grosu de bunaciuni imobile pe numele la bunice, sore, nepoate, versoare, matuse, "foste" neveste or amante (ca domnitele astea s mai materialiste dîn fire si pune botu mai usor la amenintari la viata lor si mai ales a copiilor lor si la mardeala si cu ultimele dîn ele o mai pune si do mamaliga, deci se recupereaza usor paguba daca le vine vro ideie naspa),iar cascavalu cash l ascunde, frate pîn oaze si alte (ga)oaze fiscale cu confidentialitate secreta la blana ca dabia mai poa sai scoata chiar si ei, dar mite DNAu. Iar acolo sus, la nivel National, se asigura de legi sa nu faca carcera prea multa si sa ramuye si cu malaiu si cu alte furaciuni. Amin!
fane pe 05 Martie 2017, 19:19
#9
Andronache Cristi un profesionist!
Cristi,baiatul lui Nepotu este expert contabil,asa ca nu mai denigrati adevaratii profesionisti!
UN MAGUREAN pe 05 Martie 2017, 13:13
#8
hoția ca hoția
dar noi avem un primar care a fost ales cu surle că el se lăuda că face si drege că oras o să fie ca o floare,de unde au trecut alegeriile sa pus pe somn si îsi aduce aminte cînd vin alegeriile iar magurelea este praf fara apa si canal so gaze,un impostor de primar 4ani poate să doarmă linistit str mihai viteazul este pardaf anton pann o parte asfaltată numai ciururi facute

snake
Omul din Saelele pe 05 Martie 2017, 12:18
#7
Boolangii
La Saelele doi boolangii recunoscuti, Gabie VLADULESCU-puscarias confirmat si Sandu GHEORGHE-un milog de bani, retardat si cu grave probleme psihice-de o rautate fara margini-sifoneaza cam 50,000 ron lunar-cu ajutorul banditului de primar!!!
VRETI DREPTATE ?!...Sa fim seriosi.. pe 05 Martie 2017, 11:55
#6
VRETI DREPTATE ?!... Sa fim seriosi...
BINE VA FACE, CA VOI L-ATI VOTAT... E PROST CA NU VA IA SI PIELEA DE PE VOI....
Riseproject pe 05 Martie 2017, 11:33
#5
Liber in Teleorman
Mai uitativa si pe alte syteuri si mai dați câte o știre si de la alții
Total greșit pe 05 Martie 2017, 10:33
#4
Contabil
Contabila este Aurelia Muncă
Ionut pe 05 Martie 2017, 10:31
#3
Căminul de bătrâni Saelele
Administratorul căminului de bătrâni este vărul Primarului si este tot din Pleasov
Mari pe 05 Martie 2017, 10:21
#2
Saelele
Pe director in cheamă Pește Paol
SXXXX pe 05 Martie 2017, 09:34
#1
Marea hotie dintr-un judet sarac
Eu va propuna sa lasam comentariile si cine are probe si dovezi,sa puna mana sa faca plangeri si informari parchetelor si DNA.Pe hotii astia nu-i mai sperie nimic,poate doar puscaria si confiscarea averilor.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.