DRAGNEA, FORTĂREAȚA DIN BRAZILIA

01 Martie 2017, 15:34 | 4207 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
DRAGNEA, FORTĂREAȚA DIN BRAZILIA

Liviu Dragnea, președintele PSD, este omul politic al momentului. Infama ordonanță 13 promovată inclusiv în beneficiul său de guvernul Grindeanu a scos sute de mii de români în stradă, iar Dragnea a dat înapoi. Scandalul ordonanței a scos însă la iveală modul de operare al politicianului: noaptea și prin interpuși.

RISE Project a investigat modul în care și-a construit Dragnea puterea politică și economică și a descoperit că premierul Grindeanu nu este singurul interpus al șefului PSD. În ultimii zece ani, Dragnea și-a consolidat influența, folosindu-se de un cerc restrâns de oameni de încredere.

Astăzi vă prezentăm filiera braziliană a grupului care l-a ajutat și, la rândul lui, a profitat de ascensiunea politică a lui Dragnea: grupul din Cumbuco.

  • am mers pe urmele afacerilor din Brazilia ale unui milionar român care s-a sinucis în avion și am dat de oamenii lui Dragnea
  • Mugurel Gheorghiaș, “Melcul”, fost coleg de facultate, coleg de trupă rock de-al șefului PSD și acționar al firmei Tel Drum, a înființat peste ocean o firmă pentru investiții în hoteluri, restaurante și alte imobiliare încă din 2010
  • Gheorghiaș a introdus de cel puțin șase ori în Brazilia, în 2010-2011, bani descriși drept “investiții directe din România”
  • Costel Comana, milionarul care s-a sinucis, și el fost coleg de facultate cu Dragnea, a înființat alte două firme pe malul Atlanticului, cu ajutorul aceluiași localnic care apare în firma lui Gheorghiaș
  • am identificat vila cu piscină și teren de tenis unde petreceau Dragnea, Comana, Gheorghiaș și alți apropiați

Cititi articolul integral pe riseproject.ro

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
HAI LA LUPTA CEA MARE... pe 05 Martie 2017, 12:09
#4
NU VA FIE FRICA...
DACA NU-I VOM LINSA, SE VOR SINUCIDE...
luuhqeiu pe 02 Martie 2017, 08:46
#3
ce spui Cucleo
cum a fost in Brazilia? a aparut pe undeva si numele tau.asa printr-un act oficial,pasaport,zona aeroport,ceva foto?vine si rindul vostru.asa cum apari prin imagini impreuna cu Dragnea asa o sa apari si prin alte probe.
coco pe 01 Martie 2017, 22:08
#2
Ohoho
Uitati-va la știri, Dragnea e căcat pe el, de vede clar că minte. Când l-au întrebat ziariștii de Comana și Brazilia, a înghețat, i-a tremurat vocea. Adio Dragnea!
Ggg pe 01 Martie 2017, 21:37
#1
ce mă?
Au prins vulpes cu găina în gură? Nimeni nu comentează? Sunteți cacati pe voi de frică.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.