Turnucustiri.ro, sursa pentru ziaristi cunoscuti din presa centrala: DEZVĂLUIRE. Istoria primului „tun“ imobiliar al lui Liviu Dragnea: Teleormanul, cumpărat cu un dolar pe metru pătrat

20 Februarie 2017, 13:31 | 4635 vizualizări | 17 comentarii
Car Universal
Liviu Dragnea.

Peste 18.000 de metri pătrați de clădiri și teren pentru numai 22.000 de dolari. Adică în jur de un dolar și 25 de cenți pentru fiecare metru pătrat de imobiliare constând în restaurante, spații comerciale, terenuri. Toate fuseseră ale statului. Până când, în 2005, au ajuns în proprietatea lui Liviu Dragnea.

Un tun imobiliar l-a transformat pe bugetarul Liviu Dragnea, la începutul anilor 2000, într-un burghez care putea trăi toată viața doar din rente. La mijloc, însă, nu a fost vreo afacere privată de succes, ci o învârteală cu statul, bazată pe funcțiile publice importante pe care Dragnea le deține de peste 20 de ani.

Mai mult, aici >> romanialibera.ro

Citeşte şi
Comentarii (17) Adaugă comentariu
.. pe 04 Martie 2017, 20:56
#17
..
CUM IL MAI RABDA PAMANTUL???
... pe 24 Februarie 2017, 21:30
#16
...
NOI,CEI CARE AM VANDUT PAMANTURILE "PE DOI BANI", SUNTEM VINOVATI DE TOT CE SE INTAMPLA...
Ionut margarit pe 23 Februarie 2017, 13:12
#15
Nu fi naiv
Romania libera are sursele ei, ca au boala pe psd asta e partea 2.Chiar crezi ca preiea stiri de pe saitu tau. Fi serios.
BAU-BAU pe 22 Februarie 2017, 12:48
#14
Pe cine ridicati,saracilor ?
De ridicat o sa fie ridicat altcineva,e chiar cel pe care-l aparati voi.Ciocu mic ca vine tzunami si va intra apa in gura la toti PSD-istii.
SRI pe 22 Februarie 2017, 00:40
#13
LINISTE
CIOCUL MIC CA VA SALTAM VORBITI CAM MULT SI AIUREA, RESPECT PENTRU DOMNUL DRAGNEA VA RUGAM
...234 pe 21 Februarie 2017, 17:52
#12
NICIO VORBA DESPRE SC TELDRUM SA???
HAI SA NU MAI PUNEM BOTU LA FUMIGENE SI SA AFLAM DESPRE ADEVARATA PUSCULITA A LUI DRAGNEA,ADICA TELDRUM.DIN RESTUL DE SMECHERII REZULTA DOAR BANI DE BUZUNAR PENTRU COPII LUI DRAGNEA.NUMAI BMW ALA ALBASTRU FACE CAT CHIRIILE PE 10 ANI DE LA TOATE SPATIILE DE CARE SE VORBESTE PE AICI,
COMET pe 21 Februarie 2017, 08:32
#11
DRAGNEA PUSCARIE!!!
Trebuie sa fie clar odata pentru totdeauna-LIVIU NICOLAE DRAGNEA este INFRACTOR, trebuie incarcerat rapid!!!!Sa nu se mai tergiverseze procesul!!!!
lio pe 21 Februarie 2017, 07:29
#10
DREPTATE CAND??
DA MA DRAGNEA A FURAT UN INTREG JUDET SI?CINE O SA FACA DREPTATE VREODATA???AU TRECUT 20 DE ANI A LUAT PE NIMIC TOATE SPATIILE COMERCIALE DIN JUDET,,TOT PE VREMEA LU CEAUSESSCU TRAIM DAR ACUM INJURAM PE CINE VREM SI DEGEABA SI AVEM PROGRAME TV LA CARE SA NE HOLBAM,,NE AM CASTIGAT DOAR DREPTUL LA LATRAT
Noi pe 20 Februarie 2017, 22:42
#9
si totusi exista o solutie, daca nu va functiona PSD - VA FI DEMIS DE LA GUVERNARE DE PROTESTATARI
Soluția salvatoare pentru Justiție ar fi discutarea Ordonanței 13 în Parlament și respingerea ei prin vot, înainte ca Ordonanța 14 să fie declarată neconstituțională.



Semnalele nu sunt însă bune: de câteva zile, Parlamentul refuză constant să pună pe ordinea de zi Ordonanța 13. Majoritatea PSD-ALDE pare hotărâtă să-și salveze penalii, în frunte cu Dragnea.



Reaua-credință a acestei majorități este confirmată de o dezvăluire făcută de agenția News.ro: Luiza Căzănescu, femeia care a atacat în instanță Ordonanța 14, gravitează pe orbita lui Florin Iordache, odiosul ministru al Justiției din zilele puciului anti-Justiție!



Luiza Căzănescu are profilul ideal pentru a executa o operațiune atât de murdară: a fost condamnată în primă instanță la trei ani şi două luni de închisoare pentru complicitate la abuz în serviciu, iar apelul se judecă la Curtea de Apel Ploiești. Acest palmares a ajutat-o să devină favorita lui Iordache la mascarada numită „dezbatere publică“ din 30 ianuarie.
Noi pe 20 Februarie 2017, 22:39
#8
Continuă operațiunea de salvare a corupților. Se lucrează sub acoperire
Jocul de-a „asasinul nevăzut“ presupune un scenariu la fel de pervers: Curtea nu va fi sesizată de PSD, ci de un cetățean al patriei! Sau de mai mulți. Această operațiune a demarat deja: este atacată „la rădăcină“ însăși Ordonanța 14. Fostul deputat Theodor Nicolescu (PNL) și fostul primar din Năvodari, Nicolae Matei (PSD), au făcut-o deja. Dar arma secretă este o anume Luiza Căzănescu. Judecată pentru abuz în serviciu, aceasta a solicitat instanței ridicarea excepției de neconstituționalitate. Dacă instanța va răspunde pozitiv, se va ajunge la Curtea Constituțională. Adică exact unde voiau scenariștii planului diabolic al majorității PSD-ALDE. De aici, lucrurile iau viteză. Dacă Ordonanța 14 va fi declarată neconstituțională (și are șanse să fie, pentru că băieții au grijă să lase o codiță), atunci va intra în vigoare Ordonanța 13 (anti-Justiție), care va dezincrimina abuzul în serviciu, va pulveriza mii de dosare, va salva sute de politruci hoțomani.
mitrus pe 20 Februarie 2017, 22:25
#7
copii au voie la protest, psd zice ca nu au, desi legal au voie
Recomandările internaționale permit aducerea copiilor la proteste. Chiar în legea românească de protecție și promovare a drepturilor copilului (L272/2004), invocată de PSD pentru a-și justifica represaliile, se prevede că „copilul are dreptul la libera asociere în structuri formale și informale, precum și libertatea de întrunire pașnică, în limitele prevăzute de lege“. În plus, „copilul are dreptul la libertate de exprimare“. Jurnalistul Grigore Cartianu a dezvăluit că directorii școlilor, politruci PSD, au primit ordin să le înmâneze părinților cu copii minori un „Contract educațional“ în care este strec*rată o interdicție revoltătoare: „Beneficiarul direct (elevul) are obligația de a nu organiza/participa la acțiuni de protest“. Înțeleg aceste zbateri. Pentru PSD, pericolul este foarte mare. În timp, această generație care-și redescoperă civismul și care-și educă copiii în acest spirit poate duce la moartea politică a PSD, odată cu dispariția propriului electorat din cauze naturale.
martin pe 20 Februarie 2017, 21:58
#6
iaca ce face psd in alba iulia
voua va vine sa credeti ce face PSD in alte regiuni din tara:

http://www.b1.ro/stiri/eveniment/situatie-halucinanta-pancarte-impartite-din-sac-la-un-miting-anti-iohannis-de-la-alba-iulia-oamenilor-care-nu-stiu-sa-explice-de-ce-protesteaza-video-177371.html



Peste 6.000 de oameni la un miting organizat de PSD în Piteşti. Ulterior, ei au scandat articipanţii la protest au pancarte cu mesajele: "România roşie", "România e PSD", "Împreună pentru România", "Informare, nu manip**are" şi "Susţin Guvernul Grindeanu".



Astia nu sunt sanatosi la cap, nici cine i-a organizat, vorbim aici de PSD ! CAND CHIAR PROTESTATARII AU CAZUT IN PLASA MANIPULARII PSD-ISTE ! ATENTIE MAREEEEE, PANCARTELE AU FOST IMPARTITE DINTR-UN SAC DE CATRE UN PSD-IST, DECI NU SI LE-AU CONFECTIONAT PROTESTATARII ! DREPT URMARE NICI NU STIAU DE CE ERAU ACOLO SI PENTRU CE URMA SA PROTESTEZE !
mihut pe 20 Februarie 2017, 20:44
#5
daca nu ajunge la puscarie cat mai repede
transorma toata tara intr`un teleorman, e clar.
Marius pe 20 Februarie 2017, 20:37
#4
asa a fost sa fie
dragneo, vezi ca ai cartite in partid carora nu le-ai dat ce le-ai promis si acum incep sa te toarne. cum nu te-ai tinut de promisiune nici cu programul de guvernare. si acum ghici ce ?... iti vor capul pe tava.
Noi pe 20 Februarie 2017, 20:14
#3
unde esti tu (.) punctulet
sa ne reconfirmi ca noi pe aici vorbim prostii ! asteptam contraargumentele tale, inostite de dovezi, nu doar vorbe in vant si praf in ochi, lumineaza-ne tu pe noi astia "spalati pe creier" smile))))
Eu pe 20 Februarie 2017, 19:51
#2
acesta e doar inceputul
o mica parte. aveti putina rabdare si veti vedea ce va urma !
eu pe 20 Februarie 2017, 18:29
#1
nici 20 de ani
Nici 20 de ani de pușcărie nu ar fi suficienti pentru scârba de Dragnea. A jefuit județul și nu numai. Gândiți-va că nu a făcut nimic bun pentru oraș, pentru județul nostru. Au prosperat doar lichelele care au fost obediente, scarnaviile care nu au cracnit in fata lui, loaze care au făcut potlogarii. Da nenorociților, ca și el, și voi sunteți vinovați de falimentul județului!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.