Am auzit zvonuri ca Liviu Dragnea e bulangiu si ca o suge.

19 Februarie 2017, 21:22 | 5338 vizualizări | 19 comentarii
Car Universal
Am auzit zvonuri ca Liviu Dragnea e bulangiu si ca o suge.

"Mie personal mi s-a parut ciudat cum un sef de banca cu capital strain protesteaza impotriva Guvernului. Am auzit tot felul de zvonuri la televiziune cum corporatii multinationale, si chiar si nationale, au finantat si au stimulat si au indemnat proprii angajati sa iasa la aceste manifestatii", a afirmat Dragnea, potrivit News.ro.

Mai, penalule, cum iti permiti sa afirmi asa ceva. Multinationalele dau de lucru la un procent mare din populatie. Daca nu ar fi multinationalele s-ar alege praful de tarisoara asta. Bulangiule, tu nu ai dat voie la niciun investitor mare sa vina in Teleorman. Fabricile de tricotaje tot multinationale sunt. Daca pleaca cele cateva firme mari de confectii textile din Turnu se duce dracu orasul. Ceea ce spui tu, rahatule, se intampla la firmele controlate de voi.

Protestele din aceste zile au scos la lumina unul dintre motivele pentru care Liviu Dragnea nu a primit investitori in Teleorman. Exemplul Pirelli, firma multinationala, este cunoscut de tot Teleormanul. Jupanul este suparat, in aceste zile, pe multinationale, fiindca acestea si-au trimis angajatii sa protesteze.
Corporatistii nu pot fi controlati, mai mult pot fi obraznici si protesteaza. Liviu Dragnea iubeste electoratul sarac material si cu duhul. Daca nu erau multinationalele economia tarii era pe butuci la fel ca a Teleormanului.

Citeşte şi
Comentarii (19) Adaugă comentariu
Fine finete pe 24 Noiembrie 2017, 23:49
#19
La puscarie
Bulangiu dă bulangiu
VOM TRIUMFA...HAI LIBERARE.... pe 04 Martie 2017, 08:07
#18
VOM TRIUMFA...HAI LIBERARE....
"CEASUL VOSTRU",VA SUNA IN CURAND....

MOHANU,CUCLEA,PICU,SCHIOPU,CONSTANTIN,BUCATA,TRIBUNALUL,VOR FI ANCHETATI,TELEVIZATI,etc...

CEI CARE AR FI TREBUIT SA FIE CORECTI,AU FACUT ABUZ...
ADEVARUL VA TRIUMFA... pe 24 Februarie 2017, 19:11
#17
NU VA FIE FRICA...
Incepand cu cei din primaria Tr Magurele,care au fost si sunt membri in psd,sunt cei mai mari excroci din istoria Teleormanului...Aici s-a inceput dezastrul orasului incet,dar sigur, de cand a fost Mohanu Nicolae primar, apoi l-a lasat "la comanda" pe Cuclea Danut, care a continuat dezastrul... Toti consilierii anteriori si actuali, au devastat tot...

Sunt uniti la rele, cu : Paun Picu,Tribunalul(fiind inclusi cativa avocati,presedinti,judecatori)Politia,Cadastrul (local si judetean)...

Vor fi verificati de catre : D.N.A.,CURTEA DE CONTURI,etc...Vor fi dati la Televiziuni...

Sfarsitul celor lacomi,este foarte aproape....
Captain America pe 23 Februarie 2017, 21:26
#16
Vrabia Mihai Viteazul
Când a venit jupânul din SUA unde si-a luat bilet la circ a zis că a dat peste o mineriada, acum spune că protestele noastre seamănă cu cele de acolo împotriva lui Trump.Se crede congruent cu presed.SUA.Tov.Dragnea, 18 procente date de pop**ație(cam știm care) nu-ti da dreptul la guvernare discreționară,scuze, 60procente nu au ieșit la vot.Vezi tinerii de la guvern,nu babele isterice de la Cotroceni.Alea mai au doua,trei pensii și ați de ele,dar cu noi ce aveți de gând, că nu avem loc*ri de munca și avem școli înalte.
Ilie de la scularie pe 21 Februarie 2017, 15:17
#15
@Nastratin
Adevarat. Dar ..... cine este fraierul in aceasta ecuatie?
nastratin pe 21 Februarie 2017, 14:17
#14
multinationale.....
toata industria Romaniei a fost pusa la pamant ca sa se faca loc multinationalelor....e adevarat,azi ei ne dau de mancare.....dar cu ce pret !?!

ilie de la scularie pe 21 Februarie 2017, 08:34
#13
@Observator
Asta cu multinationalele este praf in ochi. Sunt legionarii lui Iliescu, sau drogurile gasite la PNT si tiparnita de bani de pa PNL. Mai tii minte, sau te jucai cu socoteala in tarana atunci? Oare credeti voi ca oamenii din ziua de azi, in afara de batalionul de mosi si babe, votantii PSD mai cred asemenea aberatii? Mai Observatorule, multi romani si-au plimbat trupul si mintea prin Occident, si au inteles ce si cum. Au inteles ca fiind sarac esti manip**abil. Si prostit cu un pet de ulei si-o punga cu malai pentru 4 ani de robie. Greseala lui Iohannis a fost ca nu l-a numit pe Dragnea premier. Asa va rupeati gatul. Dragnea nu este omul sa ia decizii pe fata, ci prin intermediari. Insa o data premier, ar fi trebuit sa deconteze prapadul. Eu l-as fi desemnat. Si apoi aratam cu degetul catre popor dupa dezastru: voi l-ati vrut. Dar nici Mutulica Plimbaretu' nu e departe de Dragnea. E cam din acelasi aluat. Din pacate sau din fericire, vom vedea. Timpul de va demonstra asta.
Ilie de la scularie pe 21 Februarie 2017, 08:23
#12
@Observator
Desi imi promisesem sa mai intru aci, din cauza unora care se cred miezul din dodoasca trebuie sa intervin. Si te intreb Observatorule, tu ai .. observat ce procent real v-a votat acel program de guvernare? 18%. Atat. Cei din strada sunt cei care nu au votat, si asta este dovada nu de lasitate ci de maturitate politica. Nu mai vor sa schimbe o mizerie cu alta mizerie. Aici n-ati priceput nici tu, nici activul de baza PCR, pardon PSD in frunte cu Dragnea. Cand strada se va mobiliza intr-o miscare civica de genul Solidaritatea din Polonia anilor 80 atunci voi veti fi istorie. Veti fi maturati de pe scena politica direct la lada de gunoi a istoriei. Poate ca unele minti luminate din PSD au tras un semnal de alarma, dar voi sunteti prea osificati in trecutul vostru ca sa mai realizati adevarul. Cat despre programul de guvernare, ei bine s-a vazut. A trecut luna de miere. Gata. Pensiile nu mai cresc, calatoriile gratuite, iok, etc. Vin scumpirile. De aia si OUG 13. Frica de popor e mare.
Observator pe 20 Februarie 2017, 16:01
#11
Pt.INS
S-a mai trezit si,,ins" din letargie si dupa ce iti vorbeste cu dvs. te face idiot.Ce pot sa-ti spun:eu sunt idiot pe cat esti tu de DOBITOC.
Noi pe 20 Februarie 2017, 14:02
#10
Respect pentru stirile transante si la subiect !
La asa oameni ca PSD ul, asa conducere si guvernare, asa stiri ! asa reactii din partea pop.u.latiei ! Tineti-o tot asa ! Reactiile sunt normale si firesti !

După o mare ură va rămâne întotdeauna o ură mică. Radacinile invataturii sunt amare, dar fructele ei sunt dulci. Nu e orfan cel fara mama si tata, ci cel fara invatatura. Banii nu aduc invatatura, dar invatatura aduce bani. La o mana de invatatura se cere un car de purtare buna. Omul invatat si necinstit e ca belciugul de aur la ratul porcului.
Oameni bini pe 20 Februarie 2017, 12:01
#9
Respect
S-a mai scris si la alte articole, in referire la modul de exprimare de Șanț de mahala, suburban, însă probabil alți "inteligenți" au reacționat. Chiar nu avem nicio problema cu articolele legate de afinitățile politice însă cred ca cel mai bine sa aveți un limbaj adecvat
Stefan pe 20 Februarie 2017, 10:16
#8
Postaci
Cred ca Userii Observator, respectiv Obserevator sunt Gâdea și Badea smile) ce rupți
teleormanean pe 20 Februarie 2017, 09:40
#7
amice ejti nebun
baieti,mai rasfirati....va rog
LAV pe 20 Februarie 2017, 09:38
#6
Pentru cei ce încă mai cred în Dragnea.
Este diabolic!Este un om orbit și bolnav de putere.Încep să iasă la suprafață,în perioada imediat următoare,toate metodele prin care el și persoanele din jurul lui au făcut averi imense,prin fals și jefuirea banului public.Trebuie să afle toți cetățenii cum a reușit cu bani foarte puțini,să cumpere un județ întreg.
Paul pe 20 Februarie 2017, 09:33
#5
Un răspuns pe măsură
Din păcate, problemele disperate cer măsuri disperate. Răspunsul vostru este perfect integrat în afirmaţiile penalului. Ăştia chiar nu înţeleg altfel de răspunsuri.

Aveţi respectul meu pentru c*raj!
Cătălin pe 20 Februarie 2017, 09:12
#4
Dictatura naște monștri, democrația provoacă haos !
As dorii atât de mult sa te văd în fața și sa-ti sparg nasul ăla de ziarist nesimțit,vulgar și prost educat...Mă doare fix in pix de PSD și de cei care-i critici,ba chiar mă buc*r să mai aflu cate ori măgărie făcută de ei,dar că sa ajungi sa scrii titlurile astea murdare, ținând cont că site-ul asta il citesc și copiii, întrece limita bunului simț...Schimba vocabularul,,prietene" scrie tot ce vrei și ce e adevărat că oamenii te citesc și te judecă...Jur că nu apar pe nimeni,nu fac politică,sunt doar dezamăgit de vulgaritatea cu care de scriu articolele !
nepotu lui fidel castro pe 20 Februarie 2017, 08:17
#3
ptr.observator
stimate Observator,o intrebare purtati cumva ochelari?,din comentariu se intelege ca DA,care electorat?,care program ? mai draga ai tiglele complete ???!!!!!

cine oare crezi ca a creat ura ? cine mai draga ? CINE ?

SI EU AS FOLOSI UN LIMBAJ ADECVAT ATITUDINII D-stra dar din respect ptr.cititori ma abtin .Totusi HAI SICTIR,MAI IONOROGULE....
SNI pe 20 Februarie 2017, 03:08
#2
#Observator
Nu sunt de acord cu limbajul pe care si dvs il criticati.Referitor la afirmațiile la adresa lui Rareș Bogdan va pot spune ca sunteți IDIOT
Obserevator. pe 19 Februarie 2017, 22:24
#1
Pupinc*rist
Mai retardatule,tu crezi ca electoratul care a votat cel mai bun program de guvernare de la Revolutie,incoace,este sarac material si cu duhul?Esti un dobitoc crezand ca tu esti buricul universului .Orice critica poate duce la corectarea greselilor,dar limbajul tau de mahala,primeste si din partea mea aceeasi corectie.Sunteti obsedati de ura,o ura bolnava,comparabila cu a lui rares bogdan
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.