Noi v-am anunțat! Liviu Dragnea, tradat de oamenii din jurul lui.

17 Februarie 2017, 09:40 | 7790 vizualizări | 28 comentarii
Car Universal
Hotel Turris.

Exact acum două săptămâni, v-am anunțat că unii dintre psdisti au început să toarne la presă. Iată că s-a întâmplat, chiar dacă nu-l îngroapă pe jupân, materialul conține suficiente dovezi pentru că și cei spălați pe creier sa înțeleagă cine este Dragnea. 
Va mai dăm o veste bună, acesta este doar vârful icebergului.

http://liberinteleorman.ro/cum-a-invatat-o-liviu-pe-bombonica-sa-spele-banii-murdari-in-familie/ 

Teldrum-suveica-dragnea-cj-teleorman-teldrum-hotel-turris">http://www.turnucustiri.ro/stiri-locale/4651-hotelul-turris-din-turnu-magurele-a-fost-reparat-gratis-de-teldrum-suveica-dragnea-cj-teleorman-teldrum-hotel-turris

http://www.turnucustiri.ro/stiri-locale/3389-dragnea-teldrum-hotel-turris-traseul-banilor-publici

http://www.turnucustiri.ro/stiri-locale/3306-teldrum-a-renovat-hotelul-lui-dragnea-din-turnu-magurele

http://www.turnucustiri.ro/stiri-locale/3161-l-dragnea-hotelul-si-suveica-de-facut-bani-dna-trebuie-sa-intervina

Citeşte şi
Comentarii (28) Adaugă comentariu
Internaționala o mai cântați încă.? pe 02 Ianuarie 2020, 03:37
#28
Unde ați dispărut?acum pe site 99
În 2017 _2018 nu știam despre acest site. Întâmplător v-am găsit acum; toți de la 1 la 23, comentatori de calitate. Păcat că redacția permite mizeria, injuriile, țigănia, _turnate acum în ... 2019 ! . Persoane culte, inteligente au sfătuit redacția să facă c*rat. Dar.... nimic...! Eu aș propune o poliție a saitului. Pe plan Național în presă și TV e nevoie de așa ceva. Nu cenzură ci bun simț, fără inculți, manipoulatori spălători de creiere și de-deformatorii de opinie. PS. Sunteți în primăvara lui 2017.? Nu ați aflat că e la pârnaie " HAMSTERUL fără MUSTAȚĂ" și fără bombonică.?
INTERNATIONALA SA CANTAM pe 05 Martie 2017, 12:55
#27
SA NE UNIM...DOAR UNITI VOM INVINGE
SE VA SINUCIDE, PENTRU CA NU VA MAI REZISTA PSIHIC...
mihut pe 19 Februarie 2017, 14:03
#26
tunule cu stiri bomba
TUNULE CU STIRI, ITI OFERIM COMENTARII PROIECTILE ORI DE CATE ORI NE DAI OCAZIA, AI TOATA SUSTINEREA NOASTRA, I-A AMINTE !
turnean supărat pe 19 Februarie 2017, 13:06
#25
Dragnea e o tumoare
A furat și va fura din banii publici. A cumpărat o mulțime de moluște care stau acum în funcții publice și țin de șase. Cine nu știe că Dragnea fura e cretin, iar cine-o acoperă e criminal.
Eu pe 17 Februarie 2017, 22:03
#24
Referitor la ce a intrebat un comentator aici, si atunci cu cine VOATAM ?
SOLUTIA E SIMPLA ! Dupa ce vor fi judecati toti coruptii din toate partidele si vor fi trimisi la inchisoare ! Apoi se vor alia cei cinstiti si vor aplica o politica sanatoasa care sa dezvolte Romania ! MAI SIMPLU DE ATAT NU CRED CA SE POATE IN MOMENTUL DE FATA !
EU pe 17 Februarie 2017, 20:28
#23
DRAGNEA A FOST SFATUIT DE CONSILIERII ISRAELIENI !
L-AU INVATAT UN TEATRU IEFTIN, "CONSILIERII ISRAELIENI" L-AU INVATAT PE DRAGNEA CE ANUME SA SPUNA IN CAMPANIA ELECTORALA INCAT SA POATA MANIPULA SI DEZINFORMA PRIN TELEVIZIUNILE ANTENA3 SI REALITATEA INTREAGA POPULATIE !
Nicolae pe 17 Februarie 2017, 20:24
#22
asa este
Trebuie modernizate spitalele si scolile.

Trebuie create loc*ri de munca! Ne trebuiesc servicii medicale de top si o educatie buna, ca cea din occident ! TREBUIE SA DAM JOS COMUNISTII ASTIA CU CONCEPTII CEAUSISTE. VREM O MENTALITATE OCCIDENTALA SI O VIATA DECENTA, DACA TOT NE DAM DEMOCRATI ! NE CREDEM EUROPENI, DAR DEOCAMDATA SUNTEM DECAT PE JUMATATE !
Noi pe 17 Februarie 2017, 18:33
#21
Mai tineti minte valva facuta cu flacara violet ???
Flacăra violetă (flacăra violet) este un concept provenit din esoterism și artele marțiale. Flacăra violetă a devenit un concept intens mediatizat în România, începând cu anul 2010, în contextul în care politicienii români fac apel la diverse tehnici paranormale, care, cred ei, îi ajută la obținerea de voturi, provoacă insuccese adversarilor, ajută la menținerea stării de sănătate, și de asemenea îi protejează de „atac*ri” paranormale. Președintele României, Traian Băsescu, și-a angajat un parapshiholog - Aliodor Manolea - în preajma alegerilor din 2009, pentru a-l susține utilizând tehnici ezoterice legate de flacăra violet. Acesta lucrase anterior pentru contracandidatul său, Mircea Geoană.

Aliodor Manolea, profilul complet: Prestator de servicii in energetica subtila, psiholog in devenire si om de afaceri fara succes in domeniul imobiliar.

Acest Aliodor Manolea este un fel de Mama Omida de gen masculin care a reusit sa prosteasca chiar si pe T. Basescu !
ion pe 17 Februarie 2017, 17:54
#20
hotul
De ce ANI nu verifica si averea lui Dragnea?Cine detine actiunile Teldrum?Tacere,omul face parte din servicii ca si pitis care in timpul facultatii la Timisoara era turnator.
Eu pe 17 Februarie 2017, 16:21
#19
Cum a luat naștere „soroșismul“ și conceptele din spatele lui - continuare
Propaganda exploatează afectele, emoțiile, induce sentimentul de cetate asediată, creează teamă, nesiguranță și o URGENȚĂ psihologică ce trebuie neapărat rezolvată. Aici intervine mesajul liniștitor, dar manip**ator. Egoul cetățeanului manip**at printr-un pseudoraționament este satisfăcut. Strategia are o bază teoretică, aceea că oamenii consumă știrile ca pe divertisment, vor să fie informați fără un mare efort intelectual pentru a înțelege conținuturile. În consecință, preferă raționamentele livrate de manip**atori ca „adevăruri la cheie“ și nu receptează critic mesajele. Ulterior, mesajele manip**atorii sunt multiplicate de victime în mediile lor de socializare (familie, serviciu, evenimente sociale).

De la Soroș la Cioloș, premierul a căzut și el în capcană

Dacian Cioloș, afirmând că nu-l cunoaște pe Soroș și că, dimpotrivă, fostul premier Victor Ponta s-a fotografiat cu el. Corect, s-a apărat, dar fără să vrea a LEGITIMAT teza că „soroșismul“ este ceva rău, condamnabil.
Eu pe 17 Februarie 2017, 16:17
#18
Cum a luat naștere „soroșismul“ și conceptele din spatele lui - continuare.
Spre exemplu, atributele personajului imaginar SOROȘ (creat în laborator) reprezintă o suprapunere de stereotipuri: al străinului, al ungurului, al evreului. STEREOTIPUL STRĂINULUI se referă la opoziția identitate/alteritate; străinul este ceva diferit, nu este „de-al nostru“; potențial periculos, el este privit cu circumspecție, cu neîncredere.

STEREOTIPUL UNGURULUI activează o frică națională intens exploatată după 1990: toți ungurii sunt revizioniști și vor să ne fure Ardealul! Nu este de mirare că disc*rsul xenofob și naționalist al PRM s-a topit în PSD, unde au fost preluați și politicienii formațiunii lui Vadim Tudor (Olguța Vasilescu, Codrin Ștefănescu). De altfel, politicienii se pricep să creeze frici pe care tot ei vin să le rezolve. Exemplu de astfel de mesaje: „Stimați alegători, pericolul este iminent, ungurii vor să ne fure Ardealul! Votați-mă pe mine și acest lucru nu se va întâmpla!“.
Eu pe 17 Februarie 2017, 16:14
#17
Cum a luat naștere „soroșismul“ și conceptele din spatele lui
Să vedem în cele de mai jos cum funcționează comunicarea de tip manip**ator și pe ce se bazează mesajele sale. În primul rând, se cuvine să facem o remarcă: tema lansată de EVZ a fost preluată nu de PSD, ci de apendicele PRU – un partid ultranaționalist controlat de omul de afaceri Sebastian Ghiță, vehiculul media fiind televiziunea acestuia, România TV.



„Soroșismul“ a intrat în campanie direct pe burtierele galben-negre ale RTV. Starea de anxietate, de alertă, a fost indusă de elemente vizuale și de limbaj (titluri de-o șchioapă rulate rapid și obsesiv; contraste cromatice puternice: galben-negru, alb-roșu; cuvinte tari: senzațional, exploziv, uluitor, halucinant). La RTV, telespectatorilor panicați li se explica zilnic CONSPIRAȚIA care se pregătește împotriva României. Mesajul implicit se bazează pe activarea unor STEREOTIPURI și PREJUDECĂȚI din imaginarul colectiv românesc, prin SIMBOLURILE plantate de specialiștii în comunicarea de tip manip**ator.
Eu pe 17 Februarie 2017, 15:42
#16
Astia sunt oamenii care il invata pe Dragnea cum sa manipuleze pop**atia !
Un video in care se foloseste ceapa ca lacrimile sa inceapa sa apara si sa "invoce suferinta" !

http://www.timesofisrael.com/dry-deri-needed-an-onion-to-cry-for-rabbi-ovadia/
EU pe 17 Februarie 2017, 15:34
#15
Filiera israeliană din politica românească
CUM A FOLOSIT DRAGNEA RETETA IUDAICA PENTRU A CASTIGA ALEGERILE DIN 2016 SI TOATE CELELALTE STRATEGII DIABOLOCE PENTRU A MANIPULA POPULATIA !



Candidatul Schor și „Margaret Thatcher a României”

Instrumentul Black Cube

„Compasul Ierusalimului”

Ponta, Roșia Montana și Steinmetz

Consilierul a doi premieri și un președinte

Afacerile de la malul mării

Contradicția din 2004



http://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/filiera-israeliana-din-politica-romaneasca-671293



http://www.gds.ro/Actualitate/2017-02-14/sorosismul,-inventat-laborator-de-consilierii-israelieni-ai-lui-dragnea/
merlucious pe 17 Februarie 2017, 14:06
#14
fiti atenti ce face romania si ce impact au protestele din tara


Paris. Manifestație anticorupție, inspirată de protestele din România



Organizatorii unei manifestații anticorupție programate duminică, în Paris, fac referire la protestele din România, unde participanții și-au făcut auzită vocea.

„Nu vom fi singurii care ne facem auziți. România, printre altele, oferă un serios exemplu în acest moment”, spun organizatorii „Adunării împotriva corupției aleșilor”, programată în Place de la Republique.



Potrivit organizatorilor, protestul din Paris va fi unul pașnic, cetățenesc și nepartizan. Manifestanții vor cere ca legea să fie egală pentru toți și vor demonstra împotriva politicienilor care deturnează banii publici și se află în conflict de interese.



Aproape 6.000 de persoane au anunțat, pe Facebook, că vor participa la protestul din capitala Franței și 28.000 sunt interesați de eveniment.



O SA DEVENIM UN MODEL PENTRU EUROPA IN CEEA CE PRIVESTE GANDIREA SANATOASA A ROMANILOR ! SA SPERAM CA VA AJUNGE ROMANIA SA DICTEZE IN EUROPA SI NU INVERS !
mitica pe 17 Februarie 2017, 13:49
#13
eheeee
dupa ce dragnea a cumparat cu 50,000 dolari tot hotelul, tel drum a bagat numai in robinetii de la baie 1 miliard lei vechi. am vazut factura.(nici mai mult nici mai putin de 70% din valoarea hotelului a fost bagata in instalatii sanitare, cand a fost facut de 3*). sa nu mai luam in calcul restul investitiilor bagate de tel drum - dragnea, adica bani publici in acest cuib furat de La Famiglia.
Marius pe 17 Februarie 2017, 13:42
#12
de ce in acte briza dunarii nu are administrator ?
dar de fapt toata lumea stie ca administratorul briza dunarii si hotel turiss a fost madalin ionita, ex-soferul lui dragnea. acum e secretar la ministerul agriculturii. stia de ceva timp ca are promisa de la Dragnea aceasta functie daca va intra PSD la guvernare. cu urmare a faptului ca nu ai voie sa detii, administrezi firme daca vei detine o functie publica! cartile erau facute dinainte ! cati bani va fura acesta la indenmul lui dragnea, prin directionarea de bani din buget catre FEUDA DRAGNEA - TELEORMAN ?!?
Mika pe 17 Februarie 2017, 13:32
#11
asta e psd-ul
incearca pe cat posibil sa limiteze manifestarea unor proteste pasnice indiferent prin ce mijloace. vedeti bine ce face PSD-ul in continuare, incearca sa intimideze multinationale cu un numar mare de protestari. mai multe sesizari anonime catre protectia copilului cu privire la parintii care manifesteaza cu copii(acestia au luat copii cu ei pentru ca nu aveau cu cine sa ii lase acasa, si ca niste parinti responsabili sa nu ii lase singuri acasa pe copii sa nu se intample ceva rau cu ei, i-au luat cu ei la protest)
Noi pe 17 Februarie 2017, 13:22
#10
asemenea sume de bani
pot fi splatate numai prin interpusi. slugile lui dragnea ! e clar ca apar sc*rgeri de informatii in cazul asta ! d.cuclea nu are ce sa faca, ordinele lui dragnea se executa, nu se comenteaza, indiferent daca sunt proaste ! nu uitati ca e marioneta lu' dragnea, deci nu are in cotro, trebuie sa se conformeze indiferent de consecinte.
Tudor pe 17 Februarie 2017, 13:22
#9
Cine a jefuit judetul
De ce nimeni nu zice de proprietatea turnenilor de la iesirea din oras spre Alexandria.Este vorba de Casa Partidului si livada de pomi fructiferi.D-le primar puteti spune turnenilor pe miinile carui borfas a ajuns.Care sint meritele acestui prostanac sa locuiasca acolo?Se vede dupa sosea ca acolo se investesc multi bani,de unde cind lumea moare de foame?Daca cineva are mai multe date sa le detalieze ?
Noi pe 17 Februarie 2017, 13:12
#8
Lui EU
Guvernul asta de marionete și parlamenul,se joaca cu studentii,cu tinerii.Se joaca cu focul,sunt disperati,le este frica.Dar de ce le este frica,nu vor scapa.Masura asta,de a se sucii,era și ea in programul de guvernare?Condamnatul Dragnea,a dat deja foc la tara.Urmeaza si consecintele,cat de c*rand.
ERUAKY pe 17 Februarie 2017, 13:00
#7
VINE SI SCADENTA
NICI MOHANU NICOLAE,CUCLEA DAN,EPURE ILIE,NU SINT STRAINI DE CEEA CE S-A INTAMPLAT LA PRIMARIA TURNU MAGURELE.LUI CUCLEA II PLACE SA APARA PE LANGA DRAGNEA,DAR SA VEDEM DACA ISI MAI DORESTE ASA MULT DUPA CE VA PRIMI BINEMERITATA SENTINTA.CINE CREDE CA VOR SCAPA,ORI E PROST ORI NU S-A TREZIT INCA.
EU pe 17 Februarie 2017, 12:47
#6
CAND A VAZUT PSD CE SE INTAMPLA CU GRATUITATEA LA TREN A STUDENTILOR A LUAT MASURI !
PSD a dat, PSD a luat - Condiţii noi pentru călătoriile "gratuite" cu trenul ale studenţilor



Studenţii vor călători gratuit cu trenul dar doar pe distanţele dintre localitatea de domiciliu şi cea în care se află unitatea de învăţământ frecventată, potrivit unui amendament avizat de Comisia de Buget cu privire la legea de aprobare a OUG care a introdus această facilitate.



În 14 februarie, Comisia pentru buget a Senatului a avizat favorabil, dar cu amendamente, proiectul de lege pentru aprobarea OUG 2/2017.



Unul dintre amendamente se referă la restricţionarea gratuităţii de transport CFR doar pe distanţa dintre localitatea de domiciliu şi localitatea în care se află unitatea de învăţământ la care studentul frecventează c*rsurile.



PSD A BAGAT LA CAP CA ACESTE GRATUITATI LA CFR LE PUNE IN PERICOL GUVERNAREA CU VENIREA IN BUCURESTI LA MANIFESTATII A STUNDENTILOR DIN TOATA TARA SI AU FACUT RESTRICTII !!!
un magurean pe 17 Februarie 2017, 12:08
#5
tradarea o normalitate la noi
dacă te uiți loc*ri de muncă ioc apă canal pe magurele ioc nimic au trecut alegerile primarelu cuclea a utitat de oras îsi va aduce aminte cînd vin alegerile,atunci aleargă ca titrezul snake
Dan Bunea pe 17 Februarie 2017, 12:04
#4
INFRACȚIUNILE FAMILIEI DRAGNEA
Sunt destule persoane care au suficient de multe informații și dovezi de modul în care Dragnea,împreună cu familia și mulți alți interpuși,au făcut averi de neimaginat.Începând de la felul în care a intrat în posesia Hotelului Turis(valoarea hotelului a fost fixată la 50.000$),și și banii cu care s-a renovat în ultimul timp(Firma TelDrum SA susține financiar toate cheltuielile.De ce,și de unde?),până la toate spațiile comerciale și terenurile aflate în proprietatea rudelor și prietenilor lui Dragnea.Oare Primăria Turnu Măgurele,dealungul timpului,nu are niciun amestec în toate aceste jafuri?Chiar nu răspunde nimeni?S-a vândut Orașul Turnu Măgurele pe nimic.
Simplu cetățean pe 17 Februarie 2017, 11:49
#3
...
Lua-i-ar DNA ul mai repede!
Doru SODOMIZATORUL pe 17 Februarie 2017, 10:25
#2
Koorlangiul Serby KRACEANU
Acest koorlangiu notoriu Serby KRACEANU, a fost destupat mai intai de avocat Tarnaskop, apoi a gustat di Nelutul LENUTZUL, facandu-si o relatie addddaaannccaa si ppprrrooofffunda cu hipopotamul bisexual Skornelushhhh Jugravuuuuuuuuu....Casa de piatra pentru prima famile gay din RDV!!
Proc*roru pe 17 Februarie 2017, 10:16
#1
DRAGNEA PUSCARIE!!!
In luna mai-iunie, va fi detonat mega dosarul TELDRUM, mai devreme sau mai tarziu, DRAGNEA ajunge la bulau!!!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.