Există viaţă după Dragnea?

11 Februarie 2017, 21:23 | 5568 vizualizări | 12 comentarii
Car Universal
Există viaţă după Dragnea?

Deşi oraşul nostru e pe moarte, încă există cetăţeni care votează PSD (Dragnea), în ciuda raţiunii. Are involuţia menţionată vreo legătură cu politicul, mai exact cu PSD-ul? Păi are una chiar mare, spunem noi, cetăţenii ce nu se bucură la 50 de lei în campaniile electorale. Mai mult de douăzeci de ani, oraşul a fost condus (foarte prost) de aceeaşi clică, Dragnea & Co. Poţi spera că va merge bine dacă aceleaşi hiene ţin puterea cu colţii? Normal că nu. Şi totuşi, care este cauza pentru care obţin majoritatea voturilor?

1. Au angajat foarte mulţi oameni. Aparent este minunat, doar că lucurile nu sunt aşa cum par. Angajările sunt făcute în sistemul bugetar, nu în domeniul privat, ca urmare, numărul mare de angajări este în detrimentul nostru, al tuturor celor ce plătim taxe şi impozite. Mai rău, angajările au fost efectuate clientelar, fără să se ţină seama de competenţă. Examene aranjate pentru persoane ce au "pupat mâna stăpânului". Bineînţeles, acest sistem se va dovedi extrem de toxic în timp.
2. Acordă ajutoare sociale, în mod nejustificat, unui număr prea mare de oameni. Nu dezvoltăm subiectul, doar precizăm că există ţigani cămătari ce ridică lunar ajutorul social. Ei votează PSD.
3. Închid ochii în faţa multor infracţiuni comise de minoritatea rromă. Există o mulţime de case ridicate fără autorizaţie de construcţie, schimbul valutar stradal se face ziua în amiaza mare, sunt cunoscute cazurile de cămătărie, sunt cunoscuţi proxeneţii care nenorocesc fetele tinere şi proaste, etc. Poliţia se ascunde după legi, neinitiind niciun program de prevenire sau combatere. Vom pierde toţi.
4. "Premiază" oamenii sistemului. Obedienţa este răsplătită prin accesul la bani publici (Simionescu, Ovedenie, Codrea, etc.). Tot aici vom menţiona locuinţele sociale. E cunoscut tuturor cum sunt acordate şi cine beneficiază de ele? Ştiaţi că un procent însemnat de chiriaşi îşi rotunjesc veniturile prin subînchiriere? Ştiaţi că printre chiriaşi există şi proprietari de locuinţe, oameni care au venituri substanţiale şi care şi-au cumpărat case sau apartamente în alte localităţi?
5. Ultimii votanţi, cei care au fost defavorizaţi de natură, mai exact, cei care s-au născut idioţi, ei bine, şi aceştia sunt votanţi PSD.

Zilele acestea putem simţi o separare a electoratului, nu în buni sau răi, nu în proşti sau deştepţi, ci în oameni care îşi doresc schimbare şi oameni care vor să rămână sub domnia lui Dragnea. Acesta din urmă a reuşit să enerveze masa critică a românilor, de aceea, este evident că pentru el cariera politică se va termina. Cel mai probabil vor ieşi la lumină o mulţime de infracţiuni comise de acest personaj sinistru, infracţiuni care-l vor plasa într-o celulă cu alţi deţinuţi. Să-i urăm, la mulţi ani!
Dar nu pentru el trebuie să ne facem griji, la viitorul nostru trebuie să fim atenţi. Ce vom face atunci când vor dispărea tentaculele caracatiţei teleormănene? Vă imaginaţi, sper, că vor dispărea mai mulţi din actuala clică. Locurile vacante vor trebui ocupate de oameni competenţi. Mai avem aceşti oameni în Turnu Măgurele? Tinerii sunt plecaţi, cei valoroşi sunt plecaţi, cei oneşti au plecat, de unde vom alege?

E momentul să ne punem întrebările acestea.

Citeşte şi
Comentarii (12) Adaugă comentariu
EU pe 15 Februarie 2017, 13:33
#12
@ #11
CE NU INTELEGETI ?!? MIZA E PREA MARE SA ISI DEA DEMISIA DE BUNA VOIE, DE ACEST LUCRU ATARNA LIBERTATEA PENALILOR DIN GUVERN ! DACA PLEACA DIN GUVERN AJUNG LA INCHISOARE, CONFISCAREA AVERILOR FACUTE PE BANI DIN BUGET SI DETURNARI DE FONDURI U.E. VOR RENUNTA CAND HOTARAREA DIN DOSARELE LOR VA FI DEFINITIVA SI VA FI UNA CU EXECUTARE, DE LA GUVERNARE DIRECT LA INCHISOARE ! PENTRU CA ACESTI GUVIERMI NU CEDEAZA USOR, NE DEMONSTREAZA ASTA IN FIECARE ZI ! RABDARE CA NU MAI AU MULTE ZILE IN LIBERTATE ! IDEEA E CA NOI NU TREBUIE SA CEDAM, CA SA VADA CA NE-AM TREZIT SI NU MAI INGHITIM ACELEASI MINCIUNI DE 27 DE ANI INCOACE ! PROMISIUNI IN FIECARE CAMPANIE, DAR DUPA ACEEA NOI AM TOT SARACIT DIN CE IN CE MA MULT SI EI PROSPERA DE LA UN MANDAT LA ALTUL ! ASTEPTAM SA SA LE VINA ZIUA IN CARE APARE MANDATUL DE ARESTARE !
Tu pe 15 Februarie 2017, 08:36
#11
Amuzant
Ce naiv ești eule. Ce spui tu e corect, dar uiți de cine vorbești. Ăștia dau foc la țară și nu demisionează.
EU pe 14 Februarie 2017, 23:43
#10
ROMANII VOR:
1. Rezolvarea situației incerte referitor la OUG 13

2. Demisia premierului Sorin Grindeanu

3. Demisia Președintelui Camerei Deputaților Liviu Dragnea

4. Demisia Președintelui Senatului Călin Popescu Tăriceanu

Obiectivele pe termen lung sunt cele expuse în Proclamația pentru România 2017+ :

1. Niciun guvern, indiferent de coloratura politică, să nu mai repete vreodată „Ordonanța 13”.

2. Transparență în administrație prin e-guvernare.

3. Avocatul poporului să fie ales direct de cetățeni.

4. Cetățenii să poată sesiza direct Curtea Constituțională.

5. Depolitizarea funcțiilor publice și ocuparea lor doar prin conc*rs.

6. Membrii Guvernului să nu fie și parlamentari.

7. Eliminarea avizului parlamentar pentru cercetarea penală a guvernanților.

8. Fără penali în demnitățile și funcțiile publice.

#rezist #nucoruptiei”, scriu organizatorii pe pagina de Facebook.
EU pe 14 Februarie 2017, 00:37
#9
SA TRECEM IN REVISTA INAINTE DE REFERENDUM CE AU FACUT IOHANNIS SI DRAGNEA LA NIVEL DE JUDET ...
VEDETI VREO DIFERENTA INTRE SIBIU CU RATA DE SOMAJ 3,41% IN SCADERE SI TELEORMANUL PE LOCUL 2 PE TARA LA SOMAJ IN EXTREMA CEALALTA CU 11,96% IN CRESTERE???

VRETI PE IOHANNIS CARE SE VEDE CLAR CAT A RIDICAT SIBIUL SI TARA ?!? SAU VRETI PE DRAGNEA CARE A BAGAT TELEORMANUL INTR-O SARACIE LUCIE SI E CLAR CA ASTA VA FACE SI CU ROMANIA ?!?



AICI AVEM SI STATISTICA:

http://www.anofm.ro/files/Tabele somaj_dec 2016.pdf
EU pe 13 Februarie 2017, 23:28
#8
STENOGRAME cu Liviu Dragnea din Dosarul Referendumului: Ce mesaje dădea liderul PSD
STIATI CA ...



STENOGRAMELE INCEP DE LA JUMATATEA PAGINII!



http://www.stiripesurse.ro/stenograme-cu-liviu-dragnea-din-dosarul-referendumului-ce-mesaje-dadea-liderul-psd_1178608.html



DRAG NE-AI FI LA INCHISOARE !
EU pe 13 Februarie 2017, 23:24
#7
DINASTIA PSD - DESPRE TOT CE A INSEMNAT SI INSEAMNA PSD
SE DAU CARTILE PE FATA INTR-UN DOCUMENTAR MARCA DIGI24, DESPRE FONDAREA SI ISTORIA PSD, TRANZITIA TRAGICA A ROMANIEI CU PSD LA GUVERNARE.



Dinastia PSD - documentar Digi24



https://www.youtube.com/watch?v=MMl331qCVtY
EU pe 13 Februarie 2017, 23:19
#6
MAI STITI SLOGANUL - "AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRA!" ???
http://adevarul.ro/news/eveniment/exclusiv-stenogramele-secrete-dosarul-liviu-dragnea-Sefa-dgaspc-ai-luat-bani-probleme-cauza-ta-nesimtita-esti-1_589dcb815ab6550cb855bcc5/index.html

EU pe 13 Februarie 2017, 23:15
#5
LA ASA BUGET ASA ASTEPTARI
...POATE SA MEARGA DRAGNEA LINISTIT LA PUSCARIE DAR UN CONSILER LOCAL ZICE ASA:

Teleorman a primit bani de investiții cât județele Moldovei



Un consilier local din Iași cere descentralizarea României, după ce Guvernul a făcut alocările bugetare. Andrei Postolache spune că Teleormanul, județul lui Liviu Dragnea, a primit bani pentru investiții cât cele șase județe din regiunea de nord-est a Moldovei.



ASTEPTAM SA VEDEM IN TOT TELEORMANUL ATAT IN MEDIUL URBAN CAT SI RURAL ASFALT SI O ARHITECTURA A DRUMURILOR CEL PUTIN DE CALITATEA CELOR DE PE CALEA VICTORIEI, AR FI NORMAL LA UN ASEMENEA BUGET ALOCAT TELEORMANULUI, ALTFEL O SA INTELEGEM CA TOTI ACESTI BANI VOR FI SPALATI PRIN FIRMA DE CASA A LUI DRAGNEA - TEL DRUM !
noi pe 12 Februarie 2017, 16:55
#4
pentru ei
Și mai au căței, ăia care latră și mușcă având promisiunea osului. Știți ce prost așteaptă să preia stadionul? Va dau un mic detaliu, e cretin și stă pe Măgurele. Îl găsiți?
#rezist pe 12 Februarie 2017, 11:33
#3
Mafie
Enumererea de mai sus este practic definitia Mafiei...
turnean supărat pe 12 Februarie 2017, 08:22
#2
alineatul 3
Păi cine mă să prindă infractorii? Polițiștii sunt după chipul și asemănarea șefului, și ăla preferă umbra și liniștea.
No comment pe 11 Februarie 2017, 22:23
#1
No comment!
No commnet...
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.