TR - 01- GIM, UN COCALAR DE COCALAR - ne scriu cititorii.

06 Februarie 2017, 23:13 | 7366 vizualizări | 11 comentarii
Car Universal
TR - 01- GIM, UN COCALAR DE COCALAR - ne scriu cititorii.

Luni, 6 februarie, ora 22:02, o masina BMW cu numarul TR - 01- GIM circula pe interzis, dinspre Praporgescu spre Bulevardul Independentei, Turnu Magurele. La volan era un cocalar adevarat, nu fals. Smecherul a intors masina in intersectia de la ceas si a parcat la barul Rami. Cred ca individul era si baut la modul cum a coborat si a plecat de la masina. Cine il cunoaste pe acest derbedeu  il rog frumos sa spuna ca sa il stie turnenii. 

Citeşte şi
Comentarii (11) Adaugă comentariu
GORILA SA STEA LA ZOO pe 04 Martie 2017, 21:33
#11
IN JUNGLA ESTE LOCUL SAU
PROST,ANALFABET,INCULT...

NU TREBUIE SA VEDEM ASEMENEA DOBIDOC PE SITE ....

EU pe 09 Februarie 2017, 13:58
#10
NU MAI POSTATI ASEMENEA ANIMALE PE SITE...
... LASATI-LE SA APARA PE ANIMAL PLANET !!! DACA LE POSTATI PE AICI LE SCADE AUDIENTA TELEVIZUNILOR DE PROFIL CU ANIMALE DE SAFARI !
Leonidas pe 07 Februarie 2017, 19:36
#9
brava bai turnu cu stiri de kaka..
Pai barul rami nu e inkis de peste o luna!?? Unde dreacu intra ala daca baru' e inkis..?? si mai mult,daca nu e inkis de ce onor Burghiu nu c*rata zapada in dreptul barului?? Cea mai inzapezita zona in fatza la bar Rami este de pe tot centrul..!O mare amenda de la primarie merita si Florin Burghiu ca nu si c*rata zapada in dreptul magazinlui si a barului.Ca legea e pentru toti!.Cocalaru nu stiu cine e,daca stiti voi spuneti-o.
Cucuveaua dna pe 07 Februarie 2017, 18:57
#8
Bai baiatule!!! nu mai judeca nimeni?
Chiar nu isi da nimeni seama ca cel din poza nu e cel despre care se vorbeste? V-au spalat de tot pe creieri astia de la turnu cu stiri smile)))) pai de unde au poza cu el? Ca daca e el, inseamna ca stiu si cine e din moment ce au poza lui. Nu?
WWW pe 07 Februarie 2017, 17:53
#7
ANALFABET
CE COCALAR ??? UN TIGAN PROST DAR PROST RAU FRATE !!1 CARE SE DA DREPT.... COCALAR... DACA IL INTREBI CEVA DE CULTURA GENERALA .....DAR CE SA-L INTREBI !!! CA NU STIE DECAT CA SE VEDE IN OGLINDAAAA.....COCALAR PARDON PROST CU DIPLOMAAAA FRATEEEE !!! 112 DE CE TOLERATI SAU PARDON,,NU VEDETI COCALARI ANALFABETI LA VOLAN !!! '' cool hmm
Turneanu pe 07 Februarie 2017, 17:51
#6
Poooolitia TM
Pai cu agenti precum domnul Paduraru care pandeste sfanta spaga acestea sunt consecintele. Stati sa vedeti reactia politiei referitor la procedura de autosesizare? Nu are rost. Nu va fi.
Zup pe 07 Februarie 2017, 16:46
#5
Primatele care au aparut dupa anii 90
Tatuati,cu creierul cat pruna și cu un vocabular de 100,max 150 de cuvinte,multe in limba romanes,vietuiesc printre noi și traind numai din infractiuni si mici gainarii.O specie de melteni care nu a auzit de scoala si care traieste pe spatele celor ce mai au inca de munca.
HAULES BAULES pe 07 Februarie 2017, 10:35
#4
DIN PACATE,NU E SINGURUL SPECIMEN
DUPA FATA SI GESTURI,E DOAR UN PROST CU DOAR CATEVA CLASE.CINE MA CONTRAZICE?DACA MARITI FOTOGRAFIA,AVETI IMPRESIA CA LUCREAZA LA OCOLUL SILVIC.DE UNDE MI-AM DAT SEAMA?PAI ARE TATUAT PE DOVLEAC,NISTE CRENGI.SAU SUNT PENTRU CAMUFLAJ?!NU RADETI,SUNT ATAT DE MULTI,CA S-AR PUTEA DESCHIDE O INTREAGA GRADINA ZOOLOGICA.
XXL pe 07 Februarie 2017, 08:38
#3
Smecheri
Faci confuzie Tantza
Baieti pe 07 Februarie 2017, 06:42
#2
De baieti
Chiar nu știți cine conduce un BMW gri deschis metalizat TR 01 GIM?
Tantza pe 07 Februarie 2017, 05:17
#1
Clanul SALY
Faceparte din clanul Saly, cotizanti la Politia RDV, Aline, sunt bunibanii lui Sorinel SALY?????Vai koorul vostru de manjiti!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.