Update Momentul adevarului la Turnu Magurele. Sa dam m.ie pesedistilor.

03 Februarie 2017, 23:03 | 24078 vizualizări | 27 comentarii
Car Universal
Momentul adevarului la Turnu Magurele. Sa dam m.ie pesedistilor.

De cand va asteptam sa picati. Va fi distractie mare. Petrecere cu m.ie. Turnucustiri va iubeste in gura. 

La cat ati furat si cat rau ati facut m.ia este prea putin. Totusi, o sa va dam la m.ie de o sa va saturati. Va credeati nemuritori?! Sa va dam la m.ie. 

Citeşte şi
Comentarii (27) Adaugă comentariu
. pe 24 Februarie 2017, 18:45
#27
.
UNIRE, ASA CUM AU FOST BATRANII NOSTRII CARE NE-AU SALVAT SI LIBERAT DE COTROPITORI.

DOAR UNITI,VOM REUSI... TREBUIE SA SCAPAM DE JUG....
FITI CURAJOSI... pe 15 Februarie 2017, 23:23
#26
NU VA FIE FRICA...
FRATILOR,DIN PRIMARIA TURNU MAGURELE S-AU RIDICAT TOTI NENOROCITII CARE AU AVANSAT IN IERARHIA PSD...

SA NE UNIM....IN MEMORIA EROILOR DIN RAZBOAIE, SA DAM AFARA DUSMANII CARE SUNT IN MIJLOCUL NOSTRU SI AU BENCHETUIT PE BANII NOSTRIIIII......

Leonidas pe 07 Februarie 2017, 19:30
#25
Craceo ai ajuns jos de tot..!
Jalnic esti de plins daca ai ajuns sa pui asemenea titluri pe site..! Care e diferentza dintre tine-PNL&USR; si cei de la PSD,ALDE,PMP,UDMR??.Nu am vazut asemenea injurii de la celelalte partide ca la voi !.Va descalificati total !, nu va vor alege romanii niciodata cit veti trai voi cu asemenea abordari de cacat..auzi m**e la pesedisti..!??
Michel pe 06 Februarie 2017, 21:57
#24
Votam
Pe cine sa votam pe Steluța Mohora,e nasol rău.
Sandu pe 06 Februarie 2017, 16:33
#23
MUIE
Sa-i dai m**e matii ca te-a nascut oligofren Mare j*****e esti .Retardatule !

EU pe 06 Februarie 2017, 00:30
#22
E-ul din mine o sa intre in tine...
... poate de E-ul meu te poti feri dar de Ecoul lui BA !(nu Bã)
EU pe 06 Februarie 2017, 00:04
#21
am sa fiu cat se poate de decent in ultimul comentariu
sa iti dau, ce da titlul acestui articol psd-ului. sa fie fara injurii si calomnii sa iti fac pe plac sa nu ai cosmaruri !
nastratin pe 05 Februarie 2017, 20:24
#20
eu-le
se vede ca ai fost abuzat in copilarie de tact-o,stai linistit pedofili nu scapa cu ordonanta....esti foarte surescitat,cred ca n-ai mancat pe ziua de azi .....e ora 20, linisteste vine mami tau de pe centura cu bonurile de masa,au fost multe TIR-uri azi.ce tot zici tu acolo de sex,cand tu deabia astepti sa-ti iasa iubitul din parnaie si sa devii sotie
EU pe 05 Februarie 2017, 16:56
#19
O DATA LA 4 ANI NU FITI COMOZI ...
... MERGETI SI VOTATI CACI UITATI CE SE POATE INTAMPLA DACA IN GUVERN SI IN PARLAMENT AJUNG PENALII. NOI AVEM PUTEREA DE AI PUNE IN FUNCTII, TOT NOI II SI DAM JOS ATUNCI CAND INCALCA LEGILE TARII. NIMENI NU-I MAI PRESUS DE LEGE !!! TOTI SUNTEM EGALI IN FATA LEGII ! TRAIASCA ROMANIA UNITA !!!
EU pe 05 Februarie 2017, 14:16
#18
ASTEPTAM CU UN INTERES MARE DE TOT
CA D.N.A-UL SA-I FACA LU' DRAGNEA UN DOSAR FRUMOS DE TOT PENTRU TOATA CONSPIRATIA DE A INTRODUCE ACEASTA ORDONANTA DE URGENTA ! AICI E CLAR CA A FOST MANA LU' DRAGNEA IN COMPLICITATE CU GRINDEANU, IORDACHE SI TARICEANU !
EU pe 05 Februarie 2017, 14:11
#17
PTR -> nastratin
DACA AI C.O.A.I.E.L.E ASA MARI VINO AICI IN PIATA VICTORIEI CU O PANCARTA CU UN MESAJ CUM CA CA "P.S.D-UL DA MU.E LA 330.000 DE OAMNENI !!! " CA SA TE SI CRED PE CUVANT, CA ASA LA VORBE SI LA SCRIS AM VAZUT CA MULTI SUNT BUNI !!! M-AI CONVINS CA ESTI P.S.D-IST SADEA CA ESTI BUN DOAR LA VORBE NU SI LA FAPTE ! FA-O P-ASTA SA NE CONVINGI CA ESTI CHIAR BUN !!!
EU pe 05 Februarie 2017, 14:10
#16
PTR - > nastratin


CA SA MA CONVING CA NU ESTI ADMINISTRATOR AL SITE-ULUI www.turnucustiri.ro O SA ITI IAU ACUM IN P . U . L . A TOTI MORTII, RASA, NATIA, FAMILIA SI RELIGIA MORTILOR MA-TII IN GAT, DACA ESTI MUSULMAN ORI T Z I G A N. ASA DOAR PENTRU CA DRAGNEA SI-A REZERVAT DREPTUL DE A PUBLICA ACEASTA O.U.G. 13/2017 IN MONITORUL OFICIAL, SI INJURA SI FURA CA O ZDREANTA IN CALDURI ! FARA SA MAI TINA CONT DE CEVA SI DE CINEVA ANUME SI AR FI FOST APROAPE DE PUNCTUL DE A INTRA IN VIGOARE ASA CUM CU O SIGURANTA DE 100% ACEST COMENTARIU VA FI PUBLICAT PE - http://www.turnucustiri.ro/stiri-locale/10549-update-momentul-adevarului - LA SECTIUNEA COMENTARII ! DACA ACEST COMENTARIU AJUNGE PE SITE, E CLAR CA PRIMA TA MASA DE AZI - 07:54 - A FOST CU MULT CA-KAT ! SA ITI FIE DE BINE ! APROPO DACA MANACI CA-KAT CE TE CA-CI ??? ESENTA DE CA-KAT !?! MU.E P.S.D ! NU TE MAI MANDRII CA ESTI UN CA-KAT MOTZAT !
nastratin pe 05 Februarie 2017, 07:54
#15
ptr....
citez-comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori,DACA SUNT EXPRIMATE INTR-UN LIMBAJ DECENT. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje,comentarii,opinii CARE ADUC INJURII CELORLALTI vizitatori SAU INCURAJEZA URA DE RASA, RELIGIE SI SEX.E cam asta ar fii de spus...vor pleca P S D -isti de la putere si vor venii ceilalti si iata cum ne vor conduce,prin M.IE...si nu ar fii pentru prima data,au mai facut-o,au mai dat M.IE dar mai intai la familiile lor....Daca tot vreti sa da-ti M.IE,incepe-ti cu aia 300 000 din strada ca tot stau la rand.Oricum, multumim ...la fel si noi.. VOUA si LA TOATA FAMILIA VOASTRA...un p s d-ist
lica pe 05 Februarie 2017, 06:58
#14
Un guvern si partid.... PAPA
in toata lumea decocratica in cazul cand un guvern ia o decizie de tipul Ordonantei 13, de a o adopta si a o retrage datorita presiuni strazii isi da demisia.

Un partid aflat la guvernare care sustine o astefel de ordonanta dispare din viata politica
Tarnascop pe 05 Februarie 2017, 05:07
#13
Serby KRACEANU
Sunt Serby KRACEANU, memnbru PSD, directorul koorlangiu de la ANALTASEXU Rosiori, caut baieti cu scoola tzepeneag sa mi-o dea in ochiul maron!!!
EU pe 04 Februarie 2017, 21:29
#12
Dragnea a jucat prost jocul asta de poker de borfas
A bluff-at cu ALL IN avand cea mai proasta mana in acest joc ! Si astfel a pierdut tot !



Cum sa comentezi civilizat cand zdreanta asta penala asa zis cap de partid - DRAGNEA - injura ca la usa cortului ! Vreti dovezi ? Le gasiti mai jos:



Dragnea A Cedat Nervos -. "Dăm şi pe mă-ta"



https://www.youtube.com/watch?v=-YaG2SB5yfU



AUDIO. Dragnea pentru presa străină, despre corupție: „Bullshit”



https://www.youtube.com/watch?v=5rUVZdzNlMw



Inca vreti sa ne mai controlam si sa vorbim civilizat despre jigodia asta penala de 2 lei ?!? De ce sa-i dam atata importanta, avem motiv ??? CREDETI CA MAI MERITA ALT LIMBAJ IN AFARA DE CEL LICENTIOS ??? EU SUNT SIGUR CA NU !!!
psd pe 04 Februarie 2017, 20:26
#11
bravo dragnea
Ofticosi de pnelisti sa mearga dupa "mein fiurer klaus"in pl,,,,,,,,,,a lui DAGNEA '''
un român cinstit pe 04 Februarie 2017, 17:21
#10
împotriva hoțului Dragnea
Dragneoooooooooo ! Te-a luat frica? Renunți la ordonanță? Ți-ai dat seama că milionul de PSD-iști pe care vrei să-i scoți la miting, sunt un rahat, pe lângă cei 60 % dintre cei care nu au votat în decembrie, plus cei care nu au votat PSD-ul? Împotriva ta,sunt acum mulți PSD-iști,plus cei 60%, plus cei 20 %, care au votat împotriva PSD. Și ce ar striga PSD-știi la miting ? Vrem o țară de penali ? Se strânge lațul Dragneooooo! Cei care ies în stradă vor sa-și crească sănătos copiii. Ei își învață copiii că hoții, trebuie să stea la pușcărie, nu la guvernare. Poporul nu înseamnă PSD, Dragneooooooo! Poporul înseamnă oamenii cinstiți, care nu au văzut în programul de guvernare al PSD că, poți să furi până în 200.000 de lei și să rămâi liber. O să simți în c*rând ce înseamnă poporul, Dragneoooooooooooo !
fost turnean pe 04 Februarie 2017, 16:57
#9
ordonanta
Sa-ti fut mortii matii,Dragneo.O sa te duci la puscarie cat de c*rand.
Wr pe 04 Februarie 2017, 16:20
#8
Tr
Penibil mesaj.
Hotgirl pe 04 Februarie 2017, 12:57
#7
Familia gay
La RDV, vor protesta si gay-ii, Raceanu+Zugravu=LOVE!!! LOL
Un om normal pe 04 Februarie 2017, 09:46
#6
Fără injurii și limbaj licențios,de mahala
De ce nu blocați postările care adresează altor cititori,tot feleul de mesaje cu limbaj suburban și care nu comentează cu referiri la articol,deși există rubrici separate pentru fiecare gen de postare.Frustrările,complexele și lipsa educației unora dintre cititori,nu trebuie să afecteze pe cei ce intră pe site,și care își doresc o minimă informare corectă și un comentariu decent.Vă rog,nu transformați site-ul intr-o anexă a Antenei 3.
Oameni pe 04 Februarie 2017, 09:14
#5
Bunul simt
Exista libertatea de exprimare, scuzați dar aveți un limbaj de caruțași in articolele pe care le postați. Ați putea sa va exprimați ideile si opiniile intr-un mod civilizat nu ca niște derbedei
madalin pe 04 Februarie 2017, 08:43
#4
CACATILOR
m**e voua jigodilor,, sa mi suge ti p**a mie si lui Dragnea, am furat o pe mata Fraiere
Jefu Orasului pe 04 Februarie 2017, 08:10
#3
Inchisoare!!!!
ALTA INTREBARE, HAI LA INCHISOARE!!!!! tongue rolleye tongue rolleye tongue rolleye
Serafim pe 03 Februarie 2017, 23:38
#2
Teleormanul e pe ultimul loc si la proteste
Cata prostie si slugarnicie,cata frica de adevar si cinste!Unde sunt asazisii revolutionari,acei trantori platiti din banii nostri si ai copiilor nostri.Adevaratele proteste sunt in strada nu in fata televizoarelor,acolo unde au stat ei.Primiti o gramada de bani nemeritati si faceti politica pe bancile din parc.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.