Proteste la Turnu Magurele si Alexandria. Duminica se anunta 1 milion de oameni in strada.

02 Februarie 2017, 23:40 | 8877 vizualizări | 23 comentarii
Car Universal
Proteste la Turnu Magurele si Alexandria. Duminica se anunta 1 milion de oameni in strada.

Noi credem ca vor fi si mai multi, atat cat sa cada guvernul penalilor. Liviu Dragnea si blonda de la Interne ne fac o reclama atat de buna incat picior de investitor nu o sa mai calce in judet timp de cateva generatii. Speram ca finalul sa fie fericit, iar cei care se fac vinovati sa plateasca cu varf si indesat. 

Citeşte şi
Comentarii (23) Adaugă comentariu
... pe 11 Martie 2017, 10:27
#23
..
IN AFARA DE SALI DE SPORT, RESTAURANTE, BARURI,NU AVEM NIMIC DEOSEBIT...
BAIETII "DESTEPTI" SE RELAXEAZA pe 04 Martie 2017, 21:51
#22
TARA ARDE SI ALESII JOACA TENIS
PE CUCLEA SI GASCA LUI, II DOARE IN FLOARE...STITI CA ESTE UN PROVERB:"TARA ARDE SI BABA SE PIAPTANA?"

ASA SE COMPORTA ALESII DIN PRIMARIA TR.MAGURELE...

TOTI AU ABONAMENT PENTRU TENIS DE CAMP, LA SALA DE SPORT VIS-A VIS DE SEDIUL P.S.D.

ZILNIC,EI SE DESTIND SI SE RELAXEAZA,DEOARECE STAU PREA MULT IN FOTOLII SI LE INTEPENESTE COLOANA VERTEBRALA(PE CARE,ORICUM,NU O AU).

SA LE DEA DUMNEZEU CEEA CE MERITA : LOR,COPIILOR LOR SI COPIILOR COPIILOR LOR...
SA NE UNIM...DOAR UNITI VOM INVINGE ! pe 24 Februarie 2017, 19:46
#21
SA NE UNIM...DOAR UNITI VOM INVINGE !
Am demonstrat ca se poate...Felicitari celor care au inteles care este rolul lor in aceasta parte a istoriei..
UN AN NOU PROMITATOR.... pe 15 Februarie 2017, 23:27
#20
FELICITARI OAMENI BUNI...
FELICITARI CELOR CE AU AVUT CURAJ SA PROTESTEZE....
Valiy pe 05 Februarie 2017, 17:27
#19
SA FM MAI BUNI !
Sa fim mai buni! Vorbele aruncate la intimplare, dor.O palma doare. Despartirea doare. Cearta doare. Si cel mai tare doare cand tu esti bun si ceilalti te folosesc...
franchestain pe 04 Februarie 2017, 07:28
#18
iam numit timp de 5 ani Partidu Ciuma Rosie pe saitu asta bestial frate, si altele tot pacolosa
sper cati bagat cu sama la televisor (ca vaz ca nu veniti ìn coa la Capitala sa simtiti n Strada Fratia si Românismu), ca majoritatea scandarilor zice "Ciuma Rosie" si deci am avut dreptate daia grea frate siam demostrat ca neuronii mei înca mai sunt acas si nu ia spalat nimenea. Veniti în coa, da fara figuri si fara violenta ca sa pastram ce sa cîstigat cu Sînge Sfînt de Român Adevarat la Rascoala din 89.

Traiasca România si Românii mei orunde sar afla! Jos comunismu si Jos dictatura! Amin!
EU pe 04 Februarie 2017, 00:11
#17
Vor raspunde penal toti inclusiv Basescu la care faci referire alianta DA
Imi pare rau ca am scris la o ora asa tarzie, dar la acea ora am ajuns acasa de la protest, din Piata Victoriei ! Tocmai asta este motivul pentru care nu trebuie schimbata legea. Basescu are proces la DNA de asemena ! Lege de care va beneficia si el daca nu va fi abrogata ! Decat sa va dati cu parea pe aici mai bine veniti la protest si voi Duminica. Sunt asteptate peste 1 milion de persoane. Va fi cel mai amplu protest de pana acum!
ion pe 03 Februarie 2017, 17:39
#16
pentru eu
mai nesimtitule cum poti sa spui ca psd a distrus industria Romaniei?din 27 de ani psd a fost la guvernare 11 ani restul cdr alianta da,pdl.cine a venit cu restitutio at integrum de s-a ales praful de tara?a nu se intelege ca sustin cea ce face si a facut dragnea si nimeni nu la deranjat.OARE DE CE ?este si el acoperit?
unul pe 03 Februarie 2017, 16:21
#15
care nu crede minciunile lui Dragnea
Credeți că, dacă Dragnea prezenta în programul de guvernare intenția de a da ordonanțe pentru a se scăpa pe el și pe penalii din PSD, ar mai fi fost o prezentă așa de slabă la vot? Cu siguranță, nu! Am convingerea că, toți cei 60% care au stat acasă, ar fi venit să-i dea o palmă hoțului. Dar nu este nimic, acum, cei care nu au ieșit în decembrie la vot, ies în stradă. Și va vedea Dragnea, adevărata putere a poporului pe care el încearcă să-l prostească..... Nu toți românii se lasă manevrați ca teleormănenii. Deși, se pare că acum, chiar și localnicii din județul baronului, nu-i mai cred minciunile.
tuka ta pe 03 Februarie 2017, 16:16
#14
Ce dreaq miting
BAI CAND VA VAD ATAT DE...CAND S-AU TAIAT SALARIILE CAND SAU INCHIS SPITALELE UNDE DRACU ATI FOST MA TARANUSILOR VAI DE CAPUL VOSTRU DEJA PARTIDUL VOSTRU SE VA DESFIINTA POATE ATI AUZIT ..SI ALA A FOST MITING CU EXACT 25 DE PERSOANE SI UNA CARE FILMA ...AM CREZUT CA SE FILMEAZA PENTRU MOROMETII 2 ..NICI NU MIAM DAT SEAMA CA E MITING
T.V.S. pe 03 Februarie 2017, 13:24
#13
TARA FIERBE
SI PARE CA S-A TREZIT.MAI TREBUIE TREZIT SI PENALUL DRAGNEA.NU VA FIE TEAMA,ROMANIA VA MERGE MAI DEPARTE SI PARE CA E PE UN DRUM FARA INTOARCERE.DA,PE DRUMUL DEMOCRATIEI REALE,NU PE CEL TRASAT DE O GASCA DE INFRACTORI.
Doru P. pe 03 Februarie 2017, 10:13
#12
INCEPUTUL SFARSITULUI PENTRU PSD
Tara a luat foc iar PSD o tine in coarne cu o ordonanta scoasa miseleste,pe furis,si care nu foloseste decat penalului Dragnea.Puneti-va pe furat,ca pana in 50 de mii de euro nu patiti nimic.Daca astea sunt legi,traim in padure si ne comportam ca in jungla.Nu se mai tine cont de nimic iar cetateanul este in continuare furat si scuipat de catre o mana de infractori.Nu va mai jucati cu rabdarea poporului.Cine s-a jucat si si-a batut joc de el,a sfarsit rau.
Victor E pe 03 Februarie 2017, 09:14
#11
Mai aveti mult pana departe
Daca scoateti in strada păeste trei milioane de cetateni, adica peste voturile obtinute de PSD in 11 Decembrie aveti o sansa de credibilitate, altfel este o manevra egala cu ZERO !!!
nastratin pe 03 Februarie 2017, 07:59
#10
ptr. EU
te-ai trezit la 4 dimineata .....tarziu, foarte tarziu ...tu ca si multi altii trebuia s-o face-ti mult mai devreme....pe 11 dec 2016....acu ...beli-ti cariciu lui dragnea,vorba aia ...SARTI CU TOTII SI STRIGATI TARE,PROSTI CA NOI NU-I ORISICARE
EU pe 03 Februarie 2017, 04:40
#9
ROMANIA TREZESTE-TE ! DESTEAPTA-TE ROMANE !
AU LEZAT RELATIILE ECONOMICE CU TARI PARTENERE SI CU HOLDINGURI INTERNATIONALE ! AU ADUS ATINGERE ECONOMIEI ! SA VEDEM DIN CE VOR MAI COLECTA BANI, DACA MARE PARTE A BUGETULUI ESTE SUSTINUT DE MEDIUL PRIVAT CARE O SA DISPARA DACA NU VOR RETRAGE O.U.G. nr. 13/2017.

IN 2 LUNI DE GUVERNARE AU FACUT PRAPAD, NICI NU VREAU SA IMI IMIGINEZ UN TERMEN MAI LUNG DE ATAT ! PUNCT AICI CU DRAGNEA LIVIU NICOLAE !
EU pe 03 Februarie 2017, 04:34
#8
IESI FRATI ROMANI IN STRADA !
CERETI-VA DREPTURILE SI DREPTATEA, NU ASTEPTATI DREPTATEA LOR, CACI ATI VAZUT BINE CE AU FACUT SI CE FAC IN CONTINUARE !

NU UITATI CA PE LANGA TOATE OBLIGATIILE PE CARE LE AVETI DESIGUR AVETI SI MULTE DREPTURI DE CARE NU O SA BENEFICIATI DACA NU IESITI IN STRADA !
EU pe 03 Februarie 2017, 04:30
#7
INCHEI CU CEVA ESENTIAL, DECI IN CONCLUZIE ...
VREI SA NE ADUCI INAPOI LA DICTATURA SI LA COMUNISM ?!? DE ASTA AU MURIT OAMENI IN 1989 ? SA TE JOCI TU CU TARA ASA CUM VREI ?!? TE INSELI AMARNIC !!! AU MAI INCERCAT SI ALTII MAI DESTEPTI CA TINE, VEZI BINE EXEMPLUL - ADRIAN NASTASE - DOCTOR IN DREPT INTERNATIONAL PUBLIC, A TRECUT PE LA PUSCARIE CU TOATA SCOALA PE CARE O ARE !

MAI VREI EXEMPLE DE BARONI LOCALI PSD-ISTI AJUNSI LA PUSCARIE ?!? NU II MAI ENUMAR CACI VOR FII MAI MULTI DECAT CUVINTELE PE CARE LE-AM SCRIS PANA ACUM !

IN CURAND O SA SE PRONUNTE "AMIN" PENTRU VOI !!! V-ATI SEMNAT CERTIFICATUL DE DECES CU CEEA CE ATI FACUT IN NOAPTEA DE MARTI 31.01.2017.



LA 25 DE ANI GENERATIILE SE SCHIMBA !!! PE NOI NU NE MAI PROSTITI CUM IA-TI PROSTIT PE PARINTII NOSTRII !!!
EU pe 03 Februarie 2017, 04:28
#6
VREI SA NE CONVINGI CA NU STII, TE VICTIMIZEZI FALS !!!
TE FACI CA PLOUA SI CA NU STII NIMIC DIN TOT CE SE INTAMPLA, CAND DE FAPT STII ABSOLUT ORICE SE INTAMPLA PENTRU CA GUVERNUL, NU FACE NIMIC DE CAPUL LUI SI DOAR CE II ORDONI TU DRAGNEO !!! AI ELABORAT UN PLAN DIABOLIC IN TOT ACEST TIMP, COMANZI TOT !!! SI NOI TOTI STIM ASTA SI O SA TE TRAGEM LA RASPUNDERE DE ACUM PENTRU TOT CE AI FACUT, SI FACI !!! TARFA PENALA DE 2 LEI !!!



AI TRADAT VOTUL DE INCREDERE ACORDAT DE CETATENI CINSTITI SI ONESTI, DE BUNA CREDINTA, TI-AI TRADAT CHIAR SI PSD-ISTI PENTRU CA ESTI O LICHEA PENALA FARA SCRUPULE, JAVRA IMPUTITA !!! LA PUSCARIE CU TINE SI CU ZGARII-BRANZEANU SI CIORDACHE !
EU pe 03 Februarie 2017, 04:25
#5
NU CEDAM ! NU CEDAM ! NU CEDAM !
A DELEGAT SECRETARUL SA DEA CU SUBSEMNATUL, SOBOLANUL ASTA MECANIC. DE FAPT SI DE DREPT IA-I BAGAT PE TOTI LA INAINTARE CA PE NISTE PIONI PE TABLA DE SAH, PROMITANDU-LE CA II FACI MARI SI BOGATI! NU CONSTIENTIZEAZA CAT DE REPEDE POT AJUNGE LA PUSCARIE IN FRUNTE CU TINE !



NU AVETI NICI UN ARGUMENT SOLID IN CEEA CE SPUNETI SI VA INCURCATI IN MINCIUNI SI DECLARATII ABERANTE CAND SUNTETI INTREBAT DE ACESTE LUCRURI, NU SUNTETI DELOC CONVINGATOR PENTRU CA TOTI STIM CA MINTITI CU NERUSINARE DOAR CA SA VA ATINGETI SCOPURILE PERSONALE SI NIMIC MAI MULT !!! DREPT DOVADA CA ATI MINTIT TOTUL TIMPUL !!!
EU pe 03 Februarie 2017, 04:24
#4
NU CEDAM ! NE VREM TARA INAPOI !
VA INCURCATI IN MINCIUNI DE CAND ATI INCEPUT SA TOT DECLARATI IN PRESA ! ELABORATI LEGI PE ASCUNS ? UNDE E DEMOCRATIA DIN TARA ASTA? CARE E RESPECTUL PENTRU CETATEAN ? UNDE E TRANSPARENTA DE CARE "DATI" DOVADA FACAND TOTUL PE FURIS ???



DE SOBOLANUL MECANIC FLORIN C-IORDACHE CARE EXECUTA TOATE ORDINELE TALE, NICI MACAR NU ARE HABAR PE CE LUME TRAIESTE SI IN CE CA-KAT S-A BAGAT, SE VEDE PE CHIPUL LUI SI AL TAU SI AL LUI S. GRINDEANU CA SUNTETI DISPERATI SI DEPASITI DE SITUATIA IN CARE ATI ADUS ROMANIA DE CAND NOAPTEA, CA HOTII ORDINARI ATI ADOPTAT ORDONANTA DE URGENTA PRIVIND MODIFICAREA CODULUI PENAL SI DE PROCEDURA PENALA - O.U.G. nr. 13/2017.
EU pe 03 Februarie 2017, 04:21
#3
ASTA E MOTIVUL SA NE LUAM TARA INAPOI !


TE SIMTI VINOVAT DE ACEST LUCRU, IL CONSTIENTIZEZI SI VREI SA PUI IN LIBERTATE INFRACTORII DIN CAUZA FAPUTLUI CA AU CAZUT IN PLASA TA DOAR CA SA VA UMPLETI CONTURILE CU COMISIOANE GRELE DIN PRIVATIZAREA MAJORITARA A INTRPINDERILOR VANDUTE LA PRET DE NIMIC ?!? GRESIT VRETI DOAR SA SCAPATI DIN PUSCARIE TOTI COLEGI DE PARTID CARE AU INTRAT LA PUSCARIE DE CAND A INCEPUT SA FUNCTIONEZE JUSTITIA ? DE OAMNII DE RAND NU VA PASA, O STIM, AM OBSERVAT !

VREI ALBIREA DOSARELOR SI SA SCAPI SI TU DE PUSCARIE ! ASTA E PRINCIPALA CAUZA PENTRU CARE ACUM ROMANIA A LUAT FOC !
EU pe 03 Februarie 2017, 04:20
#2
ASTA SE INTAMPLA IN ROMANIA SI NU E DE BINE ! DAR TOT RAUL DUCE SPRE BINE !
DE CE DRAGNEO SUNT PUSCARIILE PLINE ?!?

DIN CAUZA FAPTULUI CA SISTEMATIC PSD-UL A DISTRUS SI INCHIS TOT CEEA CE INSEMNA INDUSTRIE IN ROMANIA ? LASAND OAMENII FARA LOCURI DE MUNCA SI OAMENII CARE AU AVUT COPII DE CRESCUT AU INCEPUT SA FURE SA ISI INTRETINA IN CONTINUARE FAMILIILE ? MULTI DINTRE EI AU PLECAT IN STRAINATATE, DAR CU NOI NU TINE !!! O SA STAM AICI SI O SA FACEM TOT CE NE STA IN PUTINTA SA VA PUNEM NOI LA PUNCT DE ACESTA DATA !!! A VENIT RANDUL NOSTRU !!!
DUICA Cristian pe 03 Februarie 2017, 03:55
#1
Toti in strada...
Inainte de a intra la puscarie pentru cat am furat la RDV, voi iesi si eu in strada la brat cu Gina KLITORIS, directoarea de la Scoala de la Gara si cuplul de koorlangii-poponarii Raceanu si Zugravu!!!! grin
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.