Previziuni sumbre. Toţi românii văd că spitalele şi şcolile sunt într-o stare deplorabilă, iar guvernanţii sunt preocupaţi doar de puşcăriaşi. - ne scriu cititorii.

28 Ianuarie 2017, 17:06 | 3017 vizualizări | 24 comentarii
Car Universal
Previziuni sumbre. Toţi românii văd că spitalele şi şcolile sunt într-o stare deplorabilă, iar guvernanţii sunt preocupaţi doar de puşcăriaşi. - ne scriu cititorii.

Rezultatele alegerilor din 2016 au avut un rezultat surprinzător, a câştigat partidul cu cea mai penală ofertă. Cum a fost posibil? Pe această temă s-a scris suficient, nici noi un vom mai despica firul în patru.
Ceea ce va prezentăm acum, reprezintă scenariul cel mai spectaculos pentru viitorul apropiat.

În acest moment, societatea românească este divizată între două tabere, cei care doresc graţierea şi cei ce se opun. La cum se comportă ministrul de justiţie, pare că săptămâna viitoare va fi detonată "bomba", mai exact, cele două ordonanţe controversate vor fi asumate de noul guvern. Luaţi loc în scaune, puneţi-vă centurile de siguranţă şi urmăriţi evenimentele ce vor schimba viitorul românilor pentru totdeauna!
Toată ţara va fi zguduită de ample mişcări sociale, reacţia celor ce se opun va fi virulentă, iar partidul lui Dragnea va fi zguduit din temelie, cel mai probabil va fi nevoit să iasă de la guvernare. Se merită? Dragnea spune că da, pentru el este chiar obligatoriu (altfel, şi pisica mea ştie că va merge la închisoare, ştie pentru că este pisică deşteaptă, iar situaţia juridică a lui Dragnea este una fără scăpare). Tabăra susţinătorilor (nucleul dur al PSD) va încerca zadarnic să riposteze, deja se vede că sunt depăşiţi de situaţie. Insistenţa cu care luptă să salveze câţiva politicieni corupţi (chiar dacă ei declară altceva), a reuşit să enerveze majoritatea românilor.

Toţi românii văd că spitalele şi şcolile sunt într-o stare deplorabilă, iar guvernanţii sunt preocupaţi doar de puşcăriaşi, ei bine, asta nu convine nici celor ce au votat PSD. Probabil că e momentul ca Dragnea să fie debarcat chiar de colegii săi de partid, ar fi situaţia optimă, însă improbabilă. Aşa că vom avea o săptămână incendiară, vom asista la o situaţie dezastruoasa pentru ţara noastră, iar motivul este unul meschin, interesul câtorva politicieni corupţi.

Mâine va avea loc al doilea marş de protest, pe reţeaua facebook, tinerii, şi nu numai, anunţă că vor manifesta paşnic împotriva graţierii şi amnistiei. O poţi face şi tu, te poţi alătura lor, iar în mod paşnic, îţi poţi exprima dezacordul faţă de intenţia guvernului de a proteja infractorii.

Citeşte şi
Comentarii (24) Adaugă comentariu
eu pe 01 Februarie 2017, 16:40
#24
corect
una peste alta, a avut dreptate
Ufibnigyf pe 01 Februarie 2017, 07:55
#23
ia uite!
Uite unde era Nostradamus, în Turnu Măgurele. Ia zi maestre, ce urmează?
Ilie Nistor. pe 30 Ianuarie 2017, 07:15
#22
Jalnic.
Titlul si continutul articolului ar trebui sa indemne la o analiza lucida si competenta din partea cetatenilor. Starea actuala a majoritatii spitalelor si scololor din tara noastra este si din vina politicienilor, dar cea mai mare vina apartine cadrelor din sistem, la care lacomia si pofta de inavutire rapida, asociate cu lipsa de competenta profesionala si dezinteresul fata de soarta semenilor lor, au transformat activitatea medicala in activitate comerciala si medicamentele in marfa de cea mai proasta calitate, dar scumpa. La acestea se adauga si complicitatea bolnavilor care tolereaza si inc*rajeaza coruptia din sistem prin "onorarii" ilegale si nemeritate. CORUPTIA DIN SISTEMUL MEDICAL O INTRECE CU MULT PE CEA DIN POLITICA. DE ASTA NU POMENESTE NIMIC DNA, SRI, sa zisul presedinte al tarii, UE SI PRETINSII NOSTRI PRIETENI DIN OCCIDENT! CA SA NU MAI ZIC DE VOI, CITITORI AI ACESTUI SITE.
franchestain pe 30 Ianuarie 2017, 00:02
#21
scumpa doamna or donsoara Mariana
cu tot respetu din lume, tin deci petru ca sati spun ca cu franchestaini sa cîstigat rasboae si libertati, iar cu comunisti sa pierdut libertatile alea si sa distrus toate tarile pe un a trecut ciuma asta rosie. Daca nu sti istoria lu PSD asta, apai afla ca vine direct din Partidu Ciuma Rosie, via FSN-FDSN-PDSR, deci ciuma rosie comunista. Daia iese Românu n strada, ca conruptii comunisti vrea sa fure toate drepturile noastre si sa se scape pe ei, cu toate furaciunile si cu cazierele c*rate ca sa poa sa detina si sa candideze în continuare la funtii nalte n stat. Acus tie clara,scumpa doamna or donsoara, ca nu franchestain îi de vina de ce sen tîmpla n saraca Tara noastra bogata, da bogata doar petru penali din conducere? Sarut mînurile duneata si multa fericire alaturi de familie. Amin!
insideversion pe 29 Ianuarie 2017, 20:01
#20
Sa va ia dracu de pesedisti imputiti cu neamul vostru cu tot
Corect, Mariano, vai de noi ca am ajuns ca un penal ca dragnea sa faca ce vrea si cand vrea. Doamne, cat de idioti puteti fi cand mergeti la vot si puneti stampila pe infectia asta de psd, care de atata amar de vreme isi bate joc de un judet intreg, din pacate acum a venit randul unei intregi tari, dar tot la puscarie va ajunge intaiul penal, din pacate pentru el exista un Dumnezeu si nu-l va ierta! Si exista si legi care trebuie respectate, in '89 s-a murit si pentru asa ceva.
Mariana. pe 29 Ianuarie 2017, 15:02
#19
Alte opinii de cititor.
Nici mie nu-mi plac anumiti "analisti' politici, dar ma uit la emisiunile de stiri. Azi am vazut opiniile unor MARI ACTORI( nu spun care actori si care opinii). Daca ne-am lua dupa comentariile unor postaci pe acest site ( iarasi nu-i pomenesc, ca sa nu le stirbesc onoarea), Maia Morghenstern, Mihai Malaimare, Tudor Gheorghe sunt niste neica nimeni, iar noul mesia este franchestain. VAI DE NOI CA TARA!
franchestain pe 29 Ianuarie 2017, 12:51
#18
lu "Marele idiot"
esti sigur frate ca nu ma prins si tatatau în pigeamalele lui cum aproape ca ma mai prins saltii?!? grrr shock smirk rolleyes cool smile Orcum nai dun sa stii, ca pe tine tea nascut dupaia. snake zipper Ca sa vezi de ces capabili labari. Amin!
Marele idiot. pe 29 Ianuarie 2017, 12:20
#17
Corinei Dilia.
Auzi, fa analfabeto, daca ai fi cititi proiectul celor doua ordonante, ai fi aflat ca NU-I CAZUL SA TE ALARMEZI, INTRUCAT FAPTELE DE PROSTITUTIE, ALE LESBIENELOR SI HOMOSEXUALILOR, NU SUNT INCRIMINATE DE LEGE SI, CA ATARE, NU-I CAZUL SA FIE GRATIATE. CA ATARE, VEZI-TI DE CURVARASIA TA, DAR SE PARE CA NU PREA MAI AI CLIENTI. DE FAPT, TU AI NEVOIE DE SULA! (franchestain fiind labagiu, se autosatisface!-apeleaza si tu la facaletul de la mamaliga)
alegător turnean pe 29 Ianuarie 2017, 10:13
#16
nu faceți confuzii!
Bă postaci psdisti, să ne înțelegem, au câștigat alegerile, să conducă! Da sa va fie clar, să nu îi pună dracii să modifice legislația României, că jar mănâncă. Vor să-și scape infractorii? Atunci să suporte consecințele!
Iulica pe 29 Ianuarie 2017, 09:47
#15
Se va cutremura tara !
O noua revolta este iminenta.Deocamdata,amorteala a pus stapanire pe tara,iar cetatenii asteapta pomenile promise.Din pacate,”Poporul PSD-ist”,inca jubileaza,isi arata coltii,se uita la Antena3 și RTV,aparand printr-o propaganda ieftina,penalii din parlament,guvern,consilii judetene si primarii.
turnean supărat pe 29 Ianuarie 2017, 09:28
#14
ieșiți la plimbare!
Ieșiți fraților la miting, hai sa le arătăm disprețul nostru față de infractori! Nu mai fiți fricoși, hai sa le arătăm că nu mai vrem corupție!
strul pe 29 Ianuarie 2017, 07:51
#13
Haha
Aflarati de zice infractorul dracnea? Zice că e amenințat cu moartea. Mă vrajitorule, ne mai minți mult? Noi vrem să ajungi unde îți e locul, la pușcărie, vrem să simți umilința. Nu ne interesează să o mierlesti.
Poponar Dumitru pe 29 Ianuarie 2017, 07:34
#12
Koorlangii
Ai baiat?Vrei sa devina koorlangiu????Adu-l la ANALTASEXU, la directorul CRACEANU, poponarul lui JUGRAVU!!! grin grin grin
Umbra lui DINU pe 29 Ianuarie 2017, 07:26
#11
Directorii din RDV
In Rosiori de Vede la spital director este un fost pompier actualmente HOT dovedit, la scoli, o cu**a obosita la cel comercial, un tractorist analfabet cu**ar la ridicol, un director c*rlangiu, in pauze mangaie elevii pe penis, la cel reprezentativ si un violator batran obsedat sexual la cel tehnic, fost coleg cu un primar puscarias, toti membrii PSD!!!
eu pe 28 Ianuarie 2017, 22:23
#10
sa fie clar
Prima grija a penalilor, sa scape de puscarie!!! Ii intereseaza de orfelinate, de scoli, de spitale? Nu, vor doar sa fure si sa ramana nepedepsiti. Sa va fie clar penalilor, va distrugem daca incercati ceva!
Ion pe 28 Ianuarie 2017, 20:41
#9
Penali
Singurul vinovat pt.situația din țara este primul puscarias al țării .DRAGNEA!
franchestain pe 28 Ianuarie 2017, 19:20
#8
atac masiv de pupan-kuristi rosii-loló pe saitu asta bestial frate
mamuza cît tupeu are penali astia sa zica ca conrupti n România îs aia care se chinue sai bage la carcera pe conrupti ordinari carea gecmanit saraca Tara mea bogata.

Ba, cretinilor cu creeri spalati carei votati ca ticalosii, Tara asta nare nevoe de gratieri de delicte de conruptie, ci de alte masuri n favoarea prostului de rînd sial familiei lui, de împlinirea gargarei electorale pe care a votato circa cam 20 % din Românii cu drept de vot si de resolvarea problemelor din Sanatate si Învatamînt unde se afla toti copii vostri, adica speranta de mîine a Românilor, inconstientilor subnormali si sicopati care ati distrus Telermanu si toata Tara mea, cretinilor penali rosii-loló. Mars la carcera, satanilor ca neam saturat de tînpenia din tuga seaca careo purtati de decor pe umeri. Amin!
Tvr pe 28 Ianuarie 2017, 19:15
#7
Averi și loc*ri de munca
Tinerilor să le dea Dragnea milionul de loc*ri de munca care le-a promis (hidrocentrale pe Olt,Dunăre,Volga) și să spună de unde vila aia de neam prost pe două străzi, asta așa ptr. 2 și 3,că mănâncă rahat cu lopata,pierduților la minte!
Corina D pe 28 Ianuarie 2017, 19:10
#6
Mare idiot !
Pe ce lume traiesti ma tembelule,de te recomanzi Dragomirescu ?Sti la fel ca toata lumea ca Dragnea face puscarie acolo unde ii este locul.Risca sa arunce tara in haos numai sa nu ajunga la Jilava. Ai sictir ma javra asa zisul Dragomirescu !
Iohannis pe 28 Ianuarie 2017, 18:05
#5
elev Vasile
Ești prost, stai jos, nota 4!
turnean supărat pe 28 Ianuarie 2017, 18:02
#4
au sărit postacii
Fir-ati ai dracului de penali! La pușcărie cu voi, Dragnea, Iohannis, Ponta etc. Bandiților. Mâine la proteste.
Vasile Dragomrescu. pe 28 Ianuarie 2017, 17:49
#3
Atentie, pericol de derapaj!
Nu uitati, tara nu are buget, dar are presedinte MAFIOT. Credeti ca ceea ce se prezinta la televizor despre felul cum si-a dobandit Iohannis AVERILE aunt scenarii pesediste? Sunt oameni care sunt ADVERSARI ai acestui partid, care n-au facut nici o afacere cu acesta, dar SE TEM NU DE DICTATURA CI DE ACELE INSTITUTII ALE STATULUI CARE PRACTICA TERORISMUL. ASA, NUMAI PENTRU CULTURA VOASTRA GENERALA, SAU DIN SIMPLA CURIOZITATE,SPUNETI DE UNDE AU APARUT ACESTE MINUNI ALE CINSTEI,COMPETENTEI PROFESIONALE, INCORUPTIBILITATII SI DRAGOSTEI DE TARA SI DE POPORUL ROMAN, CA LAURA CODRUTA KOVESSI, COLDEA SI MULTI ALTII DE CARE NIMENI N-A AUZIT PANA AU AJUNS IN ANUMITE POSTURI BINE PLATITE? INTREBARE: CATI MARI PROFESORI SI DOCTORI,CARE AU FORMAT SI INSTRUIT LA RANDUL LOR SOMITATI ALE STIINTEI ROMANESTI, AU REUSIT SA ACUMULEZE AVERI COMPARABILE CU A LUI IOHANNIS? DATI MACAR TREI EXEMPLE DE FOSTI ELEVI DE-AI LUI, AJUNSI MARI SAVANTI? angry mad tongue laugh
adirian pe 28 Ianuarie 2017, 17:45
#2
La munca cu protestatarii
Tinerii in loc sa participe la marsurile de protest ar fi bine sa se duca la munca iar cei de varsta scolara sa puna mana pe carte.

Ce marsuri de protest?

Alegerile din dec. 2016 au aratat vointa politica a poporului roman. Ordonanta de gratiere trebuia data in prima sedinta de guvern adica in aceiasi zi cu depunerea juramantului de catre GUVERNUL GRINDEANU!
noi pe 28 Ianuarie 2017, 17:33
#1
mergem?
Hai să le arătăm ce vrem! Hai să mergem mâine la miting!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.