"Mesaj pentru Dragnea" - ne scriu cititorii.

23 Ianuarie 2017, 21:40 | 17174 vizualizări | 9 comentarii
Car Universal
"Mesaj pentru Dragnea"
 Draga Liviule, indraznesc sa iti scriu, pentru ca esti concitadin de-al meu (bine, in realitate tu esti de la tara, da nimeni nu iti mai zice taran).
 Ba, ca si tine si eu am vandut blugi in anii 90, asa mergeau treburile p-atunci, da tu te-ai ajuns ba. Bravo tie! Acum eu mai am o taraba mica in Turnu, as cam avea nevoie de ceva ajutor, de aia iti scriu, sa te rog pe tine sa ma ajuti. Ceva simplu, nu te agita! Stii ca se maresc salariile, pare ca eu nu imi mai permit sa tin angajati la taraba mea si aici te rog pe tine sa intervii.
Schema aia desteapta pe care ai facut-o tu la sediul PSD (aia in care ai avut femei angajate la nevasta-ta, platite de stat si care lucrau la tine la PSD), fa-o ba si in Turnu! Acum ai gramada de angajati la guvern, multi prosti, da pe noi nu ne intereseaza, trebuie ei sa stie sa vanda tigari si hartie igienica. Ajuta-ne ba Liviule, trimite in Turnu vreo 50 de oameni de acolo, sa ii tinem si noi la tarabe vreo cateva luni, ii platiti voi si ii muncim noi. Hai ca se poate, te mai votez si la anu!
    
Citeşte şi
Comentarii (9) Adaugă comentariu
ceru-i ca o acoarela... pe 24 Februarie 2017, 20:15
#9
eu, tu, si-o umbrela...
Cei care sunt de acord cu agoniseala din banii publici,inseamna ca fac parte tot din sistemul psd...
EU pe 06 Februarie 2017, 12:28
#8
Poate sa aiba orice...
Ca doar sunt facute cu bani publici. Nu si-a rupt spatele dand cu sapa!
... pe 27 Ianuarie 2017, 23:04
#7
...
Se barfeste, ca fiul sau, ar avea incalzire cu apa geotermala,la fosta casa a partidului(cand mergi spre Banciu,pe stanga).S-a laudat, ca au forat la 500m adancime
un magurean pe 25 Ianuarie 2017, 15:33
#6
un mitoman
ne-am saturat de baliverne lor frumoase ei ce zice ca lumea uita de parcul ind de hidrocentrale de apa si canal pe magurele care le promite siaktualul primar dar rezultat 0.
sorin pe 24 Ianuarie 2017, 19:49
#5
PPTV
sick shock cool mad question cool hmm excaim cool grin zipper raspberry big surprise wink smile smirk confused tongue wink long face ohh grrr red face downer tongue wink tongue laugh
ZIARISTUL pe 24 Ianuarie 2017, 18:15
#4
ORDONANȚELE LUI DRAGNEA
Proiectul jurnalistic CURS DE GUVERNARE, a demonstrat că, ordonanța referitoare la grațiere, a fost redactată în cabinetul de la Camera Deputaților, al lui Liviu Dragnea.
Gogule pe 24 Ianuarie 2017, 16:27
#3
Bă Gogule
Ia zi mă Gogule, ce calități are subinginerul Dragnea de-l tot pupi sub coadă? Vrei sa îți spun eu cine e mafiotul ăsta? E cel mai mare hoț din județ, iar averea a făcut-o cu ajutorul cățeilor ce au primit câte un os de ros. Mari idioți. Votati-l și lumea va înțelege cât sunteți de săraci și proști!
Dan pe 24 Ianuarie 2017, 14:31
#2
Anti tarabagii
Câinele moare de drum lung,iar voi de grija altuia.Chiar nu v-ați plictisit,de mâncat rahat degeaba de atâția ani?
Haha pe 24 Ianuarie 2017, 09:00
#1
Mai degrabă trimite minerii
Nu aveți minte, pai asta fură pentru voi? Poate o să-i cereți și palatul din Alexandria, vila de la Seaca, acțiunile de la Teldrum, magazinele Proinvest, ferma de porci Salcia, silozurile de la Lita și Uda Clocociov, brrr am obosit și nu am terminat de inventariat averea ăstuia. Morala, toți ăștia care l-ați votat, sunteți niște marionete! Ăsta a făcut averea pe spatele vostru.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.